Ner i sängen min.

Ner i sängen nu, skulle ha pluggat ikväll men nejdå, datan förstör allt.. Datorer borde inte finnas, dom gör så jag aldrig kan plugga och därför får jätte stressigt i sista minuten och det är absolut inte bra! Jag säger bara men snart, jag ska, men vänta snart och så fortsätter det till jag ska sova.. Men o andra sidan så skulle jag inte kunna blogga eller något då.
Jag måste verkligen skärpa mig nu, ska ändra på hälsan, vad jag äter, träna!, fokusera mer på skolan (ska försöka så gott det går)!

Juste, svarar på frågestunden imorgon, något av dom sista inläggen så fråga på nu!


Här har ni mig i blont (har sandras löshår på mig) BJUDER PÅ DEN!
Som sagt bildbrist, ska bättra mig!

Lekt lite i photoshop, vad tycks?

Nu har jag lekt lite med photoshop, laddade ner något annat photoshop som nästan karin har så vart lite lättare. Tog en bild på Christian som vi fotade i måndags, bilden har jag själv tagit med Karins kamera och nu har jag redigerat den och beskärt den och lagt in på en annan bakgrund :) hittade inte någon snyggare bakgrund så länge så fick bli den. vad tycks hehe?


hahahah omg!

Hahahaha, det här va det roligaste på länge! Någon snubbe addar mig på msn och tror jag är 19, 20 hahahaha!

Man ser inte så tydligt men försök läsa, haha!


Nu blir det donken! Haha tjockis jag är, m...

img_2313 (MMS)

Nu blir det donken! Haha tjockis jag är, men Mamma beställde hem pizza och är verkligen inte sugen på det.. Så det får bli donken med Pappa :) vi väntar bara på att få maten, hejjdå!


Lekt lite med photoshop nu!

Nu har vi lekt lite med photoshop, jag och karin hade inte samma så det blev lite rörigt men vi hitta lite vad jag kunde göra och så nu har jag lärt mig lite :D
Så nu blir det lite fotografering vi ska göra så passar på att blogga lite.
Har ingen bild från när vi redigera eftersom vi gjorde det på karins data men jaja, ska sluta nu för vi ska börja snart, puss :)

GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN! :)


Bildbrist..

Såhär ser jag ut nu iallafall, dålig bild ...

img_2898 (MMS)

Såhär ser jag ut nu iallafall, dålig bild jag vet .. Men men Sitter på tåget nu på väg till prao, ska hålla på med photoshop första tre timmarna med sen dom sista två ska vi fota lite och leka i photoshop, ska bli roligt. Så nu är data med också, tungt! Men jag överlever ;) haha. Men ska kolla lite annat nu så får ni ha det så bra!


Jag saknar dig gumman..

Gumman jag saknar dig, på riktigt, vad har hänt? Vi har inte samma kontakt som förut, vi umgås inte alls ofta längre, vi snackar knappt med varandra längre? Jag vill inte att det ska hända, att vi glider ifrån varandra och det är just det vi håller på att göra. Sandra du är min bästavän och jag älskar dig, vill inte förlora dig! Du är den som alltid funnits där för mig, stöttat mig i alla tillfällen, torkat mina tårar när jag vart ledsen, skrattat med mig. Jag saknar dig, jag saknar oss! Du betyder något otroligt för mig och om jag förlorar dig har jag nästan inget kvar.. Vill inte förlora en så underbar kontakt igen. Du är som den syster jag aldrig fick, jag behöver dig. Gumman jag älskar dig, glöm verkligen inte det. Det gör mig bara deprimerad att tänka på det här.. orkar inte fortsätta såhär. För varje dag som kommer känns det som om vi glider ifrån varandra steg för steg, vill inte att det ska fortsätta, jag vill ha tillbaka den underbara vänskapen med dig. Jag har aldrig mått så bra men någon person förut, jag kan skämma ut mig med dig, göra vad som helst typ. Vi har pratar om det här tidigare men käns som om ingen av oss har gjort något åt saken riktigt..
Om du läser det här Sandra så ska du veta att jag aldrig kommer lämna dig och ska kämpa för det här, för jag har lärt mig om man inte kämpar för något man verkligen vill så får man det aldrig..
Jag älskar dig gumman, snälla glöm inte det!

Genom tiderna.




















Frågestund - Ingen fråga är för dum.


14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.


I have Bieber fever!

I have Bieber fever and I like it!
Judge me not because I like Justin Bieber, that's just who I am so live with it!
When you smile, I smile









I studion nu.

Nu har vi precis kommit till Studion, vi har vart på Gallerian och köpt lite saker och sånt :) Så nu sitter jag och äter och passa på att blogga lite medans.
Ingen aning om vad vi ska göra nu efter vi ätit, vet bara att jag ska få lära mig photoshop och lite sånt och sen ska vi typ fixa lite i studion.
Men ska fortsätta äta nu så ses vi senare!

Bildbrist

http://twitition.com/wnxbk/ - Signa den så Justin Bieber också kommer till Sverige!

Signa denna så Justin Bieber också kommer till Sverige! http://twitition.com/wnxbk/

Description
Hey our names is Joanna ( @joannabiebes ) and Stephanie ( sttephlovejb ) and we live in Sweden and Justin has never been here. In August 2010 Justin tweeted that he was coming to Sweden but when his wourld tour dates was announced there was no Sweden :/ And if Justin came us and MANY beliebers will probably be the first ones who bought tickets. So it would mean the world to Swedish beliebers if you just read this and clicked on the 'sign' button. Thank you and we hope Justin will read this and come here. We can't wait anymore, we really want him here. Please make our dreams come true and sign. THANK YOU!


Oh my god oh my god!

Är hemma nu och vart ett litet tag! Kollar på desperate housewives nu och det är reklam så får skynda lite med et här! Becca kom till mig för en halv timme sen vi ska kolla på tv tillsammans och lite sånt! Hade det jätte trevligt i Sollentuna med Jossan, gud vad vi skratta haha! Inte skrattat så mycket på jätte länge, hahah oh my god og my god!









Nu är jag i Sollentuna C med Jossan, Gud v...

img_8967 (MMS)

Nu är jag i Sollentuna C med Jossan, Gud va jätte länge sen jag träffa henne, så det va roligt att träffa henne! Så ska vi vara här ett tag och äta och lite sånt :) just nu är vi på H&M och jossan provar lite kläder. men ska gå nu, puss!


Robyn konsert

Va ju på Robyn konsert igår med mamma, det va jätte trevligt!! Vi hade jätte roligt och åt god mat :) Det va två förband så det vart lite långtråkigt i början men sen när Robyn kom igång vart det bättre, haha! Filmade lite men tyvär får ni bara en film för det tog sån himla tid att ladda upp dom, så han bara med en :( men ni klarar er ;)


Lite shopping

Shoppade ju lite igår som jag inte han lägga in och så va jag ju i kista med pappa idag och shoppade lite där, så tänkte ni kunde få det nu. Så bloggar jag snart om Robyn konserten, puuss!


Äntligen tid!

Sådär, äntligen tid att blogga!
På praoen så skulle dom fota en 18 årig kille och smörja in han i olja och lite sånt, jag fick även ta kort på honom fast med Karins kamera så ni får lite bilder på det senare! Han va snygg!
Åkte väll hem vid sex tiden, sen när jag kom hem så träffade jag Einar, väldigt mysigt. Han har precis dragit och jag håller på att käka pizza, mums!
Men ska fortsätta äta pizza nu och ladda över bilder och videos till datan som ni får lite senare så ha det gött så länge!

Det blev ingen moppe skola idag för mig, k...

img_6355 (MMS)

Det blev ingen moppe skola idag för mig, körning i trafiken vart inställt imorse på grund av snön som kom igår kväll -.- förstår mig verkligen inte på Sveriges väder.. Men iallafall, man måste typ göra körning i trafiken innan teori provet så jag kommer ha det nästa vecka istället, sjukt skönt! Så nu är jag och pappa på väg till kista och ska shoppa lite, hehe! Och sen ska jag på PRAO, ska bli jätte roligt! Ni får vad jag köper idag och vad jag köpte igår och lite om konserten och sådär, så hörs vi!!


Hemma och ner i sängen nu!!

Kom hem för en halvtimme sen från Robyn konserten, det va jätte bra! tyvär orkar jag inte skriva mera nu för jag är jätte trött, höll på att somna i bilen hem.. och mamma har problem med sin kamera (hon tog alla bilder) och sen får ni lite videos också. Har precis duschat av mig lite och ska ner i sängen och sova nu. Kommer gå skit imorgon men men.. Vi hörs imorgon!

Såhär ser jag ut nu, är på väg till cirkus...

img_4833 (MMS)

Såhär ser jag ut nu, är på väg till cirkus nu för att se robyn, först är det mat och sen ska hon sjunga. Hoppas ni får en bra kväll, för det kommer jag ha! Puss på er. Kvällens outfit;  Tröjan - Cubus Kjolen - NewYorker Leggingsen - H&M Skorna - Scorett Halsduken - GinaTricot


Slänger in en bild på mig i morse.. Har pr...

img_7817 (MMS)

Slänger in en bild på mig i morse.. Har precis slutat, vart på moppeskolan idag ju och imorse körde vi moppe och lärde oss lite om det. Nu sitter jag i bilen på väg till stinsen, ska shoppa lite till, hehe. Men jag han inte klart igår ju :o  Klockan 17.00 ungefär ska vi se robyn på cirkus i Stockholm, ska bli jätte roligt! Hörs sen sötnosar!


Earth hour

Nu är det tydligen earth hour från 20.30-21.30, och mamma är helt inne i det där och pappa förstår sig inte på mamma, haha det är jätte roligt att lyssn på dom! Pappa går och tänder hela tiden och mamma säger åt honom och släcker, haha det är jätte roligt!! Men jag får ha datan på iallafall, haha!
Är det några mer som har huset mörkt just nu? :)


Ingen mobil på 5 timmar!!

Idag va det ju moppeskola från 09.00-17.00, usch! Kunde inte blogga vid lunch heller får då är det klart att Gustav tar min mobil och sätter kod på den så jag kommer inte in på den och han vägrar berätta och gör bara så jag får vänta 1 min, 5, 15, 60 min!! Jag hade ingen mobil på 5 timmar idag, 5 TIMMAR!! Har jag sagt hur mycket jag hatar dig Gustav??
Efter det åkte vi till Kista och shoppa lite, köpte lite saker på NewYorker, jätte fint!


Ikväll blir det träffa Tim, calle och kanske någon mer? vet inte. eller så funderar jag på att följa med på fest med Sandra hos Isak. Men vi får se, har beslutångest.. Men får se hur det blir sen för nu ska jag gå, puuss!


Fick smycken av starstudio

Fick två smycken som tack för att vi va där och praoa och hjälpe till med allt, kanske inte jordens snyggaste men jag är faktiskt nöjd! :)



Sista dagen på starstudio

Då va det sista dagen idag på starstudio, har haft jätte trevligt och träffat en ny "kompis" lite trevlig sådär. Som vanlig så har vi fått hållt på med smycken och lite sånt.
Camilla hade ju gjort blåbärspaj med vaniljglass, den va jätte god! godaste pajen jag ätit faktiskt!

Men aa just nu sitter jag och lyssnar på musik, ska snart plugga, ska ju till moppeskolan klockan 9.00 imorgon -.- usch vad tidigt! Men vi hörs sötnosar!


Howie Day - Collide

Tänker på tiden med dig..


Sitter på starstudio nu och har precis kol...

img_2250 (MMS)

Sitter på starstudio nu och har precis kollat igenom lite smycken, snart ska vi fika, mums! Camilla som jobbar här har bakat blåbärspaj, aldrig smakat det förut så får se hur det smakar då ;) men måste gå nu, puss!


Liten förändring med håret idag!

Godmorgon sötnosar! Sovit gott? :)
Precis duschat och sminkat mig och hoppat ner i kläderna, så jag är faktiskt klar och ska dra om 40 min, känner mig rätt så duktig och snabb? :) Börjar klockan 12.00 som ni kanske förstod, blir nog bara en kort dag, vi ska fika lite när vi kommer dit och sen fota lite saker sen kommer vi få sluta typ, jätte skönt!
Tror jag ska träffa Becca när jag kommer hem. Men varför ska det blåsa så?? det är ju bara onödigt :O Men ska sluta klaga nu, hellre det än vinter!!

Gjorde en liten förändring med mitt hår idag, mittbena. Vad tycks? :)


Dagen outfit;
Jeans - SALT
Tröja - GinaTricot


Vad tycker ni jag passar bäst i? Mittbena eller snedbena? :)

13e bilden: Du och någon klasskompis.


smycken från SYSTERP

Lite smycken från SysterP.se som jag vart lite förälskad i, hihi. Vad tycker ni? :)


Få gratis spotify

Ska ta moppeboken snart och läsa, ska bara kolla runt lite det sista så jag inte känner att jag måste göra något, haha!
Juste om ni vill ha spotify premium så klickar ni bara på den här länken http://minecraftaccounts.net/spotify/?ref=71378 och sen kopierar ni eran kod och skickar runt till alla era kompisar och samla poäng, jätte bra erbjudande för er som lyssnar på spotify ganska mycket, som jag.
Men nu måste jag kolla det sista och börja plugga!!!

glöm inta att gå in på länken!
http://minecraftaccounts.net/spotify/?ref=71378
http://minecraftaccounts.net/spotify/?ref=71378
http://minecraftaccounts.net/spotify/?ref=71378
http://minecraftaccounts.net/spotify/?ref=71378
http://minecraftaccounts.net/spotify/?ref=71378
http://minecraftaccounts.net/spotify/?ref=71378

Träffa Tim vid svampen idag

I'm home! Har bara gjort samma sak hela veckan så inget nytt att berätta typ. Fick reda på att Tim min kompis praoar vid svampen på stureplan och jag praor inte alls lång därifrån så när jag slutade, kolckan tre tror jag? Så träffades vi vid sturegallerian och tog lite fika och bara snacka och chilla. Sen rörda vi oss hemåt.
Becca kom och hämta mig i Norrviken med sin moppe, så slapp gå hem!
Har precis tagit en billys och ska fortsätta ladda ner, becca drog för några minuter, hon ska på bio med Sandra snart så nu blir det väll bara jag och datan ;)
Ska fortsätta ladda ner musik nu så jag kan plugga!! hejdå!

Börjar 10.00

Som rubriken säger så börjar jag klockan 10.00 idag igen för hon som vi fota igår på gymmet kommer till studion idag och så ska vi fota henne där och lite sånt. Sen kommer jag och Johanna få fota lite smycken tror jag hon sa? det ska bli skoj!

Får skjuts av pappa till station, jätte gulligt! Så nu måste jag fixa det sista så jag slipper strässa, puuss!


Min hund i snön.

Chris Brown ft Justin Bieber - Next 2 You texten



Ä L S K A R L Å T E N !

(chris brown)
You've got that smile
that only heaven can make
i pray to god everyday
that you keep that smile

(justin bieber)
you are my dream (you are my dream)
there's not a thing i wont do
I'll give my life up for you
cuz you are my dream

(together)
and baby everything that i have is yours
you will never go cold or hungry
I'll be there when youre insecure
let you know that your always lovely girl
cuz you are the only thing that i got right now

Chrous:
one day when the sky is falling
I'll be standing right next to you (right next to you)
nothing will ever come between us
cuz I'll be standing right next to you  (right next to you)

(chris brown)
you have my child
you would make my life complete
just to have your eyes or your name

(justin bieber)
That be mine forever

(together)
baby everything that i have is yours
you will never go cold or hungry
I'll be there when youre insecure
let you know that your always lovely girl
cuz you are the only thing that i got right now

Chrous:
one day when the sky is falling
I'll be standing right next to you (right next to you)
nothing will ever come between us
I'll be standing right next to you  (right next to you)

(chris brown)
made for one another
me and you ( and you and you and you)

(justin bieber)
and i have no fear
and we will make it through

(chris brown)
one day when the sky is falling
I'll be standing right next to you

Chrous:
one day when the sky is falling
I'll be standing right next to you (right next to you)
nothing will ever come between us
I'll be standing right next to you  (right next to you)

(Justin Bieber)
stand by my side

(together)
My baby My baby

(Chris brown)
You've got that smile
that only heaven can make

(Justin Bieber)
i pray to god everyday

(Together)
to keep you forever


jag har fått en iPhone4!!

OMG!! jag har fått en iPhone4!! vet ni hur glad jag är? :D Mammas förra telefon Xperia har hon lämnat in några gånger och hoppats på någon gång att få byta till en iPhone4 som jag skulle få, och så va telefonen klar idag och då fick vi byta den!! Så glad! fick ett rosa enkelt skal bara så länge för det fans inga adra där :( men jaja, jag är glad vilket som hellst!

Så nu ska jag sätta mig och fixa med den och sen så ska jag läsa i min mopedbok, så vi höres!



hemma från en seg dag

Sådär, nu har man kommit hem från en seg dag typ.. Imorse började det med att jag inte hittade till gymmet så jag gick bara och vimsa runt haha! Sen frågade jag en kille om vägen och han skulle dit så jag följde med honom, tur jag har? Angelica och Johanna hade också lite svårt att hitta med bilen haha!
Jag och Johanna fick vara Angelicas "stativ", vi fick hålla i blixten åt henne, man fick typ kramp i armen haha!

Angelica bjöd mig och Johanna på lunch, jätte gulligt! vi åt kyckling WOK med äggnudlar, jätte gott faktiskt, tack Angelica! Sen åkte vi bara tillbaka till studion och gjorde typ ingenting så Johanna och jag fick gå hem :)
Jag skojar inte, gud vad det blåser inne i stan, värsta vindarna, man blåser ju nästan bort, haha. Det va ganska irriterande.. men men.

Tog lite bilder på gymmet idag som jag tänkte lägga upp, dom blev inte så bra eftersom jag tog med mobilen men vad ska man göra?

Johanna



Hon som Angelica fota


Johanna med blixten

Ingen rubrik

Börjar lite tidigare idag för vi ska till ett gym i Solna och fota så vi börjar 10.00 och ska möta henne där, så nu har jag sminkat mig, satt på mig kläderna och väntar på att tiden ska gå så jag kan röra mig mot bussen :)

Juste när vi va på Justin Biebers förhandsvnisning så va vi ju med Anna Book (min moster) och så skulle dom fota oss så nu fins det på posh24.se!
Och igår på Sofias änglar så är jag, Jessica och päronen med en liten snabbis, väldigt trevligt!



Vi är med vid ca 37.30 :)

Godnatt på er!

Nu blir det ner i sängen så ses vi imorgon, PUSS!!


haha bjuder på den, jätte gammal bild!

plugga med min fina tröja nu då!

Gud vad gott det va med våfflor men nu blir det pluggning!! måste verkligen fokusera på det nu, så ska ta boken och sätta mig och läsa! när jag lästen boken några gånger kan jag ge mig in på dom där 300 övningsfrågorna, haha! har till lörda på mig, önska mig lycka till..
Såhär ser jag ut just nu, älskar min tröja :D



Tror jag börjar bli Bieber galen.


Dansar till Justin bieber!

Igår innan bion va det en kille och en tjej som dansade åt Justin Biebers låt Somebody to love, filmade det och tänkte ni kunde få en liten video på det :)

Jag visar aldrig att jag gillar Justin Drew Bieber, men jag kan faktiskt erkänna att jag gillar han, han är snygg och älskar hans musik! Jag kan alla hans låtar och lite om hans "liv" och sånt.


Våfflor till middag, mums!

Jag kom lite försent idag eftersom mitt tåg som jag skulle ta blev inställt -.- Så jag ringde och sa det men det va inga problem, så när jag är på väg och gått av tunnelbanan och gått en liten bit så ringer Johanna mig så ska vi gå ett ärende till vecko revyn, och så fick jag gå till posten och hämta ut smycken lite senare, råka gå lite vilse men det gick bra sen (Y) Sen har vi fortsatt med smyckena bara och lite sånt.

Kom precis hem nu, vi ska äta våfflor nu, mamma får damp för att det inte går som det ska haha! Sen på tåget så smsar gustav mig att han tydligen ser mig på tåget men jag såg aldrig honom och inte när han gick av heller och så smsa han att han ser mig och allt och jag vart helt förvirrar haha! men nu måste jag äta så puss!


Godmorgon sötnosar!

Morgon morgon på er, sovit gott? det har iallafall jag! Härlig morgon fast det blåser ute :(
Börjar som sagt 12.00 idag och ska snart röra mig mot bussen, bloggar lite först, kollar facebook, twitter och lyssnar på musik. Så här ska en morgon vara, så blir man liksom pigg, så skönt :) längtar verkligen inte tillbaka till skolan, usch!

Dagens lilla outfit;
Svarta leggings - GinaTricot
vitt linne - H&M
Vit tröja - H&M


Inte så mycket bloggning men bästa dagen!

Förlåt för jag inte bloggat något mer sen i morse men eftersom vi är under jorden i en studio så skickades mina mobil bloggningar inte iväg så kommer inte kunna blogga där :( om vi inte går ut eller något. Men vi fick sortera smycken och lägga dom fint i glasskåp och lägga upp smycken hon skulle fota, det va det vi gjorde idag iallafall. Och juste när jag menar vi så är det en till tjej som praoar där i min ålder hon heter Johanna och är en jätte gullig tjej! Tror vi har mycket "gemensamt" faktiskt, haha.

Han inte blogga när jag sluta helle för jag va tvungen att prata med Sabina i telefon medans vi leta efter varandra, Johanna hjälpe mig lite eftersom hon bor på i stan typ så det va jätte gullig, och sen va vi tvugna att äta och typ slänga i oss maten och sen började bion!

Gud den va såååå bra!! ååh jag älska den, den va prefekt. Jag som inte är direkt Biebers största fan började gråta, jag börja till och med gråta, det är sjukt asso! Han va så gullig och han har/får verkligen slitit för att ha kommit hit till den han är idag, han har blivit känd på bara några år medans det har tagit jätte lång tid för vissa stora sångare, det är sjukt!! Han får verkligen kämpa för det här, man fick se allt, det va helt otroligt! Efter att jag sett filmen så gillar jag faktiskt honom mer, hehe (a) Både jag och Sabina va helt skakiga när vi gick där ifrån, jag kunde inte sluta skaka, den va så bra! Rekomenderar den!

Vi fick jätte mycket fina saker i små påsar, jätte gulliga, jag och Sabina tog två påsar hehe, men ingen satt ju där? :D Sen på väg ut så får vi en JB tröja och affisch på honom, så snygga! Sen har vi fotat oss med massa bloggare och ja gud, dagen har vart den bästa! skojar inte, typ bästa dagen i mitt liv, nu vill man bara se han live!! nästa konsert, där är jag haha!

Imorgon börjar jag klockan 12.00, snacka om sjukt skönt!! jag älskar det här, kan man inte praoa istället för skola? haha, då skulle jag vara lycklig. Hoppas ni haft en bra dag då? :) Men nu måste jag faktiskt kolla min facebook har inte gjort den än haha! så vi hör sen sötnosar, puss o kanske godnatt!

Här får ni bilderna från idag!












Det här fick jag;












Morgon Morgon

Godmorgon alla söta!
Precis fixat klart mig och ska röra mig mot bussen om en kvart så passar på att blogga!
Det ska bli väldigt spännande, hoppas jag hittar dit också, haha! har redan gått vilse i stan två gånger vill inte att det ska hända igen.. men kommer nog hitta, jag har en karta haha!
Men hoppas ni får en bra dag så hörs vi under dagen, hejdå!


Det här har jag på mig idag;
Svarta Jeans - SALT
Vitt linne - GinaTricot
Vit skjorta - Cubus

Svar på Matildas kommentar!



Svar; Nej jag har inte vunnit något men min mamma jobbar typ med att sölja olika biljetter till folk och så fixa hon två biljetter till mig, jätte gulligt :)

12e bilden: En bild på din vardag.


haha ligger på varandra och kollar på tv, ja typ så ;)

Vaknade precis

Har precis vaknat, gud va skönt det va att sova! När jag och Jessica kom hem från konfan så decka vi i soffan direkt, så skönt!! Tog nyss två korv bröd och bara åt, haha jätte gott faktiskt :D
Blir nog inget träffa gurra för han har inte hört av sig och han skulle ringa efter han skulle äta och jag rigde han för 3 timmar sen? och han svarar inte på mina sms så jag skiter i det då, han får höra av sig om han vill träffas i så fall.

Imorgon är det prao och jag börjar klockan 11.00, snacka om skönt!! sovmorgon hela veckan, ååh vad skönt! men jag ska ta mig in till stan också.. det blir ett annat problem haha, vet inte ens hur jag ska åka?? mamma får hjälpa mig sen! Ni kanske undrar vart jag ska prao? Jo jag ska prao på en fotostudio, mamma känner hennes man så jag fick prao där! det ska bli jätte trevligt, kommer även vara aktiv med att mobil blogga lite då och då.
När jag slutat ska jag och Sabina på Justin Biebers förhansvisning av hans bio Never Say Never, kommer träffa min moster Anna Book där också och massa andra, det ska bli jätte roligt!!

Nu har jag absolut ingen aning om vad jag ska göra, är inte trött så kan inte sova? men jag är hungrig! men mamma håller på med maten. Det finns verkligen inget att göra haha! får väll ta och plugga lite till mitt moppekort då, bloggar mer senare sötnosar, hejdå!


Konfaträff snart

Bloggade inte mer igår, orkade verkligen inte.. förlåt. Men kan berätta lite kort. Jessica och Becca kom till mig vid elva tiden? så chilla vi hemma hos mig och hade jätte roligt, haha! Dom sover här igen också :) Vi hade iallafall jätte roligt, mycket dricka och kortspel (Y)

Idag ska jag och Jessica på konfaträff om 40 min -.- Jätte roligt! Vaknade klockan 08.15 av mig själv?? det är ju galet! Men lite senare ska jag träffa gurra, han ska komma hit så ska vi ha mysigt, haha skoja bara nej men vet inte vad vi ska göra, får väll hitta på något roligt? ;)
Har precis fixat klart mig och Jessica har precis börjat, haha. Hoppas hon hinner nu. Men nu ska jag kolla min facebook och lite annat innan vi dra, hejdå!

Driver med min mamma, jätte roligt!

Vaknade för en timme sen och har kört med min morsa hela morgonen hahah! det är jätte roligt, hon gjore frukost till mig, hämta papper och ett glas mjölk, vad gullig hon är :D lovar att det bara är för att jag vart sjuk.. annars skulle hon aldrig göra det. Hon e så elak :( men inte nu!

Jessica kom hit igår kväll också så hon sov här också, jätte mysigt. Vi satt typ och plågade Jessica hahah men hon ville ju typ det?! hon ville att vi skulle ta ut henes knuter ur ryggen och då måste man ju trycka, och det gör ju ont, haha ni skulle sett henne! Omg det va jätte roligt, hon skrek, och hon vred på sig och hon grät nästan, det va jätte roligt x)

Vet inte riktigt vad som händer idag? hoppas på att hitta något ställe att vara på ikväll? Men snart ska jag tydligen åka och kolla på min moppe, hoppas jag får hem den nu! Nästa helg är det ju moppeskola.. hehe.. måste plugga skit hårt den här veckan!! måste f*n klara det här, pappa säger att jag bara har en chans på mig men jag tror bara han säger så för att jag ska plugga och verkligen klara mig den här gången, känner han ;) haha! Men hoppas verkligen jag klarar mig och att det inte är så svårt :( Tänker köra endå, ska åka moppe i sommar, säger bara det!
Bloggar mera senare, måste gå nu, hejdå


hahahah va fina vi är ;)

Jesper skriver på min blogg :)

Hahahah va söt jesper är, vill skriva på min blogg ;) så här har ni det;

cha cha cassandras blogg jeppe här. har vart hemma hela veckan som kortisen här har (hon har velat att jag ska skriva något på hennes blogg hela veckan så jag får skriva något då nu på en sån här snöig fredag kväll). har inte gjort så mkt idag har bara kollat film och då såg jag Tangled en barn film för tjejer antar ja men den va lite små gullig som jag. Om ni vill se en bra film tycker jag att ni ska se den lite små rolig eller så kan ni se på en annan bra film Yogi Bear den är nästan ett måste se. tror de nästan är min favorit film. dom 2 björnarna är jätte gulliga tycker jag. och imorgon ska man va med älskling inte vart med henne på en vecka saknar henne fett mkt så de ska bli trevligt att träffa henne en stund också. sen på söndag ska jag träna med nya fotbolls lag ska bli lite kul eller vi får se om jag orkar har ju vart sjuk hela veckan men nu ska jag tagga tja då alla soppor!!


hahahhahaha OMG vilken gammal bild jag hitta på mig och Jesper, sjukt gammal, hahaha det va två år sen, gammla tider asso!


party humör!!

Nu har vi precis ätit och är på party humör, haha! måste ju hitta på något, hallå? Men annars är vi bara hos mig och chillar lite, men måste gå nu sötisar, puuss!


Är med trötta becca :)


HAHAH, visst ser vi kloka ut? :D

Becca kom till mig för en liten stund sen, vi har precis ätit Ben&Jerrys och korv med curry, mums :) Det va jätte länge sen jag träffa becca, ska bli jätte roligt, vi ska vara hela kvällen och hon ska sova här haha! Vi har absolut inga planer på att gå ut idag med tanke på vädret -.-

Har verkligen kommit jätte mycket snö, varför? :( men Becca berätta att det ska vara sol och 7+ helda dagen imorgon och att det kommer vara en vår vecka med typ 15+ så det kommer bli sjukt nice, nu vart jag mycket gladare :D

Satta precis på lugn musik till Becca, stackarn är trött efter en låång dag i skolan :( hon slutar halv fyra på en fredag, det skulle jag aldrig orkar :O jag slutar halv två, så det är skönt! Så nu har hon bäddat ner sig i min säng och snackar lite med mig :) så vi hörs senare sötnosar!


NEJ NEJ NEJ NEJ, det får inte hända!!

NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ det här får bara inte hända, nej mitt liv går under! NEJ varför? jag vill inte, nej nej nej, FAAAN! Det började bli bra men nu är det tillbaka igen, HELVETE!! Försvinn, vill inte ha mer! Varför gör du såhär mot mig, mot oss??? TA BORT DEN FÖRJÄVLIGA SNÖN!!!!!

Det är ju toppen, det har börja snöa nu också, så det va sant? Det har snöat nästan överallt i sverige nu och det är inte lite snö det har kommit?? och det kommer säkert komma jätte mycket snö bara för det!! det kan ju inte snö i nästan slutet av mars? va vad är det som händer med vädret? det är ju vår??

ååh orkar inte med mer snö, vill ha sommar nu, nu, nu!! Är så trött på den här vinter, det är bara kallt och förjävligt, usch! Jag dissar vintern helt! jag ska flytta utomlands till något varmt ställe där det nästan är sommar året om, gud vad skönt!! men nu ska jag faktisk sluta klaga.. det hjälper ju inget? eller? det kanske det gör? vem vet? ååh jag orkar inte mer -.-

Och nu vräker det ner snö? snön har förstört min dag, tack sä jävla mycket! ursäkta språket men man måste få släppa ut sina känslor ibland när man är arg, och specielt på snön! Men ska ta mig en VARM kopp te och någon kaka om jag hittar (TJOCKIS JAG VET) och sätta på och kolla på pappas tv så man slipper se det här vädret! usch!! Hoppas ni får en bra dag iallafall!? :)



Min hund dampar, haha!

Hahahah satt i soffan men min hund för ett tag sen och kolla på tv, mamma städar ju hemma så skulle hon damsuga där jag satt. Och min hund hatar ju damsugare, hon flippar ju ur så fort hon ser en, lyckades få lite på film haha! men ni ska se hennes riktiga damp utbrott, det är bara för roligt x) Och hon är ju så liten och tror hon är en tiger typ? hon är bara för gullig :)


hemma idag också :)

Stannade hemma idag också så jag blir riktigt frisk till helgen, fast nu har jag en sån himla mensverk istället -.- kan man inte få ha någon dag utan smärta eller? haha! Men sitter och kollar runt lite på Victoria's Secrets hemsida för mammas kompis ska åka utomlands kommer inte ihåg vart? och ska köpa något där till mig på Victoria Secret, jätte gulligt faktiskt :) Men nu ska jag fortsätta med det, puuss


Svar på tal, HAHA!

SVAR; HAHAHAHAHAHAHA asso omg vilket liv, för det första så va det inga trosor utan en bikini din idiot! Går inte runt på stranden eller vart som hellst i bikini string och visar röven för alla, om du vill göra det så varsågod, ingen hindrar dig :) Tycket bara synd om dig som sitter och slösar din tid på att klaga på min blogg? Om du ska klaga behöver du inte läsa den. Håriga armar? jag tror nog du får skaffa dig glasögon om du ser så dåligt ;) Och att du inte ens vågar berätta vem du är, är bara sorgligt, arr du inte vågar stå för vem du är utan gömmer dig, bara patetiskt, men du kanske kommer på det när du blivit lite mognare.


CSI miami

Sitter och kolla på CSI miami nu, älskar det :D och det är dubbelavsnitt idag, har redan sett första och är på det andra avsnittet nu fast det är reklam nu men det börjar nu så måste gå, PUUUSS!


Degens låt!


Äntligen klar med allt!

äntligen klar med rensandet! gud det har ju tagit hela dan, har verkligen rensat allt, förutom BH och trosor men det behövs inte för det gjorde jag för inte så länge sen :) Men jag har kvar 172 plagg och det är inte med underkläder eller strumpor, hade något med 200 innan tror jag? har verkligen fått årdning på mina kläder nu, sjukt skönt :)

Och så har jag skrivit alla namn på min arm också, det va 60 som gilla tror jag? haha men så kan det vara ibland, hela min arm är ju typ full med namn nu haha! Så nu blir det bild ut på facebook, va tvungen att ta två hahah! ni får en oxå ;)

Sitter och äter korv med bröd nu och lyssnar på musik, rätt chill så ska gå och hämta min andra korv nu så ses vi nog senare, det blir nog skola imorn för mig :( faan! men jaja, what to do? ;) får ju träffa kompisarna så det är ju rätt lugnt :) och det är kort dag, men vi höres senare, PUUUSS!

fortfarande sjuk..

Sov iallafall hela natten nu men jag har fortfarande ont i huvudet, halsen och förkyld :( så jag ska knarka alvedon, vatten o halstabletter hela dagen nu så jag blir frisk! tänker inte vara sjuk i helgen, aldrig!
Imorse gjorde jag ansiktsbad och sen ansiktsmask för att fräscha upp mig lite och nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag fixa lite med min garderob! Man kan ju passa på att göra lite vettiga saker också när man är sjuk ;)

Sen måste jag ju skriva 48? namn på min arm också haha! gjorde en liten"utmaning" på facebook igår för jag hade så tråkigt, haha. Får väll skylla mig själv ;)

Ska hoppa in i duschen nu så får ni ha det så bra så länge så ses vi lite senare, xoxo Cassi!


15 saker ni kanske inte visste om mig!


1. Jag är väldigt kort (156 cm)
2. Jag älskar att shoppa!
3. Jag har en cp hals som jag har ont i hela tiden
4. Jag gillar att bjuda på mig själv
5. Jag älskar att vara med killar, haha!
6. Mitt hela namn är Cassandra Anna Alexandra Einarsson Book
7. Jag bloggar för att det är roligt
8. Jag går ingenstans utan min mobil
9. Jag älskar att sova
10. Jag hatar skräckfilmer, men blir alltid tvingad av mina kompisar
11. Jag älskar mitt hår men behöver klippa mig :(
12. Jag har haft 9 djur. (med dom jag har nu)
13. Jag älskar att festa!
14. Jag va blond när jag va liten
15. Jag är bäst på att göra små bråk till stora bråk

11e bilden: En person du kan berätta allt för.


Kan berätta allt för några andra, men Sandra du har stöttat mig genom
allt och jag kommer alltid finnas för dig! Jag älskar dig bästavän!

Hatar att vara sjuk!

förlåt för dålig uppdatering.. men jag är sjuk :( snuvig, sjukt ont i halsen så jag knappt kan prata, hela mitt huvud dunkar och sjukt ont i ryggen, det kan ju inte bli bättre? Vaknade två gånger igår natt så stannade hemma idag och gör det imorgon också :) Mår bättre nu efter några verktabletter och många glas vatten och C-vitamin. Har inte kunnat vila heller för all smärta :( gråter f*n för att det gör så ont, det är obeskrivligt hur ont i det gör i ryggen! orkade inte ens läsa på TV eller i tidningen :( Hatar att vara sjuk! är inte van helle för jag är typ aldrig sjuk.. jag får bara ont i huvudet, värk i ryggen och ont i halsen typ en gång om året? jag har inte kräkts sen i 5:an så det är jag glad över :)

Fick hem mina kläder från H&M igår som jag beställde, jätte fina! älskar dom!

har engelska, fattar inte ett skit av vad vi ska göra..

Sitter i datasalen nu, har engelska, yes sjukt roligt! och extra roligt när man har så j*vla ont i magen också!! Det blir bara roligare!!
Tror nog inte jag ska träffa Linus idag, båda måste plugga och så men det blir väl någon annan gång i veckan? :)
Ingen aning om vad vi ska göra nu på engelskan? vet inte vart Henrik är heller?? (våran lärare) så det blir ett problem.. Men skit samma :)


Ny duschad, så skönt!

Kom ut ur duschen för några minuter sen, gud så skönt att duscha!! Nu sitter jag och Jessica med varsin data och bara är inne på facebook och nördar! haha, vi är så roliga mot varandra :D Som ni fattar ska hon sova här, eller ni kanske inte fatta det? ;) nej jag skoja bara. som ni märkt sover Jessica ganska mycket här men det är bara för att vi gillar att vara med varandra!
Den här låten lyssnar jag på just nu! älskar den :D



Ska nog fortsätta nörda framför facebook, ska nog köra poker? haha :D fet är jätte roligt fast får alltid damp för jag suger :( men det ska vi ändra på haha! Och så ska jag fortsätta messa med sötisarna så ni får ha det så gött!

Now I'm home

Nu har jag kommit hem och stannar hemma tills imorgon haha! Vi åt på o'learys, jätta gott! Jag åt lammfile med pommes, mums. Det va jätte gott, mamma åt kyckling bröst med pommes och pappa åt revbensspjäll. Det va väldigt trevligt. Påvägen hem plocka vi upp Jessica som hade köpt en blomma till pappa, gud vad gulligt av henne! Kanske skulle träffa Linus imorn igen, fast då skulle han komma till Norrviken men det är inte säkert, det va bara för vi han inte vara så länge idag för han hade träning skit tidigt haha. Men nu ska jag vara lite social mot Jessica så vi hörs senare, Pussar!


haha riktigt fint!

10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.


Tycker alla mina underbara kompisar är super snälla, men här är två av dom! :)

Kom hem från Linus och ska iväg nu

Kom precis hem från Linus, väldigt roligt. han skulle på träning i kallhäll? så hans pappa skjutsa mig till kallhälls station, jätte gulligt :) så ringde jag pappa så hämta han mig.
Nu sitter jag och väntar på att föräldrarna ska bli klara för vi ska iväg och äta på resturang för pappa fyller ju år idag, grattis pappa! Det ska bli jätte gott!! Tror jag ska äta kött, mums :) vart jätte sugen på det hehe :)

åååh, jag får damp på folk som smsar och skriver ring mig så svara dom inte sen ba ring igen och så svarar man inte igen!! det är så sjukt irriterande, jessica gjorde det till mig tidigar idag!
Men nu ska vi åka, får se vilken restaurang det blir, puss!


VILL HA SOMMAR 2011 NU!!

SO lektion och dampar!!

Sitter på SO nu, vi ska komma in på våran epost på internet och jag kan inte logga in, jävla cp!! ååh jag får damp, men ska snart gå så det är lungt :)
Segaste dagen skojar inte!! har typ varit så himla trött hela dan.. och så ska man typ åka tåg i en timme till Bålsta??? aja ska gå puuuuss!!

Svar på tal;
alva
Ojojojdå vad ska ni göra då?

SVAR; inget specielt, han har flickvän :)

Två avsnitt av vampire diaries :)

Orkade absolut inte göra något ikväll.. Så jag har varken pluggat, rensat eller städat.. Så mamma och jag satta oss och kolla på två avsnitt av vampire diaries, har missat två så vi kolla på det, ja jag gillar vampire diaries, har följt det sen det börja och älskar det :)

Imorgon är det skola igen, lääängtat så -.- Men ska bli roligt efter, ska träffa Linus en stund och så, han tvingar mig till Bålsta -.- usch, sista kag åkte till bålsta med Becca för att träffa Melissa så visste vi inte att våra SL kort inte funkar där så vi va jätte nära på att inte komma hem för ingen av oss hade pengar men som tur va så cp mitt SL kort så vi fick åka iallafall för jag va tvungen att åka till Centralen.. tur vi hade asso!
Så hur ska jag komma hem nu?? Linus sa att han kunde betala åt mig gullig som han är men det behövs inte! kan ta med min bussremsa :)

Men nu ska jag nog ta bort sminket, borsta tänderna och sånt och ner i sängen och smsa lite, är faktisk ganska trött så hörs vi imorgon! puss bebisar :*

shoppat!

Har vart och shoppat idag, pappa fyller år imorgon så det va bra att vi åkte och shoppa också. Shoppa lite kläder, köpte en bikini jag vart kär i, åh jag älskar den! haha men det blir väll att fortsätta att rensa garderoben nu? han ju inte klart i fredags.. gjorde bara mina tröjor och shorts.. hehe!
Men vi höres sötnosar!

Dagens shopping!




Nu har jag fixat mig och ska dra till soll...

dsc05714 (MMS)

Nu har jag fixat mig och ska dra till sollentuna med mamma, får skjuts av pappa, stackarn är sjuk :( Men nu ska jag sätta mig i bilen så vi hörs


Mys i min onepiece!

Då kom man precis hem, trodde bara det skulle vara vi tjejer hos mathilda så fixade mig inte något specielt sen träffa vi Marcus, Pontus och Pierre på bussen som också ska dit och så kommer jag med en macka? haha! Men det va roligt att träffa dom, jätte länge sen faktiskt! Vi hade jätte trevligt och satt bara och snacka hela kvällen :) Nu har jag hoppat ner i min onepiece och myser lite hehe.

Imorgon är det sönda, usch hatar söndagar, dom är så tråkiga och trista och så är der snart måndag och det menas med skolan, YES! -.-
Nu får ni en låt jag typ lyssnar sönder på hehe (a)

Enrique Iglesias ft. Ludacris - Tonight (I'm Fuckin' You)


Tack anna för hjälpen!!


Cp bild Men lev med det. Träffade Gurra oc...

dsc05711 (MMS)

Cp bild Men lev med det. Träffade Gurra och nico (vet inte om det stavas så) idag, vi hängde bara i sollentuna c hela dagen och träffade massa kompisar som gick för bi och sånt. Nu sitter jag och väntar på bussen, ska ner till Norrviken och möta sandra så ska vi åka till Mathilda. Har inte ätit middag en så sandra har gjort tre smörgåsar till mig, Hihi (a) får väll ta något hos Mathilda oxå :) va jätte roligt att träffa Gurra igen, måste börja vara med han mer! Men nu kommer bussen snart så ska sluta så får ni ha det gött!


Dagens outfit!

Nu har jag fixat mig klart, ätit och lite sånt! gjort det sista. Måste bara vänta ett litet tag på Gurra som är lite seg -.- haha! Nu kom päronen hem också så ska fråga pappa om han kan köra mig sen (a) hehe nej jag är inte alls lat! Men nu ska jag gå, pussar.

Dagens outfit idag.

Linne - svart från GinaTricot
Tjocktröja - Mörkblå med text från Cubus
Jeans - Mörkblåa från SALT
Jacka - falsk skinnjacka från BIKBOK
Skor - Riktiga CONVERS vita från SCORETT
Halsduk - vit från GinaTricot

Nytt köksbord + stolar!

Nu har vi äntligen fått vårat köksbord + stolar! jätte fint blev det, pappa har suttit har och satt ihop alla delar men synd bara att det va "fel" på en stol så nu är mamma och pappa på våg att byta det och lite annat.


Jag ska träffa gurra om en timme, vi ska till Sollentuna C för gurra ska köpa lite saker till imorgon, han ska iväg någon stans? haha! Jag har precis gjort risoni med buljong, jätte gott! väntar bara på att det ska svalna så jag kan äta..
Ni får dagens autfit lite senare, känner att det va ett tag sen jag gjorde det så nu ska ni få det! Men nu ska jag sätta mig och äta, mums. pussar!


HATAR YOUTUBE JUST NU!

Usch, uppe så här tidigt en lördag, det brukar man inte vara.. Vaknar av massa skrik, härligt! Så kunde inte somna om så jag gick upp. Ska snart in i duschen :) ska bli jätte skönt!
Idag ska jag träffa gurra, men ingen aning om är, just nu är han på träning, vet inte nära han kommer hem, tror kl. 14.00? något sånt va det. Tror han ska komma hit?
Nu ska päronen iväg och hämta vårat nya köksbord och stolar, det är jätte fint och stolarna är dubbelt så mycket skönare än dom vi har! vem va det som valde ut stolarna? jo jag :D haha. Hoppas dom tar med sig hunden, orkar inte med henne -.- hon bara skäller hela tide! ååh, och det orkar man inte med på morgonen ;)
Men nu ska jag på toa hihi och in i duschen så hörs vi senare bitches :)



Okej nu får jag lite små damp, jag kan inte lägga in låtar från youtube till bloggen?? någon som kan veta vad problemet är eller vart man annars kan göra det?? vore jätte trevligt med lite hjälp :) vill ju ha lite musik här på bloggen också. PUSS!

Sandra kom

Kom hem nu.. har vart med Sandra och typ bara åkt buss? helt random.. Ligger i soffan och typ halv sover och kollar tv så ringer Sandra mig och är tydligen på väg till mig för att hämta sina pengar sen tvingar hon med mig ut ner till norrviken.. Och det första man gör när man kommer ut är att göra värsta vurpan på isen som ligger över hela våran backe -.-

Men nu ska jag iallafall kolla på min film som jag inte han se! Så nu måste jag gå, hihi (a) pussar!


9e bilden: Någon i din släkt.


snackar skype igen

Sitter och snackar med Linus och Carl på skype, dom är jätte osociala och snackar bara om sitt jävla COD, som vanligt då ;) Blir bara hemma ikväll, orkar ändå inte göra något typ.. är ju förkyld också så ska ju försöka bli bättre nu. Ska bara dega framför tv ikväll, gud vad skönt! :D

Trodde att jag inte kände något längre, att allt nästan va över, att jag lykats.. men nejdå känslorna går upp och ner, det finns stunder då jag bara saknar dig så himla mycket och stunder då det är sjukt skönt att vara singel.. Men det här är inte över på ett tag tror jag nog.. Men jag ska kämpa mig igenom det här, ha roligt med kompisarna och bara ha roligt! ska försöka så gott jag kan!
Men vi höres senare!

Helgens planer ungefär :)







Pingstkyrka

Precis börjat SO lektionen, vi jobbar med frikyrkor, jätte tråkigt men ändå! Vi har tagit pingstkyrkan i Solletuna, deet har typ alla gjort men men.
Idag blir det rensa garderoben -.- längtar, det kommer typ ta hundra år men aja, skönt att få lite utrymme och ner med nya kläder :) Har ju beställt kläder från H&M och så ska jag shoppa lite på Cubus och lite annat :)
Men måste jobba nu, puss!


Våran fina kyrka haha!

Ner i sängen, natti natti!

Nu blir det ner i sängen tror jag!! eller aa ska ner i sängen, har duschat kroppen för en stund sen jätta skönt! duschade inte håret eftersom jag gjorde det igår så kändes lite onödigt att förstöra det så man måste sitta och platta håret i tusen år imorgon..

Lite kort om imorgon, det är skola, jag ska träffa Alexander, Fixa lite med *****, träffa brudarna och grabbarna. Så ser dan kortfaktat ut ungerfär :)
men ska sova nu så vi hörs sötisar, puss!

Snackar skype med Linus :)

Just nu sitter jag vid datan och snackar med Linus på skype som snart ska dissa mig för sitt jävla COD :O har precis vart med robin och jonte, hahah han kom också tydligen ;) bara bjuder in sig själv sådär! Höll f*n på att somna i sängen när jag va med dom.. Det va jätte gulligt robin somna på min axel, gulligt!?

Som ni kanske kommer ihåg så skrev Sandra ett inlägg på min blogg om varför just hon skulle få vinna dom där förhands biljetterna till Justin Biebers film "never say never 3D" och gissa vem som vann? jo hon va! av massa hundra stycken så var det tio stycken som valdes ut och min blogg kom med :) Här har ni länk till gaybloggen http://gaybloggen.com/ :)

Men nu ska jag sluta skriva för linus dampara på mig för att det låter så mycket när jag skriver haha! puss!


Bild på Linus från i sommras :)


Emma på besök i skolan!

Gud vad gott med mat, va skit hungrig, som sagt jag har ätit ;) Åt spagetti bolognese, jätte gott, mums! Ska ta moppe boken och läsa lite innan Robin kommer han är nog på väg nu? hahah han har tjatat hela veckan så får väll ta och träffa han nu då, eftersom det är fredag imorgon och då kan inte jag.. För jag ska träffa Alexander och vara men brudarna på kvällen. Hahah känns som om jag träffar väldigt mycket killa just nu, ska ju träffa gurra på lördag också haha! Men nu måste jag sluta innan robin kommer så vi hörs lite senare!

Juste måste bara berätta att min favorit lärare som har slutat :( slutade i julas för hon skulle flytta till norrland med sin kille.. Men den här veckan har dom sportlov och Emma beslöt sig för att åka till stockholm och så kom hon till våran skola och hälsa på, snacka om gullig och det va bara för att träffa våran klass hon kom, eller aa det va vi som fick henne att komma, vi va hennes vaforit klass och hon våran favorit lärare, saknare henne :( Men det va jätte gulligt att hon kom och hälsa på iallfall och kul att träffa henne! :)



haha emma kom tillbaka!!

Nu är jag med jack och ska vara det ett li...

dsc05702 (MMS)

Nu är jag med jack och ska vara det ett litet tag, vi är hos honom nu och gör inget typ Men ska vara social nu :D


Nu blir det paranormal activity 2, Usch ha...

dsc05698 (MMS)

Nu blir det paranormal activity 2, Usch har sedan sett den, jätte Läskig! Fast det tycker jag om alla Skräckfilmer, hatar skräck (a) Men blir tvingad att kolla på.. Jessica har inte sett så nu har vi laddat ner den på datan och ska kolla på den nu, vi kollar genom tv lite lyx sådär ;) Haha idag har jag försökt göra spanska Men inte gått, har inte fattat ett Skit av något -.- så har bara smakat i tele med jack hela kvällen typ :) jessica ska sova här och nu går det inte att se på det för det Fuckar när vi ska kolla så vi ska ladda ner något som tydligen funkar jätte bra Men vi hörs, puss :)


8e bilden: En person som du sakna


Slut på SO nu är det NO!

Nu är lektionen slut och det blir no snart! sen är det bild och vi gjör självporträt och jag gjorde hemma :) Men nu måste jag logga ut från datan så vi höres senrae när jag kommit hem, ska bara plugga och inte försöka ha ut mitt te ;) Puss!


Sitter nu på rasten med anna och Tove, bör...

dsc05696 (MMS)

Sitter nu på rasten med anna och Tove, börjar om tio min? Vi har SO tror jag, Usch! Nu kom sandra, jessica, Pauo o Jossan tbx från grillen, vilka tjockisar Haha ;) Men ska sluta nu, hejdå :)


Bilder från sälen :)

Så nu får ni lite bilder från sälen, hoppas ni har det bra och haft ett bra lov! eller aa ni som bor i stockholm iallafall hoppas alla andra fått ett bra lov eller kommer få ett bra lov! Så ses vi sen så får ni ha det så bra!






Snacka om att ha tråkigt en stormig dag.. bjuder fan på den!! haha!








Med på Backgroundstudios visitkort.

Nu har jag fått vesitkorten från backgroundstudio, det var där jag va och fotade mig :) och så gulliga som dom är så har dom satt den av mina bilder på baksidan på korten, lite reklam sådära, haha ;) Jätte gulliga tjejer och har många roliga och tokiga fantasier, jag ska även prao hos dom V.13 :)
Ni kan även kolla in dom på http://www.backgroundstudio.se/ när det är klart, hemsida har dom men inte fixat den eller skrivit något än heller, eftersom det är nytt och dom precis börjat eller vad man kan säga :) Om ni vill kontakta dom så finns dom även på facebook, eller så kan ni få tellefonnummer av mig till Karin eller Anette som dom heter.



Just ni sitter jag och dunkar musik på rummet, jätte trevligt faktisk! tror jag fått ett sms men orkar inte kolla just nu (a) ska gå in lite mer på facebook också, nej jag är ingen facebook nörd, nejdå! kanske borde äta middag också :O kan ju vara bra! så vi ses sötnosar :)


här har ni den riktiga bilden! :)

klantig klantig klantig heter jag!

Är nog den klantigaste personen -.- fast det visste jag redan haha! Sitter och pluggar vid köksbordet nu, spanska, en kopp te och datan (för översättning) ocn precis när tet är klart så har jag suttit och pluggat ett tag, nej vet ni vad jag gör då..? jag har ut hela j*vla tet över mina spanska papper ner i mitt knä och på golvet, snacka om att jag vart sjukt sur!! fast inget förstördes, satta mig i hallen och föna mina papper hahah! Så nu har pappa gjort nytt te till mig och jag hoppa ner i min onepiece så hoppas det går bättre den här gången så ses vi sen! :)



Ifall ni undrar vad det står på mugggen och inte kan se så står det;
I ONLY WORK HERE FOR THE MONEY!

Långt inlägg, lång dag..

Kom precis hem, usch, känns som om jag vart överallt idag.. Inte bloggat något idag för jag har inte hunnit eller tänk på det, hehe! Efter skolan åkte jag och jessica ner till grillen och tjockade oss :) hehe efter det åkte jag och träffade Einar... gick väll sådär, inte vart med om något pinsammare haha! sen när jag går på perrongen så är det några små tjejer som stirrar på mig, gick säker i 6an eller 7an? sen när dom gick förbi så va det någon som vände sig om och ba; men vänta, va, är inte det där einars flickvän? hahahhaha! jag gick bara förbi sen när jag kom lite längre fram så dog jag av garv och när jag stannar lite längre bort ser jag att dom stirrar på mig och snackar sönder, hahahah!

Lite senare träffade jag Anna, Rebecca och Elinor i sollentuna så va med dom ett litet tag :) Vi ficka lite smått på waynes coffee, alla åt kladdkaka men grädda förutom becca, haha mobbad! det va jätte gott iallafall, älskar deras kladdkaka! Sen gick vi in på Cubus för becca hade hängt undan en bikini som hon skulle prova men inte köpa? ja det är normalt haha, men hon är lite anorlunda men det får vi acceptera!
 Sandra hade glömt sin mobil i beccas jacke så hon skulle också komma till sollentuna så skulle hon vara där kvart över oh våran buss gick halv och vi kunde ju inte ringa henne eller något!? sen när vi är på bussen så smsar hon från en kompis mobil som hon träffa i sollentuna och fråga vart vi va, stackarn! 
Juste träffade gurra i sollentuna också :) han skulle hem och tvingade med mig på hans buss.. så fick hoppa av vid strand vägen och vänta på min buss :) ska träffa han på lördag, han kommer hem till mig och då ska vi tjocka ben&jerrys glass :D

Känner faktiskt att jag mår mycket bättre nu, tack vare allt stöd jag fått från mina underbara vänner! det va inte så svårt som jag trodde men känslorna finns alltid kvar.. men det är inte lika jobbigt längre och jag mår faktisk lite bra :) Kände nästan inget när jag va med Einar, klart jag saknar allt och så men det va inte lika jobbigt som jag trodde att det skulle vara, haha!

Nej nu ska jag ta mopedboken, lite té och lägga mig i sängen eller sätta mig vid köksbordet och läsa, föräldrarna är inte hemma, dom är och handlar mat tror jag? så skönt att plugga när päronen inte är hemma, man slipper bli störd hela tiden och man blir bara stressad och vill inte. Men nu ska jag sätta på vattnet och börja läsa. vi hörs senare, puss!

saknar dom tiderna.. :(


7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.


HAHA!

Ellen Mattisson Kittel


Ellen Mattisson Kittel, du är bäst och jag älskar dig gumman!
finns alltid för dig, när som hellst :)

6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge


Saknar dig gumman! men vi ska träffas i helgen, tror jag? :)

Är faktiskt hungrig! :)

Har inte ens börjat plugga än! fast päronen förstår mig.. med min snuva och hals och huvudet som värker så är det inte så lätt :( men ska försöka.. snart :)
Blir bara en plugg kväll tror jag, om jag inte somnar i sängen eller något (a)
Snart blir det mat, mums! är faktikst hungrig, stort plus där! det blir pasta carbonara, älskar mammas carbonara, jätte god :) åt maten i skolan också, men det va inte gott alls så åt inte så mycket.. fast det gör jag aldrig i skolan så äcklig mat!!


Tack för att ni finns, älskar er tjejer!

Snön har äntligen börjat smälta! snart får man hem moppen också så man kan provköra den också, gud längtar som f*n till sommaren! I juni blir det konfa läger, i juli är det gothia cup så åker dit med kompisarna och i augusti är det UNG08 så man kan ragga på kvällarna, det är det som är roligast med det, senna sommarkvällar inne i stan, gud längtar som f*n! men nu ska jag kolla runt lite på nätet efter kläder och sånt, alltid bäst att shoppa när man är ledsen, det bästa som finns!

Wait for you

Baby why can't we just start over again
Get it back to the way it was
If you give me a chance I can love you right
But your telling me it wont be enough

So baby I will wait for you
Cause I don''t know what else i can do
Don't tell me I ran out of time
If it takes the rest of my life

Baby I will wait for you
If you think I'm fine it just aint true
I really need you in my life
No matter what i have to do I'll wait for you


Sitter på idrotten.

Sitter på idrotten nu, kan inte vara med för jag är sjuk -.- Skit roligt! Gick till skolan iallafall.. Snart är det lunch, inte ens hungrig, Men får äta ändå! Fick tvinga i mig frukosten i morse, är inte hungrig längre, äter knappt något.. Ni kanske jag tycker det är larvigt Men jag känner ingen lust för mat eller att äta.. Men jag måste äta och ska försöka! Tänker inte bli något anorexia barn! idag blir det nog bara plugga, måste för om 3 veckor är det moppeskola och jag har inte ens Pluggat.. Vi hörs sen!

facebook!

Vart bara hemma idag, sandra kommer inte hem föran vi elva tiden så det sket sig. Ändå ingen lust att göra något nu.. Just nu smsar jag med Einar.. tårarna rinner bara, vill inte sluta fast jag försöker.. vet att jag inte borde messa med honom, men har så många frågor och lite svar!?

imorgon är de skolan, yes änltligen, älskar fan skolan! hoppas ni fattar att jag var eronisk nu! usch har verkligen ingen lust att gå till skolan imorgon.. längtar inte alls.. fast vill ju träffa alla kompisar såklart!

nej nu ska jag försöka få mig på andra tankar och torka tårarna och geeka (stavning?) framför facebook, vi hörs!


jag orkar inte igen..


Jag orkar inte gå igenom det här en gång till..
Jag orkar inte..

Äntligen hemma!

Då var man hemma i sköna sollentuna igen! snön har smält lite, plus poäng där! man ser iallafall vägen! Försöker få tag på sandra som aldrig kan ladda sin mobil -.- och så är hon på väg hem från sin pappa det är ju jätte bra!?
Så har man typ blivit sjuk också? det är ju bra.. har nysit vet inte hur många gånger idag, ont i halsen och snuvig. det kan inte bli bättre -.- och så har jag sjukt ont i ryggen av den där jävla sängen! usch! har verkligen saknat min säng :( har vaknat vid 07.00 tiden varje dag i en vecka, hur nice är det?
Nej men nu ska vi sluta snacka om hur synd det är om mig :P och ska försöka få tag på sandra och svara på alla sms nu så vi hörs bitches!
Bilder från sälen får ni senare!

Nu har vi packat alla väskor och ska snart...

dsc05692 (MMS)

Nu har vi packat alla väskor och ska snart hem mot stockholm/sollentuna! Ska bli skönt att komma hem till alla kompisar som man saknat! Vi sitter just nu och väntar på att pappa ska slänga in alla väskor och sånt i bilen så vi kan åka! Men nu ska jag dricka vatten puss :)


5e bilden: En gammal bild på dig själv.


"svar på tal"

Tack ska ni ha! :)


Jag älskar dig..

Jag vet inte vad jag ska göra för att få dig att älska mig igen, men jag kan inte styra över dina känslor.. jag hoppas att du förstår vad du betyder för mig.. du betyder guld! Tiden med dig har varit underbar, du har inte varit mer än underbar..  Det går inte med ord att beskriva min kärlek till dig, den är starkare än allt. Vill bara ha en chans, en sista chans..
Jag vill hålla din hand livet ut,
känna att jag har dig hos mig,
dela mitt liv med dig,
utan den känslan är jag tom…
jag är ingenting..

Du sa att du alltid kommer älska mig till slutet, men var tog det vägen? Vet att alla säger så men man ska inte säga något man inte kan lova, men jag kan lova dig att jag alltid kommer älska dig.. till sista dagen.. även fast det är långt kvar så kommer du alltid finnas i mitt hjärta.
Bby all i need is you..

ignorera mina cp händer


bråk på afterski

Degat i soffan som vanligt med rebecca. Köpte en tjocktröja idag, jätte fin :D ni får bild när jag kommer hem. Har vart på afterski idag också, på den lite längre bort. Det vart bråk med vakterna med några fulla 20 åringar typ haha, det va skit roligt!!
Men nu ska jag fortsätta smsa med dom söta och kolla lite på tv, puss! :)

4e bilden: En bild på en tid du saknar


vad ska man göra idag?

Va bara hemma igår, tråkiga killar haha. Men just nu ligger jag och becca i soffan och degar, det är typ storm ute så går inte att åka skidor just nu, hoppas det blir bättre senare :) Måste ju hitta på något, kan inte bara sitta hemma sista dagen ju? Är ganska trött, kunde inte somna igår.. så har ganska stor lust att bara vara hemma men det ska vi inte, eller aa vi ska försöka få orken att gå ut, rent sag lyfta på oss.. ;)
Nej men har inte så mycket mer att berätta, ska gå nu. HÖRS! :)


Hahahahahaha dör! Beccas verition av sexbo...

Hahahahahaha dör! Beccas verition av sexbomb ; jamesbond jamesbond yor my jamesbond. Hahahaha becca du är för söt! Godnatt ;)


dålig dag..

Degar i soffan med Becca nu, kanske blir att träffa Daniel, Jonathan och Felix ikväll :) men vet inte än..
Har inte vart den bästa dagen idag.. är inte på topp humör.. orkar inte prata om det, kan bara säga att jag är singel nu.. Men what to do?
Finns ju typ inget att göra nu.. Danne är typ trögast i världen på att svara, som vanligt..
Idag när vi var och "shoppa" så fick jag och becca en sälen tröja av pappa, jätte gulligt :) pusspuss!

Nu är det afterski, blev en Skit bild, dål...

dsc05676 (MMS)

Nu är det afterski, blev en Skit bild, dålig kamera Men sånt är livet ;) mamma vann på bowlingen och jag kom sist.. Ja det betyder ju att becca kom tvåa, Haha. Men nu ska jag sluta, bloggar senare, pusspuss


Nu blir det bowling med mamma och becca! G...

dsc05674 (MMS)

Nu blir det bowling med mamma och becca! Går Skit för mig och becca för vi fick inget staket :( Men nu ska jag sluta och vara social :) puss puss


Nu blir det lunch med carbonara, mums! Ida...

dsc05673 (MMS)

Nu blir det lunch med carbonara, mums! Idag åkte vi bort till sälen byn med bilen för pappa skulle köpa en ny jacka för den gick sönder tydligen, Men jag och becca gick in och köpte godis :D Men nu ska jag äta, pusspuss


Nu blir det middag och SHOWTIME, har preci...

dsc05665 (MMS)

Nu blir det middag och SHOWTIME, har precis fixat oss och bytt om och ska gå nu, väntar bara på föräldrarna som är lite tröga.. Men nu ska vi gå, puss puss :)


Heeeeeeeeeeelt slut!

Är helt slut från badet även fast det inte va så roligt.. Man hoppades på för mycket, det va inte lika stort och roligt som man trodde att det skulle vara. Så vart lite besviken, fans typ inget man kunde äta heller, korv med bröd och en fralla typ och massa godis -.- Så vi va inte där så länge!

Just nu sitter jag i soffan med becca och segar framför Master Chef, vi ska ut och äta snart och kolla på någon show tydligen :P
Skönt att man redan har duschat, orkar ingenting just nu.. Har redan sminkat mig så det är bara håret kvar. Men nu måste jag börja göra mig i ordning snart för ska väl iväg snart tror jag?
Men nu vill Becca ha datan så ska vara lite snäll mot henne, haha! vi hörs sötnosar!


Packar väskan nu, vi ska iväg och bada ida...

dsc05657 (MMS)

Packar väskan nu, vi ska iväg och bada idag, äntligen! Längtar faktiskt :) Kunde inte blogga igår för blogg.se laga sönder så det blev inget, Men vi va ändå bara hemma igår för det va typ storm ute så vi dega bara framför tv, lite senare gick vi till en annan afterski i lindvallen och det va mycket roligare där! På kvällen träffa vi jonathan, daniel och felix så va vi med dom en stund, Men nu måste vi gå för becca får damp på mig. Ses senare!


sandra skriver :)

Tjatja:)
sandra , cassis bästavän skriver nu bara för att vinna biljetter till en förhandsvisning av justin biebers film never say never :D

Så nu ska jag förklara lite varför jag bara mååååste ha dessa biljetter.. Jo, det är så att Justin är allt för mig, eller otroligt mycket iallafall. Han ingår lixom i min vardag. ja, det går inte en dag utan att jag kollar på mina justin bieber bloggar, lyssnar på hans underbara musik och tittar på bilder på honom, han är det första jag ser på morgonen och det sista jag ser på kvällen oooch det kan ha med mina nästan 30 planscher på honom som sitter på min vägg ;) haha. Han är allt, han har allt, tom personligheten verkar vara huuuur gullig som helst! Jag kan inte få nog av min älskling justin! Jag har följt honom ända sen lite innan han blev känd.. ca ett halvår innan One time kom ut så hittade jag klipp på honom från när han var väldigt mycket mindre och jag såg hur många besökare vissa utav de klippen hade fått och när jag själv såg videorna så såg jag hur begåvad han var och tänkte typ "ååh, vilken duktig liten kille" och "han kommer bli snygg när han blir äldre" och det tänkte jag för att man såg dom fina ögonen på en utan videorna. Efter One Time hade kommit ut så insåg jag att han var 2 år äldre än mig och super snygg, aah jag blev kär.
När jag hörde att han skulle göra film så blev jag överlycklig, jag fick lixom som liten extra kick med energi! Och sen när jag hörde att hans film skulle handla om hans liv och inte bara nu när han är en utav dom absolut största popstjärnorna utan oxå om hans liv innan framgången, så dog jag.. nä , men inte långt ifrån! jag vaaart sååå glaaad! Jag är hur intresserad som helst av att få se mer om hans liv! Förut gick det ju ett litet pogram om justin på mtv som hette diary of justin bieber som handlade om 1 dag i hans liv, och bara älskade jag att se det, täänk nu hur glad jag är när det är en hel film och om typ hela hans liv det handlar om?! ända från när han va en liten knutt! Alltså jag kan inte förklara med ord hur mycket jag skulle vilja ha dom här biljetterna, det går inte att beskriva.. Men det är otroligt mycket iallafall! Jag skulle tom betala med alla pengar jag ägde för biljetterna, villket just nu är 13kr höhö.. Det känns som att jag vill skriva mer, vill berätta att jag kan nästan allt om honom, att jag typ stalkar honom men jag vill inte verka för skum :P nejmen jag vet inte vad jag ska göra för att övertyga dig om att jag bara mååååste ha biljetterna! Jag kan inte mer än att säga att jag älskar justin bieber och skulle vara så tacksam så länge om jag vann biljetter!




I lööv him!

btw, tack för lånet cassi :) hoppas du hare bra i sälen, pöss!

Nu blir det bio i sälen!

dsc05648 (MMS)

Nu blir det bio då :) blir inte den vi hade tänkt för det fanns inga platser bredvid varandra, så det blir sanctum i 3D :) den börjar om 6 min så ska sluta nu, pussar!


AFTERSKI

dsc05637 (MMS)

Vilat lite på rummet och nu är vi på afterski och väntar på att det ska börja:) undra vad det är för priser idag då, igår va det ett par solbrillor, dom har ju tävlingar och sånt ja :) Men nu ska jag dricka cola och äta chips, pussar :-D juste vi kanske ska få gå på bio sen :-D hoppas vi får, det beror på pappa.. Då ska vi se gullivers resor i 3D Men ska vara social och äta nu :)


Chacha ;) det blev Donken till lunch idag ...

dsc05632 (MMS)

Chacha ;) det blev Donken till lunch idag igen Haha, TJOCKISAR! Vi dela på ett 20 pack.. Vädret idag är inte bra, det är soligt längst ner Men uppe på toppen är det hur blåsigt och mulet som hellst! Usch, becca och jag tog sittliften upp och det gör vi inte om idag! Blir nog inte mer skidor idag, för dåligt väder, får väll sitta och Chilla tills afterskin börjar :) love cassi


RSS 2.0