OMG!

shit asså sorry för att jag inte bloggat idag, jag är sämst på att uppdratera - det är därför jag inte har en egen blogg ;) men nu till rubriken, OH MY GOOOOD ! Cassi ringde mig från turkiet nyss och shit vad glad jag blev! Men det är inte ens det som är den stora nyheten.. FÖR GISSA VEM HON SKA UT MED IMORGON KVÄLL?!?! joo , pyykola !! asså ni ska bara veta hur avundsjuk jag är!!! helt sjukt asså.. Det var ett tag sen jag läste hans blogg, men under "pea-tiderna" så var jag som besatt! Jag följde hans blogg oavsett vad , och så är han ju bara sååå snyyygg, visst ? ;) länk till hans blogg hittar ni HÄR!!!! ÅH CASSANDRA BOOK, TA DIG I RUMPAN!

konfa imorgon!

nu är kl 20 i 4 och jag ska upp 9 imorgon, lyckat! Jag har nämligen konfa imorgon och jag är nästan lite nervös :P haha, alltså våra föräldrar ska med för information och sånt.. Grejen är att jag inte ens vet om någon annan förelder ska dit, tänk om jag är ensam om att ha en mamma med mig? x) haha, jaja vi får väl helt enkelt se imorgon.. ;) nu ska jag natta iallafall, godnatt!


dagens outfit ;)


Juuste .. :)

någon svarade rätt på frågan, det är alltså Sandra Nillper som gästbloggar, cassandras bästa vän :)

Just nu stter jag och Rebecca hemma hos mig och tittar på något skit på 6an :) Denna kväll började hemma hos Jessica, där vi va med jessica och julia. Sen bestämde vi oss för att tagga till någon fest, men jag och becca orkade inte så vi åkte bara hem till mig och chilla, sen kom tim och för ca 50 minuter sen kom calle + två andra killar som jag inte känner, och där stog jag i mjukisshorts och alldeles förstor vit tshirt.. :P haha kul va? Sen snodde calle tim och drog med honom ut.. Så nu sitter jag och becca här.. men calle kanske skulle komma tillbaka :)

hemma hos jessica :)

Sitter hemma hos jessica och dricker kaffe med Julia, Rebecca, Jessica :)




SNYGGT

Spik i foten!

Rubriken handlar om en händelse från igårkväll.. Hela gänget var påväg ner till matildas källare som dom håller på att renovera.. Anledningen till att vi gick ner dit vet jag inte.. Jag gick sist och hann bara ta ett steg i trappan innan jag klev på en liten spik.. Eller asså det är som en vit plastsak som det sitter 4 spikar på, på ena sidan sitter det 3 st och på andra bara en, så det var väl lite tur i oturen att jag inte klev på den sida med 3 spikar.. Haha, när jag lyfte på foten så satt plastsaken liksom kvar så jag försökte dra ut den, och det krävdes lite kraft men tillsist gick det, och då började hela hälen dunka, så jag sprang ner och sa "ööh matilda, jag fick en spik i foten" och då frågade någon utav killarna, tror det var anthon, om jag hade den kvar, men jag sa att jag drog ut den.. Sen gick jag upp till badrumet och fick ett plåster av matilda och sen kännde jag knappt av det, men idag kan jag knappt gå på foten.. :(
Jaja, märks det att jag inte har något att skriva? x) haha..
Såg några inlägg längre ner och märkte att cassi hade på sig MITT LINNE till turkiet.. asså BITCH, jag älskar det randiga linnet, bara för att det är långt och täcker my big ass.. ;) haha, jag kommer ta livet av henne när hon kommer hem :D

Nu har hon åkt..

Japp nu är cassi i värmen i turkiet och njuter medans jag sitter här i kalla och gråa sverige och sörjer för att hon är borta :( Usch, Jag kommer inte få träffa henne på 2 hela veckor! Hemskt ju.. Jag tillbringade iallafall hela kvällen igår med henne + Kevin, Tim, Anthon, Rickard, Matilda, Ellen, Jossan, Walle (?) och Paulina :) Cassi kom och hämta mig med hennes moppe, vilket var väldigt kul eftersom hon precis tagit kortet då :) Sen körde vi upp till cassi för att jag skulle lämna blommor åt Pia, cassis mamma, för hon fyllde år! Pia älskar vita tulpaner men tulpan-sesongen är ju typ över så det fick bli vita rosor istället :) Dock skulle hon ju inte kunna titta på dom så mycket eftersom hon åkte idag, men hon tog kort på dom iallafall :) Sen rullade vi vidare till matildas place där vi träffade alla :) Cassi drog vid 11 någon gång eftersom hon skulle upp tidigt nästa morgon.. Hon skulle åka hemmifrån vid 3 - halv 4 tror jag :) Så efter många pussar och kramar så lät jag henne åka.. ;) Cassi Smsade mig kl 5 imorse och skrev ett sista hejdå.. Eller hon skrev: Kommer sakna dig älskling :( <3333 /cassi.. När jag såg det imorse började jag grina.. haha nörd jag är! MEN hon är min bästavän! Idag har jag hittills ätit frukost och jaa, det var ju ungefär allt, nu ska jag baka kladdkaka!

Som ni vet är jag cassandra books bästa vän, jag har kännt henne sen 4an och jag kan inte leva utan henne.. Så vem är jag? ;) KOMMENTERA!

Armbandet är från cassi :)


På flyget nu

Nu har man precis gått på planet och ska snart åka iväg. Bloggar lite snabbt innan jag måste stänga av mobilen.. Är taggad sjukt mycket, skönt att komma bort från sverige, ha det så bra här hemma!

Fixad och klar, snart ska vi iväg mot Arla...

img_0366 (MMS)

Fixad och klar, snart ska vi iväg mot Arlanda. Är super taggad!! :D


Svar på Frågestund

mohammed ali
ja zänker dig län.

Svar; trevligt, lycka till :)

rebecca
pinsammaste du har gjort ?
går du fortfarande på fotboll?
saknar dig!

Svar; öööh.. jag kommer faktiskt inte ihåg.. det är nog.. när jag tappade ut alla mackor i skolans matsal inför hela nian, usch. Nej jag slutade förra sommaren tyvär :( Saknar dig med!

Anti Justin Bieber
Hur fan kan du vara Justin Bieber när du kan svenska? idioten visste ju inte ens vad tyskland var...

Svar; för det första fattar jag inte frågan :S och för det andra så behöver inte alla veta vart eller vad alla länder ligger eller är? tror inte ens du vet det :s

 

ghd
från skala 1-10, hur snygg tkr du att du är?

Svara; haha jag kan nog inte poäng sätta mig själv, men kanske 7-8 haha.

Justin Bieber
jag heter Justin Bieber och jag undrar om du har lust att träffa mig, jag tycker så mycket om dej(H)

Svar; haha omgen du är ;) väx upp och skaffa ett liv :)

Anonym
Hur är kontakten mellan dig och Einar nu?
Har du fortfarande känslor för honom?
Oskuld?

Söt chey, bra blogg! :)
puss.

Svar; Den är bra mellan oss :) Jag kan ju inte säga att jag inte har känslor för honom, det finns ju fortfarande kvar och ibland saknar jag bara tiderna med honom och vill baka tillbaka.. Jag är inte oskuld.
Tack så mycket! :)

ANNA ♥ 
favorit maträtt?
favorit färg?

haha roliga frågor ^^


Svar; haha det måste nog vara fajitas, älskar det! favorit färg.. Vitt, blått o svart :)

Hemma och ska packa!

Nu blir det packa väskan, har precis kommit hem, har varit hos matilda fast aa.. kanske inte så mycket, har för det mesta vart ute och åkt moppe, sjuuuukt roligt!! har åkt runt i viby, norrviken o häggvik och dunkat musik, fy vad härligt säger jag bara!!

Då åker man till turkiet om 7 timmar då, super taggad. men nu måste jag packa väskan så jag hinner svara på alla frågorna sen och så, Sandra Nillper min bästavän kommer gäst blogga åt mig medans jag är borta så hoppas ni gillar det hon skriver, puss på er och ha det så bra här hemma i sverige!!

Nu håller man på att packa för fult, mamma...

img_7223 (MMS)

Nu håller man på att packa för fult, mamma fyller år idag också så grattis till dig mamma! Hon fick ett jätte fint armband av mig :) mamma håller på med maten nu sen ska jag ner och hämta Sandra så ska vi dra till Matilda en stund, måste ju få träffa kompisarna en stund innan man åker ;) hoppas ni får en bra kväll! :)


Helt slut.. bara av att plugga..

Nu orkar inte min hjärna plugga mer för idag.. har pluggat HELA dagen och kvällen, jag är helt slut, har suttit och laddat ner musik till min ipod som jag ska ha med mig till turkiet och som jag ska dunka i moppen imorgon om jag får kortet :) så har gått fram och tillbaka till pluggandet men nu är jag heeeelt slut. känner mig död haha, hoppas eran dag blev bra och ett bra sommarlov :)

bjuder på den ;) såhär ser man ut nu.

plugga plugga plugga..

Jag skoja inte huuuuur tråkigt det här är :O Jag har blivit sjukt trött på allt pluggande, på skolan på allt!! jag har pluggat konstant i tre veckor tror jag och det har varit ett helvete, skönt att det är sista dagen idag för imorgon är det sommarlov, gud vad skönt det ska bli att komma bort från sverige, bort från STOCKHOLM! men kommer sakna alla underbara vänner, Jag kommer sakna alla men vissa mer och det är ju självklart, Sandra Nillper, Paulina Markenfelt, Tove Lagerlund, Anna Hagberg, Jessica Brammer, Jossan Wilgren, Gustav Kjell ni är några av dom.

Men ska väll fortsätta med pluggandet nu.. yees! ska kolla lite facebook bara först sen blir det plugga plugga plugga plugga!, puss på er! och haha glöm inte frågestunden ;)


Nu vid datorn :)

äntligen får jag sätta mig vid datorn för pappa, men det är bara för att jag ska plugga på nätet (a) men passar på att blogga ;) Jooooobbig skoldag fast ändå inte, har vart ganska chill, för det mesta. Sandra, jossan o Jessica har övat på sin dans som dom ska visa imorgon på "melodifestivalen" haha något vi har i skolan. Så har för det mesta kollat på dom och hjälp lite typ :) Sen har man haft spanska redovisning SJÄLV! usch, det va hemskt :( hatar att redovisa inför klass och specielt själv också.. så har man gjort NO prov också efter skolan.. ååh. men det gick bra, hoppas jag :)

Jessica följde med mig hem efter skolan för hon behöve plugga matte och läsa klart någon bok vi ska ha gjort till imorgon och så, måste också göra det.. men känner att körkortet är viktigar nu. Så har bara pluggat nu när jag kommer hem, imorgon är det inget plugg och sen inte på 3 månader!! för på lördag eller aa imorgon får jag sommarlov! gud va skönt!!
kan inte fatta att jag åker till turkiet om 2 dagar! omg :D fast tycker synd om sandra :( kommer sakna henne jätte mycket och alla andra också såklart :)
Men ska väll ta och göra lite nu och sen äta :) puss på er!

Och glöm inte frågestunden ;)


Sitter på tåget nu på väg in till stan med...

img_2896 (MMS)

Sitter på tåget nu på väg in till stan med med mamma. Ska köpa lite saker och klippa till mitt hår :) har pluggat hela morgonen typ, fick cp ryck på mamma imorse, hon försökte väcka mig i hundra år så till slut börja hon hoppa i min säng, åååh föräldrar ;) haha men bloggar mer sen, hejdå :)


Frågestund



Tänka ha en frågestund nu innan jag åker till turkiet, fråga vad ni vill, ingen fråga är för dum. Det är bara att fråga på ;) kommer svara på alla frågor :)
Avslutas på fredag klockan 21.30 och då svarar jag på dom också :)
Glöm inte att skriva frågan i kommentarer ;) puss!

Morgon :)

Godmorgon sötnosar! sovit gott? :) det har iallafall jag, gick och la mig klockan elva typ och gick upp klockan tio, jag har sovit skönt och sovmorgon fick man också :) eftersom vi har något poeration dagsverke eller vad det heter, man ska jobba någonstans och få 250 kr när man är klar som går till fattiga barn eller något, inte ens det, typ till olika skolor utomlands, skit tråkigt. Så jag ska stannar hemma och pluggar istället, och snart ska vi in till stan så ska jag fixa till mitt hår och köpa saker till turkiet :) snart åker jag!

Robin kanske ska komma hit men jag vet inte om jag honner det för jag måste fixa mig, klä på mig, plugga och så ska vi typ åka in till stan klockan 2 eller något :( stackarn, känns som om jag dissat han jätte mycket nu för tiden men det är bara för att jag måste plugga, måste ju ta mitt körkort också!
Ska väll ta och börja plugga nu då, vi ses sen :)

Jag i turkiet förra året :)

Sitter i skolan nu, har syslöjd. Jätte trå...

img_1019 (MMS)

Sitter i skolan nu, har syslöjd. Jätte tråkigt -.- Har inget att göra, eller jo ett armband som cpar sig hela tiden :( Jessica hjälpte mig att fixa mitt löshår igår så har det nu i skolan och så sen kommer jag bara ha det på helgerna och i Turkiet  :) hoppas vi kommer iväg, jävla askmoln som ska förstöra allt hela tiden :o men aja det är 90% mer chans det här året att man kommer iväg så man får hoppas på det bästa :) puss!


Sitter och kolla på Becca som försöker tjä...

img_0028 (MMS)

Sitter och kolla på Becca som försöker tjäna pengar hos mig Hahaha! Nej men om hon viker ihop mina kläder (som va j*vligt mycket) så får hon 50 kr typ haha ;) hon är ju för söt :)


Nu blir det plugga matte för mig, har matt...

img_8997 (MMS)

Nu blir det plugga matte för mig, har matte prov imorgon, hoppas det går bra! Har precis spelat kort med mamma o Becca så nu blir det lite plugg, måste plugga trafik också..


Godnatt

Jessica, Moa, becca o Jessica kom hit idag och så :) Hela dagen idag har jag pluggat spelat kort pluggat spelat kort pluggat spelat kort pluggat spelat kort haha och har precis kollat på en jätte bra film på tv och ska hoppa ner i sängen nu bredvid Jessica , godnatt :)


morgon morgon

Morgon morgon, ser ut som att alla överlevde natten ;)
Vaknade för några timmar sedan har suttit vid datorn hela morgonen tror Jessica kommer snart också så borde väll klä på mig. Ska nog plugga trafik också, måste göra det :) Blir inget specielt idag, det är söndag. Imorgon är det skola som vanligt -.- men jaja bara en vecka kvar av skolan, gud vad skönt!!


Ändrade planer

Blev inget rösjön drog till Ivar istället och chillade där, det va lite halv tråkigt men vart roligare :) kom precis hem, bussen gick inte i norrviken så fick gå hem för jag skulle vara hemma ett och så när jag kommer hem så sover mamma, då kunde jag ju ha tagit 16 över bussen :( men jaja, skönt att vara hemma då. Men vi kommer ju dö snart haha ;) någon som tror på det?


Dages låt!

Pitbull - Bon Bon

nu börjar man igen :)

Nu va det ju ett tag sen jag blogga, men nu ska jag komma igång igen och ta nya tag! Har väldigt mycket prov den här veckan som kommer så det kan bli väldigt stressigt men jag ska göra mitt bästa!

Det jag har gjort när jag inte kunnat blogga, eller aa inte hunnit så har jag ju pluggat till mitt moppe prov som va i onsdags och det faila jag på.. 46 rätt av 65 och man skulle minst ha 52 men jag ska göra om det nu på fredag så måste plugga plugga plugga och sen så har jag två prov i veckan och två redovisningar, en i spanska och en i engelska.. blir mycket plugga nu innan jag åker till turkiet, åker ju dit om en vecka!

Ikväll ska jag och tove till rösjön och träffa massa kompisar, vet inte vad vi ska göra där men aa det ska väll bli roligt, och så kommer vi dö idag också, eller? ;) haha men ni får ha det så gött :)


bloggpaus

tar en bloggpaus som ni kanske märkt, kanske slänger in ett inlägg ibland. Men har så mycket just nu och så.

slutade 11.00 idag!

Hade två lektioner idag, vi hade halv studiedag. slutade 11.00, sjukt skönt!! Jag, pauo o ellen väntade på alla i 8a som slutade 13.00 haha! så drog jag och jacke till viby plan och träffa Eddie, Linus o några så kom anden också. Råkade glömma mit jacka i skolan på bänkarna sen när jag ska hämta den så är den borta, panik jag fick!! men någon hade slängt in den i toves skåp (hennes skåp är olåst) så skjutsa pappa hem mig på min moppe, ååh om en vecka tar jag kortet! så övade på att få upp den på stödet, den är ju sjukt tung! men kom på ett litet knep så det gick lättare :) har pluggat trafik lite nu och nu blir det engelska glosor, drar till vibyplan senare och träffar alla :) puuss!


"hatar" pappa

kom hem från sollentuna C för en stund sen, drog dit med jossan efter skolan, lika roligt som vanligt, hahahah! har cp ryck på mina föräldrar som tänker på sig själva, vi skulle åka och kolla på mitt hår idag och göra det finare och så men sen kommer j*vla pappa och bara nej vi ska inte åka någonstans, du ska plugga. Och han är den ända av oss som har körkort, cp damp jag får!! Tycker dom att jag tycker det är roligt att gå med en j*vla boll på huvudet, har f*n aldrig uppsat, usch, hatar det här! dom förstår verkligen inte hur det är, jag skäms över mitt hår!! jag gråter floder. Asso usch säger jag bara till pappa, riktigt ego -.-
och han tror jag kommer vara trevlig mot honom ikväll, glöm det! aldrig i livet.

mitt hår är borta..

Kom precis hem från Stinsen, skulle klippa mig.. brukar alltid klippa mig på björn axen för våran kompis klipper där och så men nu svara inte han så åkte vi till stinsen, tror jag aldrig varit så nervös för att klippa mig förut.. Hon visar en läng jag behöver klippa för annars kommer det alltid vara slittet och jag va osäker men sa ju okej men jag tror att den där j*vla f*ttan klippte längre mitt hår är sjuukt kort, efter jag såg det jag grät, åh jag grät, och grät, o grät, det tog inte slut. Mitt hår är mitt allt! och nu har jag nästan inget kvar!! känner mig osäker på mitt utseende nu, jag ska ha hårförlägning!!!! Jag satta upp håret i en boll direkt! och så kommer det bli tills jag fått längre hår! Tänk er att alltid ha haft långt fint hår och sen helt plöttsligt klipper någon av hälften av det, det är fan hemskt, det är en mardröm för mig som slog in!! ni kanske tycker jag är överdriven eller något men mitt hår betyder allt för mig, jag älskar mitt hår och nu är hälften borta..
Ni får ingen bild på det nu för jag har precis fixat det, ska snart ut. så vi ses

WE LOVE JB!

Igår gick det inte att blogga, jag kom in på blogg.se och så men när jag skulle spara inläggen så blev det bara error så jag fick lite damp, hehe. det gick inte ens att skicka sms? men aja, berättar om i lördags och igår :)

I lördags va vi ju på bieber träff, gud det va så roligt! att få träffa alla belibers och allt. Börjad med att alla samlades vid gärdet typ vid elva tiden och så gick vi vidare till en äng vid kaknästornet och övade på alla danser och sen vid ett tiden tror jag så fick alla dra och äta någon stans, så ska vi ta bussen, jag lovare det va mer än 100 pers som stod och väntade på bussen men vi är lite smartare så vi går till busshållplatsen före så vi kommer på bussen men gud vilket kaos det va på busse, det va helt fullt. Alla bara trängde sig på och gud, det va så roligt! Vi käka såklart på donken! sen drog vi till plattan där vi skulle sammlas vid halv tre och göra alla danser men det vart bara kaos, vi fick sjunga själva för dom hade inga högtalare och "haters" kastade vatten, cola, ja allt möjligt på oss men vi gjorde tillbaka, jag och min kompis gick upp till en kille som hade en gul plast påse i handen, han kanske va i våran ålder och vi trodde det va vattenballonger eller något så vi tog den och ba "nu räcker det!" men så fick vi gratis jordgubbar, haha! alltid lika gott! Det vart fett mycket bråk med folk som kom in i mitten och dunka annan musik och allt, men vi hade polisen på våran sida, hahaha!
Dom vevade upp Canadas flagga också, för justin bieber kommer ju från Canada så det va riktigt gulligt av dom :) Vi hade så rooooligt!
Vi drog väll hem vid sex tiden, hade så j*vla ont i fötterna, dog på sängen och somna i en timme typ sen gick jag upp och duscha sen kom massa kompisar hit.

Igår kom Linus till mig vid tolv tiden, så fick gå upp lite tidigt :( men vi kolla på film och så men va tvugen att dra vid tre för jag skulle på "kalas", min kusin fyller 9 år så vi fira henne, jag skoja inte, det va nog det tråkigaste barnkalaset jag vart på, bara massa små ungar överallt. När jag kom hem messa Eddie mig att jag skulle komma till Vibyplan så jag ringde pauo och fråga om hon skulle dit och det skulle hon så hon kom och hämta mig, hennes pappa skjutsa henne så få plocka dom upp mig, jätte gulligt :) så träffade vi tim, calle, anthon, kevin o några till. drog hem vid tip, pallade inte vara kvar, haha!
Ni får bilder från i lördags och videos kanske kommer upp ikväll! puss på er!

Här är BARA belibers, och det är sjukt många bakom mig också!

helt kaos på bussen, haha

WE LOVE YOU JB!

skit trött..

Förlåt för dålig bloggning idag men jag är jätte trött efter allt och ska sova nu, har haft massa kompisar här ikväll så ska bli skönt att sova nu, puss!

Nu sitter vi på tåget in till stan, eller ...

img_4329 (MMS)

Nu sitter vi på tåget in till stan, eller aa gärdet. Det är ju bieber träff? ;) vilka ska dit? :) jag ska dit med Pauo, Sandra o Mathilda. Det ska bli jätte roligt, vet inte när jag kommer hem men vi ses :D


mamma tvinga mig att städa..

Tråkig dag i skolan.. som vanligt, när är skolan kul? ;)
Mamma har precis tvingat mig att damsuga både köket och mitt rum och jag kan ju säga att det inte gick så jätte bra, mamma hela tiden ba men ååh vad dålig du är, du har missat jätte mycket och shit men jag tycker inte det ;)
Ska ner till Sandra nu så ska vi bada och ha lite "spa" typ? Sen ska jag hem och äta om jag inte tvingar mamma att jag får äta hos Sandra för jag pallar inte åka fram och tillbaka.. ska ju sova hos henne ikväll också så aa :) Men ska packa nu lite grejen och så, puss på er! ha en trevlig helg :)

kaffe, gott eller äcklig? ÄCKLIGT!

Just nu står Jessica och gör kaffe, usch!! hatar kaffe, det är jätte äckligt :O men alla tycker olika. Precis spelat kort som vanligt hehe (a) ska spela mer snart och senare plugga typ. ikväll blir det tv, tv, tv! :D haha ha en bra dag, puss på er!

kärlek till dig!

Fått mina Bieber saker!

Fick kyckling sallad som mamma och pappa köte när dom va och handla, vill dom att jag ska banta nu också :O haha, men pappa hade fått paket från utlandet, snacka om glad jag blev då, vi drog ner till ica och jag fick alla bieber saker som jag beställde men såklar är jag sämst på engelska så råkade läsa fel på "klistermärke" och skall så jag fick något typ app klistermärke man ska sätta på iphonen men det funkar lika bra, det är ju bieber på ju? :D fick båda tröjorna också så nu är jag laddad till på lördag för då är det bieber träff i kungsan! Pluggade sen och sen kom Jessica, pluggade lite till och kollade på tv, sepelade kort som vanligt.. hehe men nu har hon dragit så nu är jag ensam, vad ska man göra nu? :( Ni får bilder på sakerna imorgon, ingen ork att ta kort och sånt idag, tyvär! och jag har fått shortsen också ;)
puss på er :*


18 regler tjejer önskar att killar kände till.

1: Om inte jag har svarat på ditt sms är jag INTE intresserad.
2: Vi är minst lika kåta som er men vi visar aldrig det. Kanske för att vi inte har snoppar?
3: tänk inte ens tanken på att fråga mig om jag kan gå ut utan smink. Jag tar det som en förolämpning.
4: När jag ger dig en blick och samtidigt ler så tänker jag SNUSK om DIG.
5: Om det står 100 pers och jag kommer fram till dig och frågar varför tåget är sent så flirtar jag.
6: Jag vill egentligen inte kyssa dig på morgonen, allmänt dålig andedräkt. Så försök inte att kyssa mig.
7: Om du ser mig utan smink och jag går med mjukisar så söker jag desperat hjälp.
8: Vi hatar att städa och laga mat.
9: Om du ser oss på en nattklubb och kommer fram till oss så kommer vi att säga nej om du inte är miljonär förståss Hahahahah.
10: Vi vet att ni är ute efter sex när ni tar oss på bio.. ...och vi vill också ha sex men för guds skull välj ut något annat än en dålig skräckfilm. Filmen kommer bara att skrämma i väg oss från er.
11: Sorgligt men sant, det är vi som bestämmer när vi har sex.
12: När ni säger att ni ska ringa oss så tror vi faktiskt på det. Så snälla säg inget alls eller ring.
13: Vi hatar när ni inte märker att vi har snyggat till oss endast för er.
14 Ett tack då och då dödar ingen.
15: När jag shoppar kläder så tjata inte på när jag är klar för det kommer jag aldrig att bli......
16: Du tror att jag inte kollar på porr? Så fel man kan ha.....
17: Om jag säger att jag älskar dig och du säger tack. Så kan du lika gärna dumpa mig!
18: Prutt, fis, peta  i näsan -något vi också gör och tro mig vi har lika äckliga pruttar som ni.

Hahah finns massa sånna HÄÄÄR!


Dag 10-En person jag litar på

1. Liter specielt mycket på tre stycken av mina kompisar så skriver dom.
Sandra Nillper, Jessica Brammer o Rebecca Håkansson, älskar er!


Jag är vadå, glad idag :D

Det va inte lika tråkigt i skolan idag, jag fick en hel paradisask av jacke som han haft i sitt skåp jätte länge så gick runt och åt av den och "fjäska" för alla lärare och bjöd dom hehe (a) Fick massage av både Tove och Jacke idag, det va super skönt!! Och jag jobbade jätte bra på SO idag, tyckte det va roligt, jag tycker SO är roligt, händer nästan ALDRIG! Gjorde sälskap med Jossan hem för hon bor hos sin pappa och han bor typ 3 min från mig så gick vi och snacka och lite sånt, vi brukar alltid flumma i skolan också haha! Eller aa spelar ingen roll vart vi är, blir ändå flum ;)

Kom hem för ett tag sen och gjorde lite på körkortonline och sen gjorde jag och pappa ett test på tid (som man måste göra för att få tid på trafikverket) på 70 frågor och måste ha 70 % rätt där men på provet riktiga provet 80 % men dom drar bort 5 frågor som på riktiga provet, och gissa vad jag fick? jo fick 87 % rätt alltså 58 rätt av 65, vet ni hur glad jag blev!! så bara hoppas på att jag får en tid nu på trafikverket och plugga stenhårt, jag ska ha det där moppekortet!!!

Mamma och pappa åkte precis iväg, dom ska handla mat. Så jag passar på att blogga haha ;) Ska plugga mer sen när pappa kommer hem och lite senare ska Jessica komma hit om hon orkar. Men det gör hon nog, det va ju hon som fråga ;)
Min mobil har varit lite cp så jag har inte kunnat lägga in bilder på datorn så därför inga specielt nya bilder har kommit upp men igår gick det när jag skulle ladda mobilen med datan :D Så lite bilder från förra och den här veckan kan ni få.












Lite kortfattat om dagen

Jag är helt död, har ont i hela kroppen, har varit skit trött hela dagen, kan det bli bättre?
Jessica, Sandra o Jossan följde med mig hem efter skolan, vi pluggade, spela kort och lite sånt. Och nu ska jag plugga med pappa så ses vi senare puss!

Sitter på grillen nu med Jossan och Jessic...

img_6881 (MMS)

Sitter på grillen nu med Jossan och Jessica snart kommer Becca ner också så ska vi chilla lite, ska träffa några andra sen typ men vi hörs, ska fortsätta tjocka mig :D


Eat pray love

Precis kollat på film och käkat jordgubbar med smält choklad, gud va gott!! Vi kollade på eat pray love, laddade ner den för mamma sa att den skulle va jätte bra och det va den! gud den va jätte bra, och den gammla gubben va så sööt, haha "see you later, alligator" sa han typ hela tiden, gud det va så roligt, haha! Rekomenderar den filmen verkligen! Både humör, kärlek, sorgsen. Älskar den!


-

Nu har jag precis pluggat klart, och nu har man 70 % på körkortonline så nu är det bara att vänta på att få en tid på trafikverket så är körkortet så gott som mitt!
Pappa och jag åkte ner till ica en snabbis och köpte jordgubbar! mums!


Dag 9-två saker jag önskar jag kunde göra

1. komma ihåg saker bättre..
2. flyyyga :D

haha kom f*n inte på något :P

gillar inte att shoppa..

Hemma nu, gillar inte att shoppa lägre.. ska bara webbshoppa nu, man hittar ju aldrig rätt storlek och shit i butikerna -.- Köpte ett par skor iallafall på Bianco :) är nöjd faktistk, bara ett par vanliga leopard mönstrade ballerina skor :) nu ska jag göra lite trafik och webb shoppa!! haha vi ses ;)

kän dig saknad!

mot kista

Precis fixat mig, ska dra till kista med mamma och pappa nu, SHOPPING! :)

hemma nu

kom precis hem typ, drog ju som sagt till tegelhagen och chilla där, sen kom gurra, einar, max o några dit och palla inte vara kvar där så drog till baka till norrviken med dom och så drog jag, gurra o einar till norrvikens ip och chilla lite där, dom är bara sä jävla elaka hela tiden!! Kvällen har väll vart lite seg men jaja :) det va ganska kallt ute, usch! Funderar fan på att sova, är skit trött.. men vi höres, hoppas eran kväll va bra?! :)

RSS 2.0