Nu är det såhär att jag orkar inte blogga ...

Nu är det såhär att jag orkar inte blogga varje dag längre, jag hinner inte ibland heller. Det är sommarlov och jag orkar inte tänka på att blogga. Jag kan blogga någon gång ibland nät jag känner för det eller när jag hinner. Det är därför jag inte bloggar på tre dagar nu? Men hoppas ni får ett bra sommarlov och ni kan ju kolla in ibland om ni vill det, puss!


mot viggo

Nu ska vi dra till Viggo och chilla där, hon har haft tjejmiddag så vi kommer senare, eller aa nu :) Becca sover här inatt och vi kommer ta bilder som kommer upp när vi kommer hem. vi måste dra nu så hinner inte skriva så mycket mer :( mamma ska ta en bild på oss också, haha! men aja, ha en bra kväll :)

Tjena, allt bra? :)

hejsan på er, allt bra med er? det är super med mig, lite halv segt bara men annars är det ockej :)

då har man precis spelar kort som vanlig då haha! När jag kom hem tidigare idag, efter att ha köpt kamera och det så åkte jag ner till Tove en stund sen kom vi tillbaka hem till mig och chilla här, åt mat och fixa oss.. eller aa.. hon fixa sig haha. Sen kom Becca och Tove drog så jag och becca börja fixa oss sen drog vi till donken, tjocka oss lite sådär och åkte bara runt på min moppe och dunka musik :)

Mamma och becca spelar fortfarande kort, dom är riktiga kort nördar asså, hela tiden vill dom spela kort :O jag blir galen på dom. Och jag är jätte trött nu också, jag vill sova :( men ska sluta klaga, hoppas ni fick en lyckad kväll :)


veterinären och ny kamera!

Nyss vaknat, man blir väckt av att pappa kommer in i mitt rum och frågar vem jag har i matte -.- snacka om att jag blev sjuuuuukt irriterad!
men aja, vi ska snart åka iväg till veterinären med Diva för hon ska ta en spruta, ingen aning om varför men aa :) och sen ska vi åka och fixa en ny kamera till mig, tappade ju bort min i turkiet, eller aa.. jag tappa den i vattnet.. så vi får en ny för 1300 och den kostar 2000 i vanliga fall så det är ju bra :) Det vart man också väckt av i morse när man hade somnat om, jobbig morgon.. den ringer Tove och väcker mig som vanligt, fast den här gången va det klockan 11 och inte 10 haha. Men vi ska röra på oss nu så ska dra, hejdåå!


Hemma från festivalen

Nu har jag precis kommit hem från festivalen i solna, åkte ju som sagt dit med Sandra och Paulina och så träffade dom deras barndomskompis Daniella som dom inte träffat på flera år och gud vilken energi människan har, haha! Lite senare såg vi Mollie, pauos barndomsvän och hennes kompisar så va vi med dom typ hela kvällen och sen helt plöttsligt träffar vi Anthony, Oscar och Sebbe. Hahah omg, dom har man inte träffat på skit länge!! så det va roligt :) ska nog träffa dom mer under sommaren. Förra året sov Oscar och Ante här i en vecka men då va jag ju tillsammans med Oscar men ändå :)
Haft en super kväll men i början va det lite halv segt.. men det vart roligare mot slutet, som vanligt haha!

Det va någon som skrev en kommentar om väskorna jag köpte i turkiet är äkta och det är klart dom inte är, men dom är snygga ändå, men det va väldigt bra kopior iallafall :)

Nu sitter jag på tåget på väg till en fest...

Nu sitter jag på tåget på väg till en festival i Solna med Sandra och Paulina. Får väll se om det kommer bli roligt :) men det hoppas vi, puss på er och ha en bra kväll!


Det jag köpte i turkiet

Här får ni bilder på det jag köpte i turkiet :) Hade lite tråkigt idag så letade upp allt :)

ed hardy mjukisdress

Humör, Converse och Adidas mjukis

Två väskor

Linne med spets i ryggen, ray ban brillor och björnborg trosor som jag fick.

4 st converse skor

Sweden One Piece

Morgon Morgon

Nu har man precis vaknat, eller har vaknat ett antal gånger tack vore Tove -.- hennes mobil ringer klocka sju på morgonen sen någon annan gång sen tar hon allt täcke åååååh! Jag sitter i min One Piece som jag köpte i turkiet, jätte skön. Ingen aning om vad som händer idag, fett segt..

Igår va vi bara hemma hos mig och chilla och kolla på film som jag inte fatta ett skit av.. haha. Sen satt jag och becca och spela kort halva natten och tove ville sova men våga inte gå och lägga sig själv, haha du är för söt Tove! Sen satte vi på Avatar och Tove somna direkt. Och det va hon som ville kolla på film också ;)
Men nu ska jag kolla fejjan så ses vi sen :)

Jordens sötaste hund vi såg i turkiet!

Svar på kommentar

Anonym
är du kompis med linnea? jag menar är inte du sur för hon tog einar bara en liten stund efter ni hade varit tsm? :(

Ps! älskar din blogg!

Svar; ja jag är kompis med linnea, visst vart jag sur på henne när hon vart tsm med Einar, för det är fittigt att göra så som kompis men jag snackade med henne och vi löste allt. Jag ser ingen anledning att bråka med linnea för att hon gillade Einar och för att vi är inte med varandra så. Träffas vi så är det alltid med massa andra också.

svar på kommentar

Sahel
Hej , verkar som du haft en bra och rolig semester :)
vill oxå dit , men på en bild dricker du alkohol ? :)
ps. du får göra det men bara undra ;)
btw jag älskar din blogg :)

Svar; ja det gör jag, men det är bara en cider och dricker inte så att jag blir full. Jag har haft jätte trevligt! tack så mycket för att du gillar min blogg :)

I love turkey!

Första veckan; Jag och mamma åkte ju ner till turkiet själva första veckan, så träffade vi Erkan vårna kompis därifrån, det va jätte trevligt! sen så träffade vi Virpi, Viktor och Raspen på vårat hotel och så var jag ute och festa med Viktor och Raspen hela veckan (Viktor är ju typ känd bloggare, HÄÄÄR är hans blogg) Så lärde vi känna dom. Och mamma va med Virpi hela veckan och gud vad roligt vi hade! vi träffade några 92or som va på studentresa som vi festade med och gud vad roligt vi hade!! En dag åt vi på resturang med dom och så sa vi att det va min födelsedag för att vi skulle få gratis drinkar men det va bara jag som fick det haha! Och vi gick upp på baren och dansa hela tiden, gick innan för baren och stod där med hasan. saknar det verkligen! vi va i princip med Viktor, Raspen och virpi hela veckan, vi bode ju två rum ifrån varandra också så det va ju skönt :)

andra veckan; Sen åkte dom hem och samma dag kom min moster och kusin ner, vi hade också sjukt roligt! Vi va på lambada/casablanca hela tiden och gud, vi är typ som "VIP" gäster där, vi hade ett bord vi alltid satt vid och när det satt folk där när vi kom så dom ba "vänta lite vänta, vi flyttar på dom" haha dom flytta på folk för att vi skulle får sitta där. Dom är ju för söta! Och sen en kväll efter dom hade jobbat (klockan 04.00) så skulle dom på lambada/casablanca köraa fotbolls match och dom vill så gärna att vi skulle följa med så det gjorde vi såklart. Vi kom hem klockan 07.00 på morgonen och sov till halv tre på eftermiddagen, men då gick vi ner till en resturang vid stranden och käka "frukost", haha! En kväll när jag mådde väldigt dåligt, fick sjukt ont i magen så va vi på en resturang så behövde jag lägga mig ner så kommer ägaren och tar med mig ut på gatan, jag tänkte bara vafan ska han ta mig, men så fick jag lägga mig i hans bil och vila. så gulligt! och jag hade en flört med en av killarna på baren, gud han är så gullig och han är 18 år, han heter berhudar :) saknar honom!

Men jag hade två helt otroligt roliga veckor, det här har varit den bästa semester på väldigt länge, eller det har varit den absolut bästa semestern! Och gud vad man shoppa sönder! orkar inte ta kort på det men köpte 4 converse, en sweden one piece (inte äkta) en tröja, tre munkjackor och två väskor, och ett par solbrillor.
Det va så mång killar som tog upp mig och dansade med mig och jag fick massa rosor av en kille och några killar bjöd mig på drinkar, och gud va uppvaktad man blev.

Här kommer lite bilder från turkiet!























































Till ivar!

Nu har vi precis kommit hem från School's Out Festival och dansat och haft sjukt roligt och nu ska vi hämta bad kläder för vi ska vidare till Ivar och bada i hans pol. Bilderna kommer nog ikväll, puuuss :D

-

Glömde blogga igår, va sån seg dag och åkte typ moppe hela dagen, hehe (a)
Men nu snart ska jag och becca iväg och kolla på moa och sabinas skolavslutning som börjar halv ett och sen vet jag inte vad som händer, berättar om turkiet senare idag :) men nu måste jag klä på mig, puss!


Im home!

tja sötnosar! då är man äntligen hemma! landade 02.40 ungefär och då ringde sandra mig :) gud va skönt att komma hem, har saknar allt här hemma förutom maten.. haha! vill så mycket tillbaka, hade så himla roligt. Träffade massa nytt folk och allt, berättar mer om allting senare! det här har nog varit den bästa semestern på länge!

Jag har precis packat upp min resväska, och det va ett helvete.. så mycket saker jag hade med mig och sen ännu mer hem.. ojojoj. Men nu är jag klar då, ska nog ut och åka lite moppe som jag längtat efter :) Jessica o becca kommer till mig snart och så :)

Ni får ett litet smak prov på bilder ;)





02.40

det va då hon landade på arlandra flygplats.. YES BITHCEEEES , HON ÄR




HEMMA!


fail..

haha skrev nyss på cassis vägg på face: du är hemma, jag är inte, jag dör.. Grejen är att cassi inte kommer hem fören imorgon bitti x) fick för mig att det var söndag idag ? :P haha jaaja, jag saknar den ungen så SJUKT mycket så jag vill väl att hon ska komma hem så snabbt som möjligt!
Jag har som vanligt inget att skriva om, så ni får lite bilder från skolavslutningen :)

10 min senare..

Eller så gick det inte , ni får bilderna när det funkar!
fuck blogg.se

VIKTOR HAR LAGT UT BILDER!

nu har pyykola lagt ut bilderna från turkland, han och hans vänner/familj åkte ju hem i lördags och cassi saknar dom alla jätte mycket! :( men hon har iallafall haft hur kul som helst med dom och det säger hon inte bara, men ser det på bilderna! Jag fick värsta chocken när jag tittade på dessa bilder, shit va snygg cassandra book är !? Helt sjukt, och hon ser så vuxen ut.. Alla vet ju att hon är snygg, men på bilderna.. omg, jag tror jag blev lite lesbisk..















bilderna va alltså från adressen på bilden längst ner, pyykola.se :) och ett tips är att gå in på den bloggen och titta på ALLA bilderna och lyssna på videon som han också rekomenderar att man ska göra! :D åh vad skoj hon har haft, men nu får hon fan komma hem!

stääädning..

Nu måste jag städa även om vädret är på topp! Det känns ju inte så kul .. :( dock har jag haft hela dagen på mig, för jag gick inte till plugget idag. Asså det va inga riktiga lektioner utan någon fotbolls grej så jag jaa.. jag skolkade ;) imorgon är det grönan med klassen iallafall så det ska jag luuungt med på ! :D snart kommer jessica hit och ska hålla mig sällskap medans jag städar, sen ska vi ut och steeeeeeeka ! löv it!

jag suger..

inte bokstavligen dårå, hah men jag vet jag är SÄÄÄMST på att uppdratera.. men cassi kommer blogga om 6 dagar igen, så ni får stå ut tills dess ! ;)

Vad ska alla göra idag då? det är ju ändå nationaldagen så jag, mamma och moa ahlberg ska åka till sumpan där det är lite restaurangtält, brända mandlar och så ska thomas di leva och sara varga uppträda där :) lite mysigt sådär :D Nu ska jag plocka lite mycket kläder på mitt rum och plugga lite, då blir min mor glad :D
hihi kissseeees!

jäääsp!

omb vad trött jag ääääääääääääääääääär! kl är bara 9 och sandra nillper är uppe.. otroligt. Idag ska jag till restaurangernas dag i kungsan med moa, mor och mors kompis :) Efter det kommer paulina och jossan in till stan och sen rullar vi vidare till Bålsta där kevin har landställe och det är där vi kommer vara tills på söndag :) Innan jag åker måste jag:

usch.

allt är verkligen dubbelt så dobbigt när cassi inte är här, hon är verkligen min livsglädje. Hela våran vänskap började med att hon räddade min i en utav mina svåraste tider, hon kom med lycka och därför har hon alltid varit min livsglädje.. Det ända jag lever på nu när hon är borta är att jag vet att hon mår bra och har det skoj. Jag typ känner när hon mår bra, eller asså dom första två dagarna när hon var borta så fick jag sånna här tankar att tänk om det händer henne något eller att planet har störtat eller vad som helst! Det visade sig när hon ringde idag (jippiii) att hon bara hade haft regn dom 2 första dagarna.. Resten av veckan har jag inte vart ett dugg orolig och resten av veckan har hon haft det skit kul med viktor och hans kompisar, och så har hon haffat en del har jag hört ;) men pssst, säg det inte till någon hihi :D Eller så är jag bara en idiot som inte förstår att det är väldigt vanligt att man är orolig dom första dagarna när anledningen till att jag lever åker iväg.. ;) höhö.. Skitungen hade nästan gett sin mamma en hjärtatack med att komma hem kl 5 på morgonen efter ännu en natt med viktor o co. ;) haha stackars pia ! <3 Asså jag började nästan grina på bussen när hon ringde mig.. usch cassi kom hem!
I miss u and love u.



nu grinar jag..

datorn är en drog..

Jag fastnade lixom vid datan så nu ska jag ut och jogga (a) haha jag är baaara sååå laaaat...

JAG ÄR JU BIFF? eller? hahahah

jippiiiiiiii, kommentar!!

haha det betyder att cassis blogg inte är helt död nu när jag bloggar ;)..




haha jaadu bajs ;) KLART JAG ÄR! HON HAR JU TRÄFFAT PYYKOLA? DAAAH..
haha nej inte riktigt så men ja det är jag! Hon är ju så söt.. jag är jätte avundsjuk på hennes utseende för alla vill ha henne och jaa hon är ju bara skit snygg och framför allt skit smal! Jag är jätte avundsjuk på hennes självförtroende, det är jätte bra! Hon är nöjd med sig själv (vilket inte är så konstigt) ;) Dock är det inget fel på mitt självförtroende.. Min älskling eddie har accepterat mig för den jag är, för hur jag ser ut och jaa han har faktiskt gett mig bättre självförtroende! Sen är jag lite avundsjuk på hennes pengar också, det skulle vara skönt att få shoppa lite hur som helst och alltid veta att men har pengar.. Men cassi är inte bortskämd på det sättet, hennes föräldrar har verkligen uppfostrat henne bra. Och pengar är inte allt, det vet jag och jag blir faktiskt bjuden på JÄTTE mycket och får följa med på SKITMYCKET saker med cassi och hennes familj, vilket jag är sjuuukt tacksam för! TACK! och sen är jag faktiskt avundsjuk pga det jag drev om i början! JAG VILL OCKSÅ TRÄFFA VIKTOR PYKÖLÄ! ;)

om 9 dagar är jag död..

haha, gud va dålig jag är på att uppdratera, okej att jag slarvade på mina egna bloggar förut (jag har haft typ tusen) ;) men nu är det ju min bästaväns blogg jag ska ta hand om! Cassi kommer döda mig - där av rubriken eftersom min älskling kommer hem om just 9 dagar.. Nä, jag ska skärpa mig!

Igår va nog den värsta dagen i mitt liv, nej inte riktigt men det var hemskt.. Det började redan på morgonen, för det första jag gjorde va att åka till tandläkaren och få tågräls i hela munnen... :( Sen åkte jag till skolan vid lunchtid men kunde dock inte äta pga stålen jag precis fått i käften.. Sen var jag tvungen att smila för alla klass och skol kambrater och alla sa samma sak.. Det gick från "men det ser ju bra åt på dig" till "det är ju inte fult" till "men du ska ju bara ha det i ett år.." och tillsist "men du kommer bli skit fin sen ju" haha.. Alla sa det i ungefär samma ordning så men förstod ju att alla tyckte det såg hemskt ut, precis som jag tyckte.. :P haha, jaa sen gick jag hem, kollade på tv.. Fick soppa till middag vilket inte var så mycket till mat. Så efter en hel dag utan att jag fått någon mat med energi till min kropp och härna så var jag rätt så trött och jag hade jätte ont i skallen av spänningarna i tänderna, så jag gick upp till mitt rum vid 6-tiden för att sova någon timme, för att sedan bli piggare till kvällen :) Det var ju ändå onsdag, alltså lill-lördag och vi är ju lediga idag så det var alltså med andra ord PARTYTIME :D haha, men tjena.. Jag blev väckt av morsan kl 11 på kvällen för att jag behövde borsta mina tänder, för det är ju extra noga med tandställning. Sen gick jag och la mig igen och somnade om.. Idag vaknade jag kl 09.24, vilket jag tror är den tidigaste tid jag vaknat vid av mig själv.. :) haha, jaja idag tänkte jag faktiskt göra något av dagen..

thats what im going to do :) Sola står inom paranteser för det är inte säkert ;)
Men nu är det dags för joggning .. haha, jag ska se om jag kanske får sällskap.

RSS 2.0