HAHAHAHAHA JAG DÖR!

Måste bara berätta en sjukt rolig sak.. Igår när vi var och handla på ICA så gick jag och becca ut när mamma och pappa stod i kassan så vare två eller tre små barn i en snö hög, kansek 10-11 år vet inte.
HAHAHAHAHAHAHA dom låg i en snö driva med pulkor och så säger säger någon av dom;
- Sluta stöna jag vill sova.. NEJ INTE I RUMPAN!
Hahahahahaha jag och becca dog seriöst av garv, det va det roligaste på länge asso hahaha!

Tuff dag

tja bitches! Nu ligger jag och becca i sängen och degar, haha helt slut efter en låååång dag i backen. Vi har duschat och snart är det mat, känner säg lite extra fräsch. Måste bara säga att det är sjukt varmt :O håller ju på att dö, men ska inte klaga, det är vinter och varmt ;)

Träffa några kompisar i backen så det va ju trevligt :)
Afterskin va inte så rolig idag.. va inte så mycket folk.. Men hoppas på mer folk till veckan och hoppas vädret är på topp också!
Ni får några bilder från dagen så ses vi senare! Pussar


Igår kväll..





Nu sitter vi i sittliften på väg upp, päro...

dsc05607 (MMS)

Nu sitter vi i sittliften på väg upp, päronen har gått till stugan Men vi är kvar i backen :) får se vilken backe det blir. Men nu ska vi snart av så måste lägga undan mobilen, puss!


Nu sitter jag och becca på Donken och tjoc...

dsc05602 (MMS)

Nu sitter jag och becca på Donken och tjockar! Det är sjukt fint väder:-D hoppas det är så hela veckan! Men nu ska jag äta, ses!


Nu är det ut i baken! På klädda och klara,...

dsc05593 (MMS)

Nu är det ut i baken! På klädda och klara, vi ses senare för nu ska vi åka, pussar!


nu i sälen!

Då va man i sälen då :D fick reda på att det är några kompisar här nere och som bor på samma ställe också så det är ju bra det med :) Det är jätte mysigt här nere, eller a iallafall i våran stuga! Becca och jag paxa dubbelsängen, hehe :)
Usch, vi ska inte snacka om bilresan, fy vad jobbigt det va, helt degiga när vi kom fram! Och så har man en hund som hårar sjukt mycket det är ju mysigt, eller nja inte direkt.
Alla tv kanalaer är ju inte där dom ska vara så becca och jag satte oss och tog reda pådet :)

Vi har redan sätt tre snygga killar på 2 timmar typ, hehe. Undra hur många det blir på hela veckan då ;) haha nej jag skoja bara, jag har ju kille också, men måste ju tänka på becca också ;) inte för att hon är relation typen men ändå :D Men på afterskin då jävlar haha!

Vi har precis kollat på vampire diaries på datan, missade det i fredags, ja jag är besatt av det! Ligger i sängen nu helt själv :( Becca gick ut och rökte så jag är ju själv.. men inte länge till haha! Nej men nu ska jag lämna datan till becca för hon ska också blogga :) hakanssonslife.blogg.se :)

3e bilden: En bild på någon i din familj.


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA jag måste bara säga...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA jag måste bara säga att jag älskar beccas garv, håller ju fan på att dö x)


Sitter i bilen, på väg till sälen. Sov typ...

dsc05570 (MMS)

Sitter i bilen, på väg till sälen. Sov typ i en och en halv timme Men nu är vi vakna och har Skit tråkigt typ ;) inget internet till datan heller :( Men har det där så ta det lugnt ;) nej Men nu ska jag fortsätta vara social mot Rebecca, ses bitches!


nästa sälen :D

Bloggade inget igår för hade inte tid, hade typ jätte brottom hela dan sen va jag med Einar och lite sånt och va tvungen att gå och lägga mig tidigt för skulle upp tidigt imorse.

Idag åker man till sälen med Rebecca, ska bli jätte roligt. Har med mig datan och nallen så det är chill haha. Uppdatering i backen i bland och när man kommer hem och sånt, aa ni kommer ju märka det :) Ni kommer ju såklart att få bilder som vi tar under tiden, det kan jag lova, haha :)
Har precis packat min väska, helt full, fick knappt igen den (a) hehe. Ska snart åka så måste fixa det sista, Puss!

Svar på tal



Svar; Det är Paulina :)

2a bilden: En bild på dig själv.


Lånar Max data.

Nu sitter jag på SO, lånar Max data lite hehe :) Men vi kör bara frågor om kristendmen och som vanligt går det åt helvete för mig.. Men iallafall :) vetefan vad jag ska göra efter skolan, slutat om 7 min typ :) YEES!! då blire sportlov då! :D

Ikväll blire väll som vanligt hos mig, måste bara fråga päronen först hehe :) annars vet jag inte vad som händer :( Får väl hitta på något, någon som vet något roligt man kan göra? :D

Godmorgon!

Godmorgon sötnosar!
Länge sen jag gjorde ett morgon inlägg känner jag :) men det är bara för att jag inte får tid på morgonen det blir alltid så strässigt. Men idag gick det lite bättre haha.
Det är fredag idag, YES! kort skol dag, slutar halv två så det är sjukt skönt!! Fick panik imorse när mamma väkte mig vill verkligen inte upp, haha men nu måste vi gå till bussen efter som pappa inte är hemma :( men sånt är livet ;)


Jag idag
hoodtröja - H&M
Linne - Gina tricot
Jeans - SALT

godnatt och svar på tal!

Nu blir det ner i sängen med Jessica haha, höll på att somna i soffan när vi kolla på big brother, så trött va jag liksom. Tänkte svara på två fråger bara innan jag går ner i sängen :)

Frågor från inlägget; Video från dansuppvisningen idag.

Anonym
Vad heter låten ?? ;)
Svar; Go girl med Pitbull :)

Anonym
Vem av dom är du ? :)
svar; Jag är hon till vänster :)


1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med


Ritat självporträtt

Åkte ju till Sollentuna efter skolan men Sandra följde inte med så fick åka själv.. haha frågade typ alla men ingen kunde :( Men jag träffade Johanna och Julia på bussen så det vart inte så ensamt iallafall och när jag skulle på bussen hem så ringde Jessica så pratade med henne för hon vänta på mig vid bussen för hon skulle hem till mig. Har ju vart hemma nu ett tag men satta mig vid datan nu faktiskt.
Har suttit och ritat självporträtt haha, vi har bild läxa eller ja Jessica har jag bara rita för skoj skull :) Jessica fick damp hela tiden för hon kan inte rita men det tycker inte jag, så hon rita inte så seriöst haha. Det va roligt att kolla på ;)
Vilken tycker ni är snyggast? :)


Ikväll är det big brother som vanligt haha, vilka idioter det är som är med haha, man skrattar ju åt dom det är ju bara för roligt, jag kollar bara på det för dom gör bort säg så mycket!
Haha jag älskar glashuset, det är f*n roligt! Hoppas gurkan kommer in i huset :) Har hört att glashuset ligger i liljeholmen eller något sånt, inte säker men det kan man säker kolla på elva.tv/bigbrother så hittar man säker det.

Men nu har Jessica sjukt tråkigt så vi ska väll hitta på något skojsigt att göra, inte för jag vet vad men det finns säkert något? haha. Men vi ses senare bitches!


Har Svenska

Skolan nu då, ännu en dag i skolan men snart är det SPORTLOV!! Har svenska, vi ska göra någon argumenterande text och ja det går inte så bra..
Vi gjorde Hamburgare på HK (hemkunskapen) idag, det vart väldigt gått men gud vad små själva köttet blev, haha! lite fail där men då vet man det till nästa gång haha. Men det vart ju gått så det spelar ingen roll ;)

Ska till Sollentuna efter skolan med Sandra en snabbis för jag ska hämta ut en sak på Apoteket, ingen aning om vad som händer sen.. ska väll hem eller hitta på något med sandra, kanske stannar kvar i Sollentuna C ? får se vad som händer :)

Har inget liv jag vet.

Bara för att jag har så tråkigt så ska jag göra den här saken med bilderna som "alla" bloggare gör nu för tiden så då kan ju jag också gör det ;)

1a bilden:
Någon du umgås väldigt mycket med
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.'
4e bilden: En bild på en tid du saknar
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du sakna
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någondu tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

Becca kom och Tove gick.

Nu kom Rebecca till mig och Tove gick, haha. Becca ska sova hos mig inte vet jag varför haha, men aa. Vi måste plugga men jag kommer bara dampa...
Becca sitter i mitt knä och dricker varm choklad med grädde haha men nu ska hon ut och röka så då blir jag själv en stund :( efter som jag inte röker, ni vet jag är duktig haha.

Har kommit på att jag skriver haha i typ varje inlägg, men det blir bara så liksom ;) men nu ska jag lyssna på musik och chilla på facebook, ha-ha ;)


Facerape av Tove på Jessicas Facebook! haha

Kom precis hem nu, tove följde med, vi har vart på ungdomsmottagningen och lite sånt, Jessica följde också med. Va tvungen att gå tidigare från bilden, gud va sköööönt! vi gör självporträt och jag kan verkligen inte rita -.- så jag får bara damp på lektionerna och min lärare skrattar bara åt mig :O ;) Men nu måste jag plugga spanska, har det tills imorgon yippi -.- fattar som vanligt inte ett skit men aja, snackade med spanska läraren lite idag och hon förklarade lite med det va inte till så stor hjälp.. hahaha och Tove är inne på Jessicas Facebook och chattar med hennes kompisar medans Jessica gör det och det är skit roligt för Jessica får damp hela tiden hahahha! Men nu måste jag plugga, hahah. Love from me!


haha jadu, man kan ju inte ha roligare på idrotten ;)


skolan

Är i skolan, yippi! hahah nej men usch, mardröm typ.. Fick veta imorse att becca ska med till sälen på sportlovet, sjukt roligt! Just nu har jag svenska, yes mitt favo ämne, INTE! hahah käns som att jag är väääldigt seriös just nu. positiv när det gäller skolan haha. Men måste gå nu!

ner i sängen nu!

Nu blire ner i sängen och SOVA! så hörs vi imorgon, puss sötnosar!!


Brottom!

Kom hem för en halv timme sen, fick sjukt brottom till bussen haha. Jag och Sandra flummar sjukt mycket och jag skulle ta 16 över bussen så ser jag på klockan att den är 14 över så fick sjukt brottom men som tur är så bor Sandra precis vid busshållplats så jag han :) Nu har Jessica kommit till mig, vi har ätit och kollat lite i en HM katalog som jag hitta massa kläder jag vill ha! Vi ska sätta oss framför tv snart, massa bra program idag hihi. Jessica sover här också för hon kommer aldrig upp på morgonen och då kommer hon inte till skolan och då kommer hon få gå om och det vill man verkligen inte!! hatar ju skolan liksom ;)
Nu har jag ingen aning om vart Jessica försvan så ska leta efter henne, haha. Men vi hörs sen bitches!


plugga!!

Då kom man hem för ett tag sen. eller aa hem och hem.. jag följde med Sandra hem till henne och nu ska vi sätta oss och göra spanska, ska bli såååå roligt -.- haha nej men blir roligare om man är två ja ni fattar :) Men nu måste jag gå hihi, puuuussar!

Video från dansuppvisningen idag.


Dansuppvisning

Kom hem för en liten stund sen, har haft dansuppvisning i skolan idag på idrotten, gick väl bra, hihi. Hoppas vi får minst VG för den va lätt svårast jämfört med dom andras, men vi hade ju en svår låt också, haha nu kanske jag låter lite egoistisk men det är jag inte :) Jessica följde med mig hem och nu sitter hon och kör poker på facebook på datan och blir skit sur när hon förlorar pengar, hahah det är jätte roligt. Vad ska jag göra ikväll? jo ikväll ska jag till Einar tror jag och va där under kvällen och så, kolla lite på film och ja, det är ju skola imorn så hinner inte vara där så länge men en stund iallafall.
Ni får en video snart från våran uppvisning som Anna spela in http://annastar.blogg.se/ :)


Sitter på waynes coffee nu med jessica och...

dsc05561 (MMS)

Sitter på waynes coffee nu med jessica och Tove och ska fika lite, stannar nog här ett litet tag. PUSSAR


Big brother!

Har precis kollat på big brother och jag måste bara säga vilka j*vla muppar det är med i år, haha! jag dör, hur roliga, fula, dumma dom ser ut. Det är 3-4 st som är helt okej. Jag tror det här kommer bli riktigt roligt att kolla på faktiskt, haha! Men ska borsta tänderna och sminka av mig och sånt och va inne lite på facebook och sen hoppa ner i sängen :) Hörs bitches!

Fotostudio 2

här får ni några till :)
Del 2
















Fotostudio

Här får ni bilder från studion idag!
Del 1














Facerape

I fredags vart jag facerapad av några som var här, tror det va Calle, Matilda och Tim inte säker kan vart någon annan också.. ni får en bild på det, haha.


1 månad

äntligen kommit hem från en lång dag! Men det har varit jätte roligt, många fina kort som kommer upp snart. Fast den här gången vart det bara bilder på mig och några på min hund som också fick vara med, så söt!
Ikväll blir det väll bara att vara hemma, orkar inte göra något specielt, bara chilla lite vid datan och tv, det kan ju vara skönt ibland också :)
Det är en månad men min älskling idag också, jag älskar dig!


favorit i repric

Blogga inte så mycket igår, fick lite brottom när jag kom hem för skulle till Einar och sen fick jag sjukt ont i magen när jag kom hem så jag gick och la mig direkt. Men nu har jag duschat, fixat mig och sånt för jag och mamma ska iväg igen och fotografera oss, ska bli roligt, lite favorit i repric haha ;) 
Leva livet va sjukt bra igår och den va jätte rolig också, haha!
Men nu måste jag gå och packa för vi ska iväg nu typ. Love Cassi :)

leva livet

Härlig kväll igår, fast den börja inte så bra.. fick sjukt ont i magen och la mig ner och sov ett tag, alla decka typ jätte tidigt och sen vid tolv tiden va alla sjuuukt pigga! gud härlig kväll, måste göras om :) Nu ska vi iväg på teater, vi ska se leva livet med mamma, Jessica och min moster. Men nu måste jag gå för vi ska åka, ses :)

stå solarium

Kom hem för ett tag sen, becca kom nyss till mig hon ska äta och sova här, mysigt :) fast det blir ju mer som kommer sen och några till som sover här.
För första gången så povade jag och pauo stå solarium det va väldigt bra och man behöver inte sola så länge heller, man blir ju lika brun. Ett tips till er som inte orkar sola för länge :)
Men nu måste jag vara lite social mot becca för hon ska berätta något och nu snackar hon med mig men jag lyssnar inte haha. Men vi ses senare! pussar.


Nu sitter jag på tåget med Paulina, vi är ...

dsc05521 (MMS)

Nu sitter jag på tåget med Paulina, vi är på väg till karlberg och ska sola :) bli lite bruna Haha. Ikväll blir det favorit i repris från förra fredagen. Berättar mer sen. PUSSAR


sov gott!

Hej gullungar!
Har bara suttit och dunkat musik hela kvällen och gjort lite spanska, kan ändå inte göra klart hel för har inte fått alla papper av min lärare, det är ju bra -.- Ska fixa mig för kvällen och ner i sängen som väntar och smsa med dom gulliga hihi :) Längtar så till sommaren, man har moppe!!! men måste ju klara provet också.. men det kommer nog gå bra :D men vi höres imorgon, puss sötnosar och sov gott!


Fått moppe!

Kom precis hem, har köp moppen nu men får hem den när snön är borta, köpte hjälm och sånt till också, jätte fint! Vet ni hur glad jag är!? sjukt glad :D fick som sagt peugeot speedfight 3 en blå blev det, hihi im in love! Drog till stinsen efter det och käka kyckling wook, mums :) Ska kanske träffa Robin ikväll, får se om det blir något, han har inte svarat. Men orkar inte skriva mer nu eller aa har inte mer att skriva, pussar från mig!
Min hjälm, vad tycks? :)


Är med Paulina

Förlåt för att jag inte blogga så mycket igår men som sagt va skit trött, jag somna klockan 21:00, sjukt tidigt för att vara jag! sov i 10 timmar och det hjälpe inte så mycket, ett bevis till föräldrarna som alltid säger att man måste gå och lägga sig tidigt. Och mamma erkänner till och med det imorde när hon fråga ifall jag va trött och jag sa ja, haha. Dom tror alltid att dom har rätt och vet allt, men det har dom absolut inte och dom vet ingenting om oss, haha. Föräldrar asso ;)
Men aa sitter hos mig med Paulina, ett tag sen man va med henne. Kommer inte ihåg vad vi skulle göra, typ ladda ner musik och sånt haha. Pappa kommer hem om en halv timme typ och då ska vi åka och fixa min moppe, YEES! Om en månad är det prov för mig på kortet då, hoppas det går bra (a) har sjukt mycket att plugga. uuusch, jag hatar att plugga.. men jaja, det är värt det för FÖRSTA gången haha. Har inte så mycket att berätta idag eller just nu, så vi ses senare! love from me.


Full på Coca-Cola

Som ni märker har jag inte somnat än men ska snart stänga av datorn när jar kollade runt lite på Internet så hitta jag en Artikel om Coca-Cola, det innehåller tydligen 2 dl alkohol!!
Här får ni länken; http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8573890.ab


Där fick jag och Sandra svarit på när vi vart "fulla" på Coca-Cola. Hahaha det va tider det!


Deckar i skolan.

Har inte bloggar idag av en anledning, jag har varit sjuuukt trött eller har, jag är. Somna vid halv elva kvart i elva igår tror jag nog så det är ganska tidigt för att vara jag, ändå så har jag varit helt död idag! det hjälper ju inte ens att gå och lägga sig tidigt för att bli piggare på morgonen.. ett bevis till föräldrarna. Somna på matten och NO idag, är så duktig. På matten går jag ut och deckar på bänken och på NO så kollar vi på film och jag och Sandra somnar på varandra (vet inte om Sandra somna). Är så duktig känner jag :) Har Engelska prov imorgon och det kommer ju gå super bra, har försökt plugga idag men det har gått åt helvetet. Får ju inte in något i huvudet när man är trött.. iallafall inte jag (a) Sandra försökte hjälpa mig och vi snacka om prao och sånt också, vi måste lämna in lappen om prao platts imorgon och snacka om attnjag fixa allting i sista minuten! Eller aa snälla mamma hjälpte mig. Jag ska prao på Fotostudio båda veckorna fast på olika ställen. Men nu ska jag sova haha! Godnatt ;)


Fotografering






Lägger in lite mer bilder från Fotograferingen!


Romme

Som sagt har varti i Romme hela dagen, så jävla nice! Kom precis hem, är helt död, orkar knappt göra något. Sandra och Calle ska komma till mig tydligen haha. Måste bara säga en sak, Vilken jävla fitt kärring till busschaufför, ursäkta språket men hon va det! Klaga 24/7 man fick inte göra någonting, bara sitta på sin platts men såklart ingen lyssnar på henne. Vi hade godis krig på bussen på väg hem :D
Fast aa nu kommer inte Sandra och Calle så det blir väll bara jag och hunden då, haha orkar ändå inte göra något!
Tog inga bilder i backen för det var för kalt! - 17 det är sjukt, men tog några på bussen som ni får här nere.


(klicka för större bild)


Sitter på bussen på väg hem, det var Skit ...

dsc05505 (MMS)

Sitter på bussen på väg hem, det var Skit roligt! Haha tog inte några bilder i baken Men ni får en bild på mig och Jossan i liften. Åkte typ bara med Jacke, anthon, tim och Anden :) Haha aa bara killar ;) pussar!


Nu sitter vi på bussen på väg till Romme, ...

dsc05480 (MMS)

Nu sitter vi på bussen på väg till Romme, ska bli jätte roligt! Gick upp klockan 05.00 imorse -.- Skit roligt eller inte. Jessica hälsar till alla pussar och kramar. Ska äta nu Haha Pussar!


hemma från konserten

Kom hem för ett tag sen. Hart varit med Einar idag, saknat honom sjukt, inte träffat honom på ett tag :( sen åkte vi till alla hjärtans dag konserten och kolla, gud va bra det va!! Vad gjorde ni på alla hjärtans dag? :)
Har köpt godis och dricka till bussen imorn även fast man inte får ha det (a) Men vem bryr sig, haha! alla kommer ju ändå ha med sig sånt. Har provat allt jag ska ha på mig imorgon efter som jag köpt nytt. Gud länktar redan!
Nej men nu ska jag ta mig något att äta haha, skit hungrig. Bye!

Är i skolan och har SO!

Någon som fattar något om Kreti och Pleti (kristendom) jag fattar inte ett skit :P Som sagt så har jag SO nu och håller på att döö av tråk för jag fattar ingenting men man har ju Anna som kan allting typ :D Idag är det ju alla hjärtans dag och jag ska som sagt på Konserten ikväll, efter skolan ska jag hem till Einar och va med han ett tag sen följer han med mig om han inte ska på sin träning :)
Imorgon ska vi till Romme med skolan så måste fixa godis och läsk till bussresan! Måste ju packa allting jag måste ha med mig också! Men nu måste jag arbeta hehe, ses bitches!


vill ha!

Sitter och kolla på kläder på internet och blev kär i en tröja! jag vill ha den!! pappa? :D


Vad tycker ni? :)


ny header!

Nu har jag ny header gjord av Cassandra Gigel (http://bruudar.blogg.se/) jätte snällt och fin. Vad tycker ni? era åsikter år också viktiga :)



Rebecca Håkansson gör också en header till mig så får se hur den blir sen så ska ni få rösta! eller vad tycker ni? ;)


trötter

Jag är så himla trött, är inte ni? har inget att göra heller, skola imorgon så man kan typ inte dra ut, eller ja jag orkar inte göra något haha, är för trött. Håller nästan på att somna vid datan. Jag har nog blivit en trötter. Snart bilr det mat, mums! skit hungrig och jag har inte så ont i min tunga längre :D haha men måste gå nu, puuussar!

ingen rubrik..

Gick upp 10.00 idag för skulle på gudstjänst från 11.00-14.00. Det va roligt att träffa alla kompisar och sånt. Herregud vad vi skratta, det gick inte att sluta haha! På lägret får vi ha med oss mobilerna, snacka om att jag är överlycklig! skulle ni klara er utan mobil i två veckor? Det skulle inte jag, hehe. Skulle tagit med den vilken fall som hellst.
Just nu är jag själv hemma, skit tråkigt. Päronen skulle typ ner till Norrviken sjön och göra något. Finns inget att göra, så sitter vid datan och tjockar. Gör en ny spotify lista med lite bättre musik haha.
Fick en ny stol igår som jag har vid skrivbordet eller vad det heter haha, den är skit skön! har ju typ haft en bebis stol skit länge haha, nej men typ. Den va jätte liten och ful.



Imorgon är det alla <3 dag, några kompisar har konsert då i skolan på kvällen. Jag ska dit med Einar och några kompisar.
Om ni vill komma så är det i Runanskolans idrottshall som ligger i Sollentuna (Viby/Norrviken) och börjar 19.00, det är 20 kr inträda som går till behövande barn.


bilder!

Ni får lite bilder från i torsdags, mer bilder har jag inte fått än men det kommer!




Okej jag är nog det klantigaste personen j...

dsc05477 (MMS)

Okej jag är nog det klantigaste personen jag känner, jag och tre kompisar går ner till ravan (en sjö vid mig) och så är det stolpar där eller vad man säger och Pauo säger till mig aj vad ont att sätta tungan där på för hennes finger fastna typ och det är klart jag gör det Hahaha! Så jävla duktig gick med snö på tungan hem ;) och nu har jag sjukt ont är ska himla duktig jag vet :) PUSSAR


vad ska man skriva?

vaknade klockan 09.00 idag!! det är helt sjukt, vaknar så tidigt och det är lördag! Kvällen igår var bäst, jag skojar inte. Skönt att få tillbaka den här kontakten med dom igår, kanske borde berätta vilka jag var med också haha, Matilda, Tove, Ellen, Jessica, Sandra, Pauo, Jossan, Calle, Anden och Anthon sen kom Sabina och Matilda en snabbis också :) Vi hade jätte roligt! några sov hos mig också, vi sov typ överallt.. Soffan, golvet, madrasser, sängen, badrummet haha ja överallt ;)
Nu ska jag och Jessica åka och kolla på moppe till mig så kommer vara borta några timmar. Men nu måste vi åka, pappa har tjatat hela dan/morgonen. Puss o kram!


snöstorm.se!

Kom hem för ett tag sen. Men gud vilken SNÖSTORM det har varit, 1 meter snö och inga bussar går det är ju härligt.. NOT! Imorse var det helt kaos (stavning?) imorse, skojar inte! bilar hade fastnat överallt (jag fick skjuts av pappa) men som tur fasta inte vi. Ingen spanska imorse då, bara tur för mig. hehe vi hade spanska läxa, glömmde plugga (a) Som vanligt är jag lat och orkar inte gå hem från skola! skulle vara det sista i mina tankar. Så jag och Jessica gick runt och fråga några lärare om dom har bil och våran syslöjdslärare hade det och vi fick skjuts, YEES!! sanacka om va glada vi blir och vilka schyssta lärare! Snart måste jag gå ner till station för jag och Jessica ska fixa lite saker och köpa godis till ikväll :) Skönt att det inte snöar längre men det är så j*vla mycket snö!! Men nu måste jag gå för Jessica är i Norrviken om 5-10 min och det kommer ta sin tid att komma ner dit i all snö, i vanliga fall brukar det ta 15-20 min. Så Jessica får nog vänta lite, haha ;)
SES SENARE!


Romeo och Julia..

Kom precis hem, gud va bra den va!! läskigt (a) rolig, sorgsen, romantisk ja gud va bra den va. Har aldrig förstått mig på Romeo och Julia riktig haha. Men aa .. Nu ska jag plugga spanska yippi -.- sjukt trött och vill bara sova nej då tvingar dom mig göra läxa elva på kvällen men dom kan tvinga mig gå på musikal det kan dom ;) Nu måste jag gå innan min pappa tjatar sönder -.-
här får ni ett litet smakprov från fotograferingen idag! :)


Mer bilder kommer när jag får dom!


Nu sitter vi på götalejon och teatern börj...

dsc05472 (MMS)

Nu sitter vi på götalejon och teatern börjar snart. Vi har godis och dricka och man får inte glömma nötterna :-D Haha nej Men nu måste jag gå, PUSSAR


nu har ni chansen!

Nu tänkte jag fråga er läsare lite! Nu har ni chansen att göra läsandet lite roligare kanske? Vad tycker ni jag ska förbettra i min blogg? något jag borde göra oftare? något jag är bra/dålig på? Kommentera vad ni tycker om min blogg, vad som borde förbättras m.m. :)
Love Cassi


Svar på tal :)

Tänkte svara på en läsares kommentar:
Esmeralda♥
Stilren blogg! jag gillar det:D
SKriv gärna vad du tycker om min och vad du tycker jag borde förbättra om det finns något som borde förbättras. Jag tål kritik så var ärlig!:D
Ha det bäst!:D

Svar; Tack för att du gillar min blogg :) om det är något jag borde bättra mig på så är det bara att säga till (även till alla andra) Du ville att jag skulle skriva lite vad jag tyckter om din blogg och sånt så tänkte göra det lite kort nu. Din blogg är väldigt bra, skriv lite mer om vad du gör på dagarn eller om något roligt har hänt. Lägg upp lite mer bilder på dig kanska? jag vet inte så mycket om det här, har inte bloggat så länge men aa :) Du har en väldigt fin header!

I'm home

I'm home :D Kom hem för ett tag sen, han inte ta så många bilder idag men vi ska tillbaka nästa helg fota mera. Dom skickar över bilderna snart så ni får dom. Det var jätte roligt!! men gud vilken snöstorm det är ute, herregud vad det snöar. När man tror att snön är på väg att försvinna nej då kommer det bara mer haha. Vill verkligen ha sommar nu!
Snar ska jag och Rebecca iväg på Romeo och Julia med mina päronen, ska bli rikgtigt roligt.
Har så sjukt ont i magen eller typ på sidan lite längre upp, aj det gör jätte ont vet inte vad jag kan ha gjort.. ska nog lägga mig och ville en stund innan vi åker. Måste ju fixa prao platts snart också, gud vad stressigt allting blev!
Love Cassi


Jag och hunden.


Nu är jag i karlberg med mamma och vi ska ...

dsc05469 (MMS)

Nu är jag i karlberg med mamma och vi ska bli fotograferade snart. Haha leka modeller ;) vi har ätit wook jätte gott, Men mina läppar brinner! Men måste byta om och fixa mig nu. PUSSAR


måste till NO!

Sitter i skolan nu, måste dra till NO kom på att vi har i klassrummet och jag ska ju dra snart :) Slutar 12.00 idag!! gud va skööönt! har varit typ små bråk mellan tjejerna idag, ååh orkar inte -.- men måste gå nu!!
Love Cassi

Sängdags

Har precis valt ut kläder jag ska ha med mig imorgon, ska bli fotograferad av en person mamma känner och sånt, fick lite panik visste inte vad jag skulle ta med mig!! och vilka skor och allting, nej gud man vill ju ta med sig allt. Senare ska ju jag som sagt på teater "Romeo och Julia" men Rebecca och päronen. Det ska bli trevligt :) och sjukt roligt!
Tycker så synd om Jossan haha, stackarn vart jätte rädd och det roligaste var när jag inte filma. Det är komplicerat att förklara men hon vart så rädd då att hon börja gråta. Stackarn är ju värra än mig, och jag HATAR skräckfilmer. Men börjar vänja mig fakitskt, alla mina kompisar tvingar mig kolla på skräck. En gång satt jag i min säng och vägrade (vi skulle kolla i vardagsrummet), dom drar mig i benen så att jag tvingas, när jag håller fast mig i något tar dom bort mina händer och håller fast mig så jag är tvungen att sitta där!!
men fyy vad roligt vi hade idag. Är nästan glad att vi inte åkte till stan, men tror Jossan nog önska det.
Ni har videon här nera, den är nästan helt svart hela tiden men det är bara roligt att lyssna på Jossan x)
Men nu ska jag ner i säng och sova!! har jag sagt hur mycket jag älskar att sova, det är det bästa som finns!!
Love Cassi

Nu gör vi mat, risonio med buljong och ägg...

dsc05455 (MMS)

Nu gör vi mat, risonio med buljong och ägg mums :) Hehe kanske inte någon riktig middag Men gott ;) har precis kollat klart på skräckfilmen, Usch höll på att dö Men då ska vi inte snacka om Jossan, hon vart ju panikslagen Haha och efter filmen så skrämmer jag och Pauo Jossan så sjukt mycket Hahaha så jävla roligt! Vi filma oxå Men man ser inget efter som det var släkt i hela huset och ja Haha. Ni får videon när jag kommer hem, kanske :) Pauo gör maten så snällt Hihi. nu ska vi äta :) PUSSAR


Det blev plugg hos Paulina istället med Jo...

dsc05453 (MMS)

Det blev plugg hos Paulina istället med Jossan :) blev nog bättre med tanke på att allt skulle bli så stressigt.. Nu ska vi se på skräck, Usch! Hatar skräckfilm.. Men nu får dom damp på måste sluta PUSSAR


Är i skolan nu :)

Nu sitter man i skolan, skit roligt.. Har NO. Vi jobbar med syror och baser, åååh orkar inte!! Vi ska "forska" om en syra eller bas, aa jag tog Citronsyra, hehe kanske inte så viktigt att veta men vet inte vad jag ska skriva. SOn gick väll bra ;) Vi drog till Donken på lunchen för det skulle bli fiskbullar men pizza smak, VEM F*N ÄTER DET!?!?!? specielt barn? låter ju bara hur äckligt som hellst. Ja våran skola har JORDENS sämsta mat. typ fattigast också -.-
Ska till stan idag efter skolan med Jossan, så ska vi vara där en stund. Hon ska kolla på en Onepiece och då kan jag också göra det ;) Blir nog inte kvar där så länge har Svenska prov imorgon och Spanska till på fredag och kommer inte vara hemma något imorn nästa, ska på Romeo och Julia teater på kvällen och på dan ska mamma och jag göra något i stan innan och sånt. Gud allt blir så stressigt! Så ja måste göra spanskan idag också.. vet typ inte ens vad det är, och det är ju jätte bra. Men aa måste fortsätta jobba nu så ses sen.
Love Cassi


haha jag 2009..


Nu sitter jag och pluggar med sandra, Har ...

dsc05444 (MMS)

Nu sitter jag och pluggar med sandra, Har so prov imorgon vi har Pluggat ett bra tag och det här går åt h******t, ååh hatar den här Skiten! Vad är det för vettigt att veta om judar? När ska jag använda det, jag kommer aldrig bli jude, vet att man aldrig ska säga aldrig Men ändå, kommer inte bli det första jag tänker på. Då får jag vell lärar mig det då. Nu ska vi sminka av oss och dränka oss så hejdå! :)


sandra är hääär

idag följde jag med Sandra en snabbis till Norrviken skolan sen vid 17.00 tiden så åkte jag, mamma och pappa till MC shoppen i häggvik och kollade moppe och sånt, ska få en peugeot speedfight 3 YEEES!! hitta snyggaste hjälmen också hehe.
fick daaaaamp på våran Engelska lärare idag, vi har inte haft en ända seriös lektion under 8an och helt plötsligt ska vi ha "prov" nästa vecka, IDIOT!!
Nu kom Sandra precis hit och vi ska plugga SO och hon ska sova här och så :)
Love Cassi

blir nog den :)


natti natti

Nu ska jag ner i sängen nu och sova, har snackat med Einar i tele en stund ikväll, stackarn är sjuk typ :( Har precis gjort matte med pappa, yees!! Det jag älskar också! eller inte.. ska fråga Pappa imorn om jag kan få webbshoppa lite hihi (a) Godnatt!


haha jag har tråkigt..


FÖRLÅT

Förlåt för att jag inte bloggat idag men har absolut inte gjort någonting, eller aa förutom ikväll. Har bara tjockat framför tv med chips och inte orkat göra något, har rensat mitt smink också skit roligt.. men skönt att bli av med allt man inte använder och sånt. Ikväll träffa jag Robin och Jonte, vi gick ut och det va ju super roligt.. det va halt, blött, det snöa/regna och jaa blev heeeelt blött när jag kom hem skojar inte haha. Skola imorn YEES!! not.. trodde att vi skulle till romme imorn men det är ju nästa vecka haha.
Love Cassi


Sitter och kollar på tv just nu:) är bara ...

dsc05434 (MMS)

Sitter och kollar på tv just nu:) är bara hemma ikväll orkar inte göra något. Det är studiedag imorn, gud va skönt!! Just nu är det reklam så ska gå och hämta något gott att äta, godis tror jag det blir, Hehe (a) imorn ska jag åka och kolla på en moppe! Skriver mer om det imorn, PUSSAR


KOM

Morgon morgon, har rensat mina skidkläder nu och så, tagit bort sånt jag inte vill ha längre eller sånt som är för litet. Nu ska vi åka till KOM, vet inte vad vi skulle göra där, mamma skulle göra något på JYSK men aa. Följer med för har inget att göra.. Bloggar mer sen!!
Love Cassi


bild från nyår.


Snackar tele

Precis kommit hem, drog till statiol med Ellen, Matilda, Calle, Anden och Eddie sen hoppa Sandra och Pauo på bussen så drog alla t Statiol. Vid Häggviks Station vare några random killar som börja stirra ut hos när vi vänta på bussen hem, så kan det vara ibland ;) Just nu sitter jag och snackar i tele med Einar. Funderar f*n på att sova snart, sjuuukt trött! ska sova hela dagen imorn!! gud vad skönt att bara sova sova sova!!
Gud vad jag älskar min Onepiece, ska kanske få en till av papi som är lite varmare som man kan åka skidor i, yippi!
Love Cassi


pööjkar

Sitter här nu i min Onepiece, är jätte glad över den! Calle ringde mig för några min sen och undra om jag vill vara med honom, Tim, Anden och Eddie så sitter och väntar på dom nu. Dom ska komma hit hihi :) Tänkte inte göra så mycket ikväll men Calle räddade typ min kväll haha ;) Ska bara fixa mig lite och sånt så måste gå nu!
Love Cassi


Shopping

Lägger upp bilderna nu vad jag har köpt :)


Vit skjorta - Cubus 149 :-
Blå skjorta - Gina Tricot 199 :-


Svart topp - H&M 79,50 :-
Vit topp - Bik Bok 149 :-


Svart linne - Gina Tricot 79 :-
Vitt linne - Gina Tricot 79 :- 


grå topp - Gina Tricot 149 :-
Vit topp - Gina Tricot 149 :-

Svarta leggings - Cubus 79 :-
Svarta leggings - Gina Tricot 249 :-


DET BLEV DEN HÄR!!
Onepiece - ONE LIFE ONE LOVE ONE PIECE 1200 :-


Onepiece - jump in

Precis kommit hem från stan. Shoppade lite mer kläder som ni får se snart (både från igår och idag) Gud vad jag älskar Onepiece!! Och nu har jag en också, åkte ju in till stan för att kolla på en onepiece men sen så fick jag en av snälla papi :D Stannade en snabbis på Stinsen för vi skulle handla mat och så. Fick en cheeseburger när vi va på väg hem från Stan också.
Provade två stycken Onepiece ni får tyvär inte veta vilken jag köpte nu utan det får ni reda på i nästa inlägg som kommer snart tillsammans med vad jag har köpt.



Som sagt så var ju Anna och kusinerna här idag en snabbis, väldigt roligt att träffa dom! sjukt länge sen jag träffa Vanessa så det va väldigt roligt! Men gud vad stora dom har blivit, beter sig inte som om dom vore i sin ålder längre utan lite äldre.
Love Cassi


kusinerna här

Vakna för en timme sen kanske vet inte riktigt, mamma försökte väcka oss skit länge haha. Becca gick för ett tag sen och nu är mina kusiner här och min moster, Anna skulle skriva ut några saker för hon har ingen skrivmaskin tror jag det va. När dom åkt ska jag och mamma in till stan och lite sånt.
Love Cassi


Hemma

Kom hem för en tag sen, kanske en halv timma sen? Bion va skit bra, haha rolig också :D Alltid när något roligt hände började alla skratta. Jag har shoppat lite.. ta det lugnt ni ska få se haha.. men imorn ;) Är sjukt trött för typ första gången vid den här tiden, helt sjukt :O Imorn ska vi in till Stan och kolla på Onepiece yeah! Becca sover här så ni vet.
Love Cassi

Ellen du sjunger så sjukt bra!!


Kista med Rebecca

dsc05407 (MMS)

Är i kista nu med becca och är just nu på cubus och har handlat lite saker, blev middag på Donken Hehe ;) innan vi drog t kista va jag tvungen att göra någon synundersökning av någon anledning ;) inget fel på min syn inte ;) Men nu ska jag ställa mig i kassan så fort becca provat klart och sen ska vi gå i lite mer butiker och fönster Shoppa Haha ;) bion börjar om 1 timme ungefär ;) PUSSAR


väntar..

Slutade 13:35 idag, sjukt skönt. Älskar fredagar för det är så kort dag :) Har precis ätit ägg och bacon, hihi det vart inte så lyckat med baconen men jaja.. Väntar på att Becca ska sluta, hon slutar 15:30 stackarn :( skulle dö om jag sluta halv fyra på en fredag.. Men vi ska till kista och shoppa lite och gå på bion igen ;) Nu ska vi se Trassel hihi, det hade vi tydligen bestämt för ett tag sen men det kommer jag inte ihåg (a) Blir nog kvar där hela kvällen tror jag om Becca vill :)
Skriver mer sen, Love Cassi


Jessica dampar o godnatt

nu sitter jag här med Jessica och pluggar matte och spanska.. yippi.. vart i skolan i 8 timmar typ kanske mer och sen hem och plugga direkt, skit roligt.. NOT! Idrotten va roligast som sagt men jobbigast!! fick ju typ mjölksyra direkt haha ;)
Hahaha Jessica är så rolig, när jag, jessica och jossan står och väntar på att pappa ska hämta oss och så säger hon,
- Jossan du är en liten gul räka (eller tyckte vi iallafall så vi dör av garv) men hon sa egentligen jossan du är en liten ful räka, jag man har ju bästa hörseln. Helt random liksom. Sen börjar hon prata med mig och dampa sönder för att hon inte fattar någonting av matten och att jag ska göra mat men jag lyssnar inte på henne så hon dampar ännu mer haha, sen börjar hon dra i mig och massa, men mamma beställde pizza så slapp göra mat, tur! för orkade verkligen inte.. hehe
Har inte bloggat så specielt mycket idag för har inte varit på top idag, typ deppat sönder, orkar inte ta upp det på bloggen det får ni fråga mig face to face isåfall.
Men nu har jag precis kollat på CSI och ska ner i sängen nu med Jessica som ska sova här.
Love Cassi


Anna redigerade en bild haha ;)


öppet hus

Kom hem för ett tag sen, sitte nu med Jessica och packar väskan.. för vi ska snart tbx till skolan, yippi! eller inte.. Vi har öppet hus idag 17:00-19:00 skit roligt -.- först ska vi har spanska sen idrott.. ska ringa och kolla med sandra när vi ska åka för vi ska plugga spanska en liten stund innan och så. längtar nog mäst till idrotten. Nu måste vi ta något att äta och dra t bussen och så.
Love Cassi


In my eyes are you perfect


Sovgott :)

Då var det dags för att sova, inte så trött men hoppas det går bra ändå ;) Ska ta ett glass vatten, läsa Frida hihi och lägga mig i min sköna säng! älskar verkligen min säng, hihi (a) Pappa och jag har kollat lite på onepiece och jag ska få en, yippi! godnatt bloggen :)


förlåt..

Förlåt för dålig uppdatering idag! Men har verkligen inte hunit blogga idag.. Har varit hos Einar hela dan och kom hem för en stund sen och har pluggat lite matte också, har prov på måndag.. men det ska nog gå bra :) det är inte så svårt heller. Tjocka donken till middag skit gott! Har så sjuuukt ont i vaderna!! vet inte vad jag har gjort, om jag har suttit ner för länge och sen ställer mig upp och ska gå, det går fan inte!! sjukt jobbigt. Alltid jag liksom, ha ont någon stans, göra illa mig eller något, så typiskt mig.. Jacke maserade mina vader idag, det va skönt men samtidigt gjorde det sjuuuukt ont!! men sånt är livet haha ;)
Love Cassi


morgon morgon

Nu har jag precis vixat klart mig, ska snart dra till skolan. Får skjuts av snälla pappa :)
Dagens outfit



munktröja - Cubus
Linne - Gina tricot
Leggings - VILA


ner i sängen

Nu har jag suttit och kollar lite överallt vart man kan få videos på bloggen och hittade en sida faktiskt. http://www.videofy.me/ väldigt bra sida för er som inte är medlemmar, Rekomenderar den!
Imorn är det skola som vanligt, yippi -.- Ska till Rotebro efter skolan och träffa Einar och så, får se senare vad som händer. Kanske skulle träffa Robin om jag orkar.. hehe :thumbup: Nej men nu ska jag nog hoppa ner i sängen och SMSa lite? och sen såklart SOVA!!
Bloggar imorn på morgonen om jag hinner, men nu måste jag gå annars kommer jag aldrig komma ifrån datan :blush:
JUSTE! har skaffat smiliesar på bloggen nu, jätte söta :D fast det kanske ni märkt? GODNATT
Love Cassi


helt slut..

Efter skolan skulle jag och Paulina hem till henne och plugga spanska och jag skulle hjälpa henne att ladda ner musik till ipoden. Efter som jag slutade 15:00 idag och hon sluta 14:00 så drog hon hem till Sandra en stund och vänta där på mig så skulle vi bara ta bussen till ICA MAXI för Sandra skulle köpa Justin Bieber saker ;) sen när jag kommer till Sandra så är det ingen som öppnar och då ringer Pauo mig och frågar vart jag är, så har dom hoppat på tåget utan mig så jag fick ta nästa tåg haha men som tur går det varje kvart så pallade inte bry mig, så fick gå tillbaka till station och ta tåget. Efter ICA MAXI så drog vi till Donken och tjocka där, sen drog vi hem. Jag följde med Pauo hem och hjälpte henne och så, sen kom pappa och hämtade mig och när man kommer hem nej det är klart man ska iväg till Stinsen då och då åt jag där också. Blev subway, jätte gott :) Nu har jag precis kommit hem från en jobbig dag, haha ;) käns som om man har varit överallt idag, haha ;)
Love Cassi


Sitter på engelskan nu, alla i klassen tja...

dsc05396 (MMS)

Sitter på engelskan nu, alla i klassen tjatar om att få se klart filmen jumper som vi inte han förra gångn Men det gick inte så bra.. Sitter och gör någon uppgift jag inte fattar ett Skit av :p Men man har ju Paulina och Jossan ;) nu måste jag fortsätta jobba innan min lärare tar min mobil ;) PUSSAR


RSS 2.0