Sitter på pizzan med mamma och pappa nu, i...

img_4981 (MMS)

Sitter på pizzan med mamma och pappa nu, ikväll ska jag iväg till tegelhagen och träffa massa där och umgås. Mamma och pappa stannat kvar i norrviken och är här. Vad ska ni göra ikväll nu på Valborg? :)


hann inte blogga igår..

Igår fick jag ingen tid åt att blogga, det va ju skola igår.. slutade vid tjugo över ett och drog hem och hämtade pengar så va tvungen att dra direkt för att hinna till bussen ner mot norrviken och sen va vi tvugna att vänta på dhruv i typ 40 min där och sen drog vi hem spelade lite kort så va jag och ellen tvugna att dra ner till norrviken igen för att hinna med tåget till helenelund där vi gjorde lite saker och sen drog hem och när jag kom hem skulle vi äta sen duscha jag och så va jag tvugen att fixa mig för att några skulle komma till mig och chilla. Tove och Tim sov här inatt och Tim drog vid tio över åtta i morse :O han är ju knäpp.. så nu ska vi typ kolla på en film eller något, inte så fint väder ute.. men aja :) idag är det valborg!! Vad ska ni göra ikväll? :)
puss puss!

min mobil cpar..

Jag sms bloggade tidigar idag, typ runt två tiden men som tydligen skickades nu såg jag.. så nej jag ska inte på bio nu, bara min mobil som är lite cp (bion började 15.20) ni kan ju gissa vad jag kolla på? ;) JUSTIN BIEBER ofc! Kommer aldrig tröttna på den där filmen, kan se den hur många gånger som helst, har sett den 5 gånger nu och älskar den sjuukt mycket! och robin har till och med sett den 3 gånger :)

Kom hem för ett tag sen, käka pizza då sen pluggade jag moppe och behöver bara 3 % till som jag ska göra senare idag :) Jessica kom till mig för en timme sen ungefär vi måste plugga no.. men det är ganska lätt :) Vi håller på med ljud och aa det är ju inte så svårt haha!

Siter i biosalongen nu, ska se Justin bieb...

img_2287 (MMS)

Siter i biosalongen nu, ska se Justin bieber igen med robin och gustav, ååh älskar den här filmen! Men den börjar snart, puss :)


Dag 8-Tre ord jag inte kan gå en dag utan att säga

1. käften
2. tyst
3. sms

haha kom inte på något på den sista :P

6 % kvar!

Nu har jag precis pluggat klart för ikväll, behöver bara 6 % till på körkortonline för att få göra provet på trefikverket, LÄÄÄNGTAR!! så imorgon blir det plugga, plugga, plugga och träna, träna, träna! haha men nu ska jag chilla lite vid tv, hoppas det är något bra och så ska jag och mamma beställa ett par shorts på bubbleroom som jag varit helt kär i jätte länge, säger inte vilka det är än, ni får se när jag får dom ;) fast jag måste ge mamma pengar för dom.. för dom va lite dyra hehe (a) Och jag måste åka och sommar shoppa med pappa i helgen också för mamma måste spara sina pengar till turkiet, och jag måste ha kläder tills det!! panik.se! men aa ha en bra kväll och ha det gött ;)

Här får ni en liten avslöjande bild´;)

jag känner mig duktig :)

Känner mig ganska duktig idag, tog en salladsmacka för ett tag sen och har precis tränat :) Måste bli nyttigare och börja träna så det är en bra start haha, måste bara gör det varje dag nu..

Skolan va baaajs tråkig som vanligt, haha och vi har börjat spela kort på rasterna nu också haha!! Och glömde mina brillor i skolan igår någon stans, inte i skåpet iallafall och sen hitta typ robin dom, GLAD :)
Min dag har varti som den brukar i skolan så finns inte så mycket man kan berätta :) Någon som ens gillar skolan? :o men aa vi hööörs :D

jessica med min hund, så söta haha ;)


jag känner mig duktig :)

Känner mig ganska duktig idag, tog en salladsmacka för ett tag sen och har precis tränat :) Måste bli nyttigare och börja träna så det är en bra start haha, måste bara gör det varje dag nu..

Skolan va baaajs tråkig som vanligt, haha och vi har börjat spela kort på rasterna nu också haha!! Och glömde mina brillor i skolan igår någon stans, inte i skåpet iallafall och sen hitta typ robin dom, GLAD :)
Min dag har varti som den brukar i skolan så finns inte så mycket man kan berätta :) Någon som ens gillar skolan? :o men aa vi hööörs :D

jessica med min hund, så söta haha ;)


Sitter på no nu, sjukt tråkigt. Vi håller ...

img_0477 (MMS)

Sitter på no nu, sjukt tråkigt. Vi håller på med ljud, så tråkigt. Men what to do? Jessica följer med efter skolan, Ska träna lite och plugga!! Måste ju få det där körkortet nu! Men ska skriva lite nu så kan inte skriva mer :)


Godnatt :)

nu ska jag och jessica ner i sängen, precis kollat på tv, duschat och spelat kort som vanligt haha! godnatt på er och ha en skön dag i skolan imorgon ;) natti natti :*

känner mig så duktig på det här..

känner att det här inte går så bra.. men det ska bli bättre, jag LOVAR! men va helt slut efter skolan, somna nästan på lektionerna, hehe (a) skolan va liiiiiiika tråkig som vanligt :( och vi har bara spelat kort som vanligt, j*vla kort nördar vi blivit haha! och så har jag pluggat :D behöver bara 10% till så får jag göra moppe provet, yes! snart så. Och egentligen ska jag plugga nu också innan desperate housewives börjar men bloggar istället, kan plugga imorgon mera :) ååhh... orkar inte med skolan nu, vill ha sommar sommar sommar! men ska väll plugga lite dom sista 5 min haha, kommer aldrig hinna något men ändå ;) ha det bra! :)

OMG, den här kvällen kommer jag verkligen ihåg! två år sen, ojojoj..


entligen lite ledig haha!

Idag så va jag ju på falkberget med massa, vi sola och bada eller aa.. jag bada inte. haha är värsta badkrukan ;) Sabina smörjde in mig med baby olja, haha! nickita hade med sig det man blir tydligen extra brun av det.
men sen drog jag, gurra, mackan o pierre till donken med deras moppar sen drog vi tillbaka och stanna där en stund sen skjutsa gurra mig till Sollentuna så hämtade pappa upp mig och så drog vi hem och käka.

Vi va ute och åkte moppe också, tog en liten runda med min moppe men fick inte köra bara för jag inte har tagit det där jävla körkortet än.. men aa vi drog hem sen pluggade lite på körkortonline och har precis kollat på tv och nu får jag entligen chilla lite haha!

Det är skola imorgon, vart tog all tid vägen? det har gott så fort.. vill inte tillbaka till skolan, käns ju som sommar lov sen ba nej skola imorgon då, yes! men aa hoppas iallafall alla haft ett bra lov för det har jag! puss på er!

sommar och sol

Nu har man fixat sig och ska dra till falkberget snart, får skjuts av Melissa på hennes moppe. Shorts och linne, det käns verkligen som sommar, gud vad jag längtar!! och om en månad drar jag till turkiet i två veckor med mamma ;) hoppas ni får en bra dag så hörs vi!

godmorgon :)

Morgon morgon,  mamma säger att det är sista dagen med sol och fint väder nu :( så hon slänger upp mig ur sänge, vill ju sova.. men ändå måste ju ta vara på solen ;) Undrar om jag ska dra till badberget med becca o jessica o några men jag orkar inte åka dit, käns som om det ligger 100 år från busshållplatsen men då får becca hämta mig.¨
Måste ringa pappa också och fråga när han kommer hem för han skulle bara ner till båten och göra klart saker där sen skulle han komma hem så skulle vi åka moppe!! ska nog sätta mig och plugga lite? :) fast orkar inte nu när jag precis vaknat.. men ha en bra dag :)


inget att göra :(

Blir bara en hemma kväll ser det ut som, jag har ett alternativ att dra till badberget men pallar inte åka dit och orkar inte fixa mig heller, men har ingen aning om vad jag ska göra, dör av tråkighet eller hur man kan säga.. har lust att dra dit med ändå inte :( har inget att göra hemma.. min kväll kommer bli tråkig.. hoppas eran blir roligare :)


Dag 7-fyra dåliga vanor

1. biter på naglarna -.-
2. sämst balans
3. pilla på sår..
4. biter på läpparna typ haha :P

Måste skärpa mig..

Okej det här går inte så bra.. Igår hade jag inget internet på hela dagen sen så skulle jag äta hos becca och sen drog vi och sov där också och imorse drog vi direkt till falkberget..
Jag ska faktiskt ta och skärpa mig..
Ja igår åkte vi först till badberget och chilla där sen drog vi till vallen för alla skulle typ dit men det va skit tråkigt så vi drog till falkberget men det va inte så mycket roligare där.. jag lovar falkberget ligger mitt ute i ingenstans :O helt otroligt att polisen hittar dit till och med.. Men det va lättare att hitta idag när det va ljust, haha. Och idag när sabina, becca, stefan och albin skulle bada så gick vi ner för värsta berget typ, det måste man typ vilket som men jag lovar jag går aldrig ner igen, det va det jobbigaste jag gjort, att ta sig upp därifrån, det va ett helvete jag lovar, är fortfarande helt slut i benen :O  Det gör jag inte om, ska jag bada i sommar drar jag till badberget, mycket bättre!
Har precis duschat typ så sitter i min morgonrock och chillar lite, ska fan plugga lite tror jag. Ingen aning om vad som händer ikväll, kanske är hemma? :)


förlåt för igår..

Förlåt för ingen bloggning igår men jag orkade inte.. förlåt!
Men aa, igår så va det picknick vid slottet så Moa kom och hämta mig och sen åkte vi dit med Jessica o Becca också. Det va ganska många där, runt 40 pers kanske? men det va jätte trevligt iallafall. Becca och jag åkte iväg och åkte lite moppe och tog lite kort med hennes mobil som jag inte har. Sen drog vi hem till mig och testade mina högtalare på moppen, gud älskar dom! haha sen spela vi kort som vanligt hela kvällen!

Lite senare kom gurra, max och simon och mamma trodde dom va några turkar så dom fick inte komma in, hahaha! Sen fråga hon vilka det va och då sa vi det igen hon ba men dom får ju komma in, varför sa ni inte att det va dom och bla bla bla, och det roliga är att vi sa det också. Men dom kom tillbaka och så kolla vi på en skräckfilm :( men jag hade sett den tusen gånger så kan den utan till och jag råka berätta vad som skulle hända hela tiden, hehe (a) alla fick damp på mig.

Ja och nu är jag vaken, Jessica sov här inatt och nu har hon satt på Drag me to hell och den kan jag också utan till men jag ska vara tyst, haha! Och lite senare ska vi till rösjön, eller aa jag ska om inte Jessica ska med. och så ska vi grilla och sånt där :) men vi hörs sötisar, puss!


kul kväll.

Pappa kom hem vid halv fem så då drog vi och åkte lite moppe iallafall och sen skjutsa han mig till Pernilla, skulle ju på tjejmiddag typ hos henne, vi grilla korv och pernilla failade totalt haha! Sen drog vi till Edsbergs slott och träffa jätte många, vi grilla marshmallows jätte gott! Egentligen gjorde vi inte så mycket där, vi stod och snacka och ja typ inte så mycket. Nicolas skulle typ hem vid kvart i elva, eller aa han frös stackarn så jag gjorde sälskap med honom för han bor typ där, vi gick bara och snacka och lite sånt :) Men jag gick tillbaka sen för pappa skulle hämta mig. Och nu har jag precis ätit pizza, haha tjockis jag vet.. ;)


Skit sur på min pappa -.-

Är skit sur på min pappa nu för han bara ljuger för mig -.- Igår kväll när jag kom hem från bion så fråga jag honom om vi kunde köra lite moppe han ba nej men det är för kalt ute nu vi gör det imorgon istället jag kommer hem tidigt och idag så har jag ringt honom två tre gånger och frågat när han kommer hem han säger bara att han ska skynda sig hem ocn nu när jag ringer säger han samma sak men jag ba seriöst pappa när kommer du hem och då erkänner han att han kommer hem vi fem sex tiden, han bara ljuger för mig!! ååh vad sur jag blir, och så säger han att vi har hela helgen på oss men tror han på allvar att jag orkar vänta?!?!?!?! Jag har liksom gått och väntat på att han ska komma hem hela dagen ååh!!
och jag kan inte köra ikväll heller för jag ska på "tjejmiddag" hos pernilla halv sex!!
så ni får ingen bild på min snygga moppe idag heller för den står inne vid cyklarna och aa..

Min outfit idag.. men inte ikväll ;)


Skrämde skiten ur min morsa, haha!

Hola amigos ;)
Finns inte så mycket att säga, vanlig morgon. Vakna vid 11.15 tiden typ? åt frukost och hoppat ner i min Onepiece. Ska snart plugga trefik, måste ju få det där kortet nu! När pappa kommer hem ska vi åka moppe och lite sånt, typ plugga lite också :)

HAHAHAHAH JUSTE! Imorse va mamma på balkongen så jag smög och satta mig vid dörren och hon såg inte mig när hon gick in och sen hahah så vänder hon sig om och skriker, skojar inte hon flög typ 100 m upp! hon trodde ju jag låg och sov, haha det va det roligaste på länge, älskar att skrämma henne!
Men ska plugga nu, hörs sötisar och ha en bra dag!


Dag 6-fem saker jag inte kan leva utan

1. min mobil
2. mina kompisar och familj
3. datan haha
4. musik
5. JUSTIN BIEBER!

Moppen är hemma nu!

Idag så åkte jag och pappa och hämtade min moppe som sagt, vid fyra tiden tror jag? va tvungen att följa med för pappa hitta inte dit med buss och sånt och guuud va jag älskar den!! Ni får bild på den imorgon så pappa skjutsa mig till häggviks station eftersom jag inte fått körkortet än och skulle på bio med robin och jonte, gissa vad vi såg, haha NSN :D asså jag älskar den filmen, fick hålla mina tårar inne för jag ville inte se ut som ett helvete när jag va med dom haha. Men dom gillade den också, SÅ DET SÅ KILLAR! Robin vill till och med se den igen :D

Ikväll blir jag bara hemma, om inte jessica o becca kommer hit? men det tror jag inte haha. Men ska dunka musik och kolla facebook hihi, imorgon ska jag och pappa köra moppe, YES!! men ha en bra kväll, puss på er!

får hem min moppe idag! yes!

Godmorgon, idag är jag jätte glad för jag och pappa ska åka och hämta min moppe och jag kanske ska få testköra :D om jag lyckas övertala honom.. men aja har precis vaknat och ska sätta mig och plugga nu till moppekortet så jag kan få det nu snart! Sen när pappa kommer hem tar vi bussen till häggvik och går och hämtar moppen sen åker på den hem :) och senare ska jag på bio med robin och jonte :)
men måste plugga nu, puss på er :*

varför så kalt på kvällen :(

usch vad kalt det är uta, drog ut vid halv nio tiden och träffa paulina, calle, tim, atnhon, matilda, ida, ellen och några till vid vibyplan och dunka musik och spela lite fotboll typ men det va så j*vla kalt så jag drog hem, frös sönder om mina fötter :( Hoppas ni hade en bättre kväll än mig, vi höres :)

Dag 5-sex sånger jag tycker om


1. ALLA JUSTIN BIEBER!
2. tonight i'm fucking you
3. If i was you (OMG)
4. Längesen
5. I just had sex
6. Angel

Första gången man är vid datan på två dagar

Förlåt för dålig bloggning men det här är första gången jag suttit vid datan på två dagar typ :O Lite kortfattat om i söndags och idag.

I söndags va det ju konfaträff och det va ju jätte roligt, eller? men aa sandra och jag tog bussen hem till mig, päronen va inte hemma dom va nere vid båten. Sen ringer mathilda mig och säger att vi ska komma ner till ravan (det är en sjö vid mig) och röka vattenpipa med Jesper, Jessica, Becca o mathilda så då gick vi ner dit och sen rökte vi lite och drog upp till mig sen och spela kort haha! senare på kvällen skulle jag med Jesper, Tove, Moa o några till vallen och röka vattenpipa där men det palla jag inte så jag ringde sandra så drog vi på en "fest" och det va väll inte så jätte roligt men man träffa massa kompisar man inte träffat på 100 år typ sen drog väll vi hem till mig, sandra sov här och vi decka direkt i sängen hehe..

I idag.. hmm.. vad gjorde jag? juste haha, jag, sandra o mamma satt på balkongen och spela kort hela dagen, gud va skönt det va. Det va 25 grader på min balkong! jag och sandra satt i shorts och linne och bara njöt av solen, snart är sommarn här ju! och om en månad åker jag till turkland. Har precis duschat så sitter i min morgon rock nu och ska sätta på musik och chilla lite, ingen aning om vad jag ska göra okväll liksom? Gud det käns verkligen som tisdag, är helt borta.

Bilder från i söndags





seg kväll..

Seeeeg kväll! Det börjar med att vi först ska till Alvik på någon fest? sen blev inte det av och då skulle jag, mathilda, jessica, becca och några till till mathilda men mathilda skulle sova hos jessica och jessica ville till torparängen och då är jag och mathilda tvugna att dra från rotebro till norrviken och sen när vi kommer dit så ska dom dra till mathilda iallafall men pallade inte följa med så stanna kvar med sabina, lisa, johanna o några och det vart sjukt tråkigt där och så ska vi gå till station typ och vi gick genom en skog och snacka om skräckfilmer och mördare och sånt nej men då hoppar typ tedd och två till fram och skrämer skit ur oss, jag sparka till tedd och slog han i magen, hehe (a) så rädd vart jag.. och när jag är på väg hem åker det förbi en vit skåp bil och stannar typ lite längre fram så jag går in i ett område och springer hem och nu är jag hemma! det va lite kortfattat om min kväll ;)

Imorgon är det konfaträff också, yes! orkar verkligen inte :( hoppas Jessica och Sandra ska dit annars dödar jag dom! Och så har min mobil laggat sönder så det går inte att använda den, kan inte ringa, sms ingen kan ringa mig, kan helt enkelt inte använda den över huvud taget. kan inte ens se hur mycket klockan är! Skulle bara spela ett spel så laggar den sönder, jävla cp mobil -.- och man kan ju inte ta ut batteriet på en iphone heller och jag har tagit ur sim-kortet men det händer ingenting så ska lämna in den imorgon, ååh vad sur jag är! har ingen mobil och är typ mobilberoende! men jaja, nu ska jag sluta klaga och sluta skriva, pusshej!


Dag 4-sju rädslor

1. Mörka skoger
2.Att förlora den man älskar
3. skräckfilmer
4. spindlar
5. myror
6. att dö..
7. att bli inlåst i ett trångt svart rum


Ny duschad och fräsch

Har som sagt duschat, och rakat benen och smört in mig. Känner mig jätte fräsch nu :)
Jessica och becca kommer hit typ om en timme eller något så ska vi typ små äta och spela kort, haha. Jessica är typ beroende?

Ingen aning om vad jag ska göra nu? finns inget på tv facebook är helt dött och ja. kanske film? nej det hinner jag inte kolla på. kan ju klä på mig och fixa till mig lite? ;) haha aa men vi får se vad som händer, vet inte vad jag ska göra ikväll heller så vi får väll se :) hejdå.

Puss på min älskling :love:


Ut och springa frivilligt!

Vakna för några timmar sen och päronen har åkt ner till båten och fixar med den så jag tänkte dra ut och springa, inte alls likt mig? men måste ju börjar träna, ska ju f*n till turkitet om en månad, kan ju inte se ut såhär då? ;) haha men nu måste jag dra ut innan dom kommer hem, fast det kommer nog dröja ett tag. puss på er!

ska nog sätta på mig en tjocktröja också, blåser ju ute.

godnatt på er :)

Nu blir det ner i sängen innan jag somnar framför datan!
ikväll va jag bara hemma, va skit trött så orkade inte gå ut eller något så jag har kollat på vampire diaries och semester duellen, det va mysigt fast ensamt :( men jaja. Det va typ min kväll. Har snackat lite skype med Linus och Carl en stund och sen typ bara suttit vid data, hoppas ni haft en bra kväll så ses vi imorgon :*

Bild jag gjorde för några dagar sen (a)

Dag 3-åtta saker som irriterar mig

1. FALSKA människor 
2. trögfattade personer
3. personer som blir sura för ingenting
4. skolan och alla lärare..
5. små fjortisar
6. ibland min hund
7. min tröga dator
8. när jag gör fel..

Beställt bieber saker

OMG, har beställt lite Justin Bieber saker nu, fick det av min pappa, älskar dig!! Längtar tills jag får det, fast jag ville egentligen ha mer saker men det skulle bli för dyrt och då skulle jag aldrig få det.. men jag är glad med det jag fått :D
Jag tog två Iphone skal och två tröjor.

Det här har jag beställt :) Klicka på bilden för att komma till sidan :)

jag vill ha! mamma?

hittade massa iphone skal men justin bieber på, vilken tycker ni är snyggast? :D


Hemma från det läskigaste jag sett..

Hemma från SCRE4M nu, gud det va det läskigaste jag sett :O jag och moa höll på att dö. man har hör sina kompisar bara nej men SCREAM filmerna är inge bra, dom är inte alls läskiga. (Moa och jag har inte sett något scream film) Så kommer vi dit och det börjar med att vi håller på att skita ner oss! asso det va den läskigaste filmen jag sett och ändå har jag och moa beslutat att vi måste se 1,2 o 3 bara för att..

Och sen såklart är Kissie på den också och vi satt i samma bio salong som henne, skäms ju nästan :O hon är verkligen ful, förlåt.. men det är sanningen. Och vi satt och åt 3 meter från henne, och såklart är man bäst på att stirra och fastna med bilken så moa sa till mig hela tiden hehe (a) och så va henns brorsa där också, peter08 och han hade inte skorta kavaj och röda byxor :( haha! moa och jag lyssna på den låten innan bion är när vi såg honom sp ba "skorta kavaj och röda byxor" och dog av garv haha!

Och nu är det påsklov! gud vad skönt, slippa skolan, slippa alla läxor. bara chilla med livet och leva! det här påsklovet ska bli det bästa någonsin! ska på never say never igen med Gurra hellström och behövde inte ens tvinga med honom :O fast nu ångrar han sig haha! men synd om honom ;) Men ni får ha en bra dag, kväll och lov (för er som bor i stockholm?) så ses vi :)

jag och becca för ett tag sen :)


Händer på påskolvet?

Det va någon som skrev en kommentar om vad jag ska göra på påsklovet och jag har faktiskt ingen aning, ska bara vara med kompisarna, chilla lite och sånt. Ska på never say never med Gustav hellström på lovet det ska bli roligt, för nu ångrar han sig men han ska med iallafall :D Vad ska ni göra på lovet? :)

Nu har jag till och med bildbevis på att eddie tycker filmen va bra, till alla ni som inte sett filmen, SE DEN! spelar ingen roll och du älskar honom, tycker han är sådär eller hatar honom, se filmen, det är värt det. Jag lovar!
Men ska ner i sängen nu och sova! puss på er.


Händer på påskolvet?

Det va någon som skrev en kommentar om vad jag ska göra på påsklovet och jag har faktiskt ingen aning, ska bara vara med kompisarna, chilla lite och sånt. Ska på never say never med Gustav hellström på lovet det ska bli roligt, för nu ångrar han sig men han ska med iallafall :D Vad ska ni göra på lovet? :)

Nu har jag till och med bildbevis på att eddie tycker filmen va bra, till alla ni som inte sett filmen, SE DEN! spelar ingen roll och du älskar honom, tycker han är sådär eller hatar honom, se filmen, det är värt det. Jag lovar!
Men ska ner i sängen nu och sova! puss på er.


Dag 2-nio saker jag gör varje dag

1. Smsar
2. plattar håret
3. lyssnar på musik/Justin Bieber
4. sover
5. äter
6. Facebook haha!
7. Skrattar
8. Kollar tv
9. bloggar (bara för jag inte kom på något)


Älskar NSN!

Älskade bion, och kommer aldrig tröttna på den heller! Som sagt så tvingade vi med Calle, Tim, Anthon och Eddie på Never Say Never och dom hatar Justin Bieber.. Men efter filmen dom ba, den va ju fan bra, han har ju talang och massa positiva saker! Och dom gick runt och sjöng på hans låtar och allt, asso till alla er killar som fått för sig att Justin Bieber är bög, han har ingen talang, han sjunger som en tjej, han har potpfrilla. För det första ni vet ingenting om honom, för det andra ni är bara avundsjuka och se filmen!! Om ni tänker nej jag kommer bli mobbad för att jag ser den och bla bla bla.. det kommer ni inte alls? det är en film? och det är bara gulligt!

Har precis sminkat av mig, svart under ögonen så aa.. det va nog bäst haha, och kollar på criminal minds, jätte bra! och nu ska jag in i duschen och så. Imorgon blir det ju bio igen, nice! fast inte Justin Bieber då utan SCRE4M med Moa :) men vi hörs bitches!

Bilder från kvällen:
Sandra och Jag efter bion.. hehe.






Är på väg in till stan nu med anthon, Eddi...

img_1534 (MMS)

Är på väg in till stan nu med anthon, Eddie, Tim o matilda, sandra, Pauo o Calle kommer senare. Vi ska äta lite donken haha och sen blir det bio, gissa vilken?? Jo Justin bieber never say never och vi har tvingat med killarna, men det va bara om vi följer med dom på AIK match och jag och Sandra är hammarbyare så aa men det är klart vi säger ja? Vi följer ändå inte fotboll och sånt så vem bryr sig? ;) men vi ses, puss. Måste ju vara lite social ;)


Dag 1 - Tio fakta om mig själv

Kan börja redan nu faktiskt.

1. Föddes 1996
2. Jag är kort
3. Jag smsar nästan hela tiden.
4. Hatar skolan!
5. Bor i sollentuna
6. Är singel
7. Bor med båda föräldrarna
8. Byter mobil ganska ofta
9. Älskar att festa o vara med kompisarna
10. Anna Book är min moster (för er som inte tror mig, det är sant! varför tror ni jag heter book i efternamn?)

§

Orkar inte med den där bild saken så gör et här istället, måste ju typ göra varje dag så det blir ju bra? :) och bara för att jag inte har något att göra just nu.. förutom att plugga..

Dag 1-Tio fakta om mig själv
Dag 2-nio saker jag gör varje dag
Dag 3-åtta saker som irriterar mig
Dag 4-sju rädslor
Dag 5-sex sånger jag tycker om
Dag 6-fem saker jag inte kan leva utan
Dag 7-fyra dåliga vanor
Dag 8-Tre ord jag inte kan gå en dag utan att säga
Dag 9-två saker jag önskar jag kunde göra
Dag 10-En person jag litar på

hatar skolan!

Asso verkligen förlåt.. har ju vart hemma hela dagen men gör ju läxor.. åhh orkar inte med skolan, läxor.. läxor.. läxor.. men på fredag är det påsklov! och då kommer det gå fin fint att blogga :) och det kommer ju säkert finnas massa att blogga om också?

nej gud måste fortsätta plugga nu, har precis kollat på glee :D sjukt bra, ååh något av dom bästa avsnitten? haha men aja, kanske blir ett inlägg innan sängen också. puss på er :)

Och sluta inte läsa min blogg för det har varit lite dålig nu, om om det är något ni vill jag ska skriva om eller ändra på eller om ni vill veta mer om mig eller något så får ni ju kommentera, jag kan ju inte gissa mig fram till vad ni vill läsa om här?


Förlåt..

har inte bloggat så bra på dom senaste dagarna men jag har sjukt mycket läxor, har fastnat i kortspel som jag bara förlorar i, vet inte vart min data är :O och har inte haft något intresant att skriva om direkt.

Jag är på svenskan nu iallafall och det är ju sjukt roligt.. svenska på morgonen det funkar ju bara inte -.- usch, hur tänker dom med? men aja, ska plugga efter skolan, jag orkar inte :( men livet är hårt ibland, men vi ses när jag kommit hem, puss :)

spelar kort, inget liv..

Spelar kort nu men jessica, becca o mamma haha, gud vad vi har börjat köra kort, inget liv? men när vi kom hem från tom tits gick jag hem till sandra för skulle kolla på hennes rum full av Justin Bieber och så flumma vi lite. Drog hem för en timme sen? så aa nu ska vi spela igen, puss!

Sitter på tåget hem nu från tom tits, det ...

img_0048 (MMS)

Sitter på tåget hem nu från tom tits, det va jätte roligt och ni får några bilder senare när jag kommit hem, det här kommer nog ta ett tag.. Men jaja ska vara lute social mot Sandra, tim och alex nu, puss :)


SJUKT VARMT JU!

Hemma nu, det är elevensval i skolan idag och jag valde tom tits med sandra och tove, Idag fick vi bara experimentera och göra labbraporter -.- sjukt tråkig, men imorgon blir det tom tits :D

Nu ska jag, jessica o mamma spela kort i värmen på balkongen och sen blir det pluggtajm så ses vi mer senare :D


Godnatt på er :)

Nu blir det ner i sängen är skit trött, han bara se på P.S i love you så får se nästa imorgon. Bara för att först ringer Samuel mig och driver och sen ringer Philip och driver, va verkligen inte på humör -.- men ska sova nu, godnatt på er :)

film tajm

Nu blir det film på datan, fast jag koplar den till tv. Ska se P.S i love you och sen notting hill. Så nu ska jag ha det lite mysigt för mig själv och typ plåga mig själv? haha hatar kärleksfilmer.. kärlek på film är alltid så perfekt, varför kan det inte vara så IRL också? :( men jaja nu ska jag se på film puss :)



TRÅKIGASTE DAGEN!

Kan man ha tråkigare en söndag?
Först sitter jag, Jessica, Tove, Becca o Moa och spelar kort. Sen går det dålig för tove och hon är inte med sen samma sak för Moa och hon hoppar ur så dom går och kolla film. Jag förlorar såklart när vi spelar kort så vi går och gör mat och jag drev sönder med becca det va jätte roligt. När vi ätit klart går vi också och kollar film och sen drar alla och nu har jag bara för tråkigt, får ju nästan ångest? finns ju inget bra på tv, inget händer på facebook? vad ska man göra :O Ska ta och kolla på film och tjocka mig tror jag fan! puss o hej!

Sånt här är ju normalt och hitta på föräldrarnas dator x)

Svar på kommentar



Jag läser 7 st, http://justindrewbieberswe.blogg.se/ , http://justindrewbieber.blogg.se/ , http://thefanofjustinbieber.blogg.se/ , http://jbieber.blogg.se/ , http://justinbiebermusik.blogg.se/ , ibland http://justinbiebermusik.blogg.no , http://biebertime.blogg.se/

Dålig uppdatering..

FÖRLÅT för dålig uppdatering, men har inte hunnit blogga :( Men nu kan jag, berättar lite kort om igår och vad som händer idag :)

Sandra har precis lämnat mig, hon skulle hem och städa och sånt.. men Jessica, Becca, Moa och Tove är på väg till mig så jag slipper vara själv! är ensam hemma, mamma och pappa är nere vid båten och fixar till den som snart ska i vattnet. Idag händer det väll inte så mycket tror jag, bara chilla lite. Man orkar ju typ aldrig göra något på söndagar? haha!

Igår så va jag ju hos Sandra och vi drog in till stan och käka på vapiano, det va jätte gott och älskar deras cola! Sen drog vi och kolla i lite butiker för när vi hade käkat klart va det två timmar kvar tills bion börja så vi chilla lite i stan. Och så är det klart att alla butiker stänger klockan 18.00 och bion börjar 19.00 så vi tänkte, vad ska vi göra nu då? Jo vi går till donken och tjockar oss med glass, cola och kafe ;)

Jag har sett Justin Bieber never say never två gånger nu och första gången fick jag bara lite tårar i ögonen den här gången grät jag, det är helt sjukt hur en person man inte träffat kan betyda så sjukt mycket för så himla många, det är sjukt! Så efter bion va man ju inte alls svart under ögonen och det va jordens kö till toaletterna så vi drog till donkens istället och tog bort det mesta under ögonen och så.

Kom hem vi tio tiden och då drog vi hem, fixade till oss och sen drog vi ut och träffa Paulina, Jacke, Ellen, Calle och massa fler och hängde med dom igen, vi va bara ute och gick runt och sånt. Va väll inte så jätte roligt men jaja. Sandra sov hos mig och vi drog hem vid tolv tiden och gick och la oss direkt, helt sjukt hur trött man kan bli :O

Men nu tycker faktiskt att mina tröga kompisar kan komma, vill inte vara själv längre :( Ska sätta på Justin Bieber nu och typ fixa till mig? sitter i min Onepiece och är helt ofixad och ja, men vad ska man göra? haha.
Ni får lite bilder från igår och så ses vi! puss :*




Sitter på tåget mot stan nu med Sandra, fö...

img_4787 (MMS)

Sitter på tåget mot stan nu med Sandra, först ska vi äta på vapiano och sen kolla på bio, vi ska se Justin bieber never say never :) och så ska vi göra lite annat :)  Bloggade inte igår va så trött när vi kom hem till Sandra så vi gick typ och la oss direkt haha, men det va väll kul igår, vi gick typ runt ute och bara chilla och så :) men ska vara social mot sandra nu så bloggar mer sen, puss!


Är hos bästavän

Det blev inget ut och äta och gå på bio idag. Sandra hade glömt sina hemnyklar och gick till tove och somna där haha! söt hon är ;) Så vi ska typ göra det imorgon :)

Idag i skolan hade jag och sandra snyggaste outfiten haha, vi hade Sandra <3 Cassandra tröjor. Jätte fina, hehe. Gjorde dom förra förra året när jag va i enköping och skulle till göteborg och då gjorde jag dom och gav sandra en tidig födelsedags present :)

Nu är jag hemma hos sandra och vi ska snart äta, det blir tapas? haha men aa det ska bli gott :D Sen ska vi dra ut och träffa calle, ellen, pauo och massa andra och typ bara vara ute?
jätte länge sen jag träffa dom så det ska bli roligt, eller aa va med dom. Träffar dom ju varje dag i skolan.

Sandra har precis duschat, och det gick fort? ett mirakel eller vad? haha! Hon brukar typ duscha i en timme.. det är jobbigt haha! Men nu ska hag vara lite social och inte vara någon data nörd hehe. hejdå :)


Fick damp på min lärare, hehe

Idag på SO så satte jag på Justin Bieber i datasalen och min lärare mobba mig och ba Justin Beaver och ja ba HÅLL KÄFTEN! haha, fick lite damp (a)
Jag är hungrig kom jag på nu :O ska fan ta något att äta haha.

Ska snart in i duschen för ikväll ska jag och Sandra äta middag inne i stan och sen gå på bio! Det ska bli jätte roligt, och att få vara med henne också, vi har inte gjort något på jag vet inte hur länge.. Juste vi ska se på Justin Bieber Never Say Never igen hehe.


idrotts läxa

Håller på med min idrotts läxa som vi tydligen fick under tiden då jag va sjuk så sitter här med pauo o jessica nu, calle gick precis och vi ska väll gå och ha idrott nu? haha
Men ska dra puuss!

17e bilden: En ovanlig bild.

Ingen aning om vad jag skulle ta för bild, så fick bli den här, haha

Vem va det som kasta? hahahaha

Hahahaha, gud va roligt vi hade, vi drev med massa och shit i sommras.

Vadå storm ute

H*lvete vad det blåser ute, det är ju storm :O Förstår mig verkligen inte på sveriges väder, haha! Men har suttit och gjort en video (den finns på youtube; http://www.youtube.com/watch?v=eXnvxK3nOkQ) och lite spanska, ska forsätta med spanskan nu för robin vill träffa mig. Gud vad han spamar mig med sms, haha han är beroende av mig ;)

Här får ni videon :)


16e bilden: En bild på dig själv.


Jag i skolan, bjuder på den.

Vinn bieber poster

Om du är galen av Justin Bieber så finns det en tävling på jbieber.blogg.se där en tjej har två posters av samma och lottar ut en vinnare som kan få den, JAG VILL HA!! och självklart är jag också med och tävlar, hehe (a) Men han är ju bara för snygg och underbar och allt!! Jag älskar honom helt enkelt
Gå in på länken http://jbieber.blogg.se/2011/april/tavling.html så kommer du direkt till tävlingen. Lycka till ;)


Här har ni postern!

Jag klara det :D

Kom hem nu för 40 min sen, har ju vart på mopedskolan hela morgonen och gjort ett litet prov för att se vad man kunde och jag klarade det och sen va jag och läraren uta i trafiken och åkte och han tyckte jag va jätte duktig så jag klara upp körningen också! Så nu ska jag få något fint av mamma som hon vägrar berätta vad det är :O ör nyfiken!!
Efter den åkte jag och pappa till donken och tjocka oss, haha men aa ska väll ta och göra spanska prao uppgiften nu så jag får den klar tills imorgon. Bloggar mer senare sötisar!

Så här ser jag ut nu, trött och sliten haha!

Klar med pluggadet och läsandet av novellerna!

Skönt, klar med pluggningen nu, hoppas det går bra imorgon, är skit nervös. Och den där gubben är ju fett läskig :O men what to do?
Jag har äntligen läst klart 21 kapitel från en novell? som handlar om 16 åriga Joselyn Chandler som får chansen att bli vän med Ryan och Chaz. (Justin Biebers bästa kompisa) Vill ni veta mer så får ni läsa själva http://biebertime.blogg.se/, dom är skit bra, helt inne och vill att nästa ska komma ut nu, nu, nu!!

Får väll se hur det går imorgon så ses vi, puuss!


Sjuukt gammal bild på mig, herregud..


Vad ska man skriva?

Kom hem nu och äter mackor, jätte gott haha! Skolan va väll sådär, lite roligare iallafall och jag satt typ bara och läste noveller om JB haha! Asso SOn va typ inte seriös, vi va ju i elevcaféet vid dom datorerna för att datasalen va tydligen trasig så alla satt typ bara i sofforna och snacka med våran lärare om praoen, och på NOn fick jag massage av Max som ni kanske vet, ååh det va jätte skönt. tack Max! Och på bilden så skulle vi göra egna loggor eller göra om något och jag har ju verkligen ingen fantasi så jag satt och rita eller aa skrev lite Justin Bieber på pappret :)
Ska ta och plugga nu, snart, har ju teori prov imorgon.. och uppkörning i trafiken :) hoppas det går bra!!

Haha och sen igår glömde jag berätta, vi sitter vid luncen och äter och så ska jag dricka vatten och hamnar typ i någon trans och tappar mitt vetten rakt ner i mitt knä eller på låret så ja.. det såg ju ut som jag hade kissat ner mig haha!


Anna i elevcafeet på SO

Jossan o Anna tar min mobil fult normala :)

våldtäkt

Så kan det gå..


hehe :$


är man klantig så är man..

Sitter på NO nu med Max bredvid mig och ja...

img_3119 (MMS)

Sitter på NO nu med Max bredvid mig och jag får massage, sjukt skönt! Haha men vi ses, ska typ göra någon uppgift någon nu, puss!


Såååå tråkigt..

Skolan nu då på SO lektion, har kommit på att jag alltid bloggar på SO lektioner i skolan ;) men det är bara för att.. ääh skit samma ;)
Hem direkt efter skolan idag då och plugga till imorgon!! Pappa ska hjälpa mig när jag kommer hem också, har ju ledigt imorgon från skolan, snacka om skönt!! haha men ska jobba nu, puss!


Svar på kommentar.


Svar; Jag fick ett mail av Videofy att jag blivit inbjuden till förhandsvisningen av filmen SCRE4M och måste maila till en person senast den 7 april för att komma med på listan och det är först i kvarn som gäller så igår fick jag ett mail av henne som sa att jag kommit med på listan + en kompis. Hoppas du vart nöjd med ditt svar :)
Tack så mycket :)

15e bilden: En person som du vill vara med.


Hade tråkigt och gjorde den här bilden lite snabbt, ser ut som om jag har jätte smala ben men nu får det vara så ;)

Plugga nu då.

Precis som rubriken säger så ska jag plugga nu, jätte roligt. Men måste för har teori prov på torsdag som kommer gå åt helvete men skit samma :)
Skolan va lika tråkig som vanligt och alla fick typ damp på alla lärare, ja som vanligt då, haha!
Kollade precis min mail och fick ett mail på att jag plus en kompis är uppskriven på listan till förhansvisningen av filmen SCRE4M, skiit glad just nu, så fden ska jag och Moa gå på den 15 april, någon mer som ska dit? :)
puss på er!


Kollar vakna med the voice

Morgon Morgon, fixad och klar nu och ska dra till skolan om 10 min, får skjuts av pappa, sjuukt skönt! Kollar just nu på Vakna med The Voice och måste fixa det sista, ses sen!

Kan använda photoshop nu!

Just nu sitter jag och håller på med photoshop, jag hittade så man fick det till data, sjukt glad, haha! Men aa jag har köpt 6 tidningar idag där justin bieber är med i, hehe (a) men jag va bara tvungen och det va ju inte jag som betala så man kan ju passa på ;) Va ju hos tandläkaren också, bara kolla lite, fina tänder men vi kanske ska göra något åt mina framtänder.. :( och då kommer jag bara få något på dom två, vet ni hur mobbad jag kommer se ut då eller? vill inte :( men det blir efter sommaren och behöver typ bara ha det i några måndaer, högst 6 månader typ så det är ju skönt :) Men ska fortsätta men photoshop nu, puuss!


SO lektion

Sitter i skolan på tråk SO -.- ingen aning om vart min lärare är så passa på att blogga så länge :)

Som vanligt har det varit sjukt tråkigt i skolan och sjukt äcklig mat -.- Saknar f*n alla kyckling sallader hehe (a) Ovh på idrotten idag satt jag, Sandra och Pauo och sjöng massa JB låtar haha! Men aa vi slutar snart, eller aa om 45 min typ och då drar jag mig hemåt för jag ska till tandläkaren klockan 16.00 :( hatar tandläkare, dom är läskiga. Men jag har en privat så jag har ju haft henne ett tag men ändå :O
Men måste jobba nu, puss!

1480 nya mail, roligt (Y)

Sitter och rensar mina meil på min hotmail -.- kul att man har 1480 olästa meddelanden, det här kommer ju ta hundra år, är på 900 något nu..

Fick ett mail om att jag har fått förhandsvisnings biljetter till filmen SCRE4M den 15 april, så nu har jag meilat dom och hoppas dom svara, då ska jag och moa gå, är fett taggad!

Ja idag har vi bara suttit och spelat kort eller aa det har moa, becca o jessica gjort medans jag lyssnar på JB och snart ska Jessica hem, haha jag har fortfarande inte klätt på mig, har min sovtröja på mig fortfarande, hehe (a) Men ska fortsätta rensa mina mail och så får vi se vad som händer ikväll, puss!


Ingen rubrik

Sitter och kolla på alla JB bloggar och hur roligt alla hade på Danmark konserten i fredags, jag önska jag också var där. Jag sitter och gråter, det är inte likt mig.. Jag gråter sällan för personer och trodde aldrig jag skulle kunna gråta för Justin Bieber när jag inte ens träffat honom, men tårarna bara kommer och kommer.. JAG ÄLSKAR HONOM! om mamma har lovat mig att hon ska fixa så att jag får träffa honom, asso verkligen träffa honom, inte bara gå på hans konsert utan TRÄFFA honom. Jag dör! Jag älskar min mamma!


En sån ska jag köpa!!


Godmorgon :)

Morgon morgon, sovit gott? det har inte jag, usch.. vaknat hela tiden, drömt flera konstiga drömmar.. nej gud vilken jobbig natt haha!
Idag blir det bara chilla framför tv med ben&jerrys, gud vad gott! Tror becca o tove ska komma lite senare men vet inte, hehe.
Imorgon är det skola, yippi -.- har inte längtat efter det.. men om 1 och en halv månad ska jag till turkiet och då börjar mitt sommarlov, LÄNGTAR!!

Kvällen igår vart lite seg, men blev lite roligar mot slutet när man var tvungen att dra hem, vi kom väll hem vid halv ett tiden och åt korv, haha det va gott :D sen kolla vi lite på tv och gick och la oss, vi va sjukt sega! haha
Men har inte så mycket mer att berätta så ska chilla vid datan en stund, vi håller på att ladda ner en film så vi ses sötnosar!


Bild från igår kväll.

Fekke!

Nu drar jag, Becca, Jessica o Amanda till solna på fest! är fett taggad! Jessica och Amanda sover här, vi ska dra om 5 min så måste skynda mig nu, puuuuss!


Bild från nyår.

Lite bilder jag tog i studion i veckan

Har duschat nu och snart kommer Amanda så måste börja fixa mig!
Ni får lite bilder som jag tagit under veckan i studion :)











Idag kommer barndomsvännen, GILLA!

Godmorgon alla söta!
Idag kommer ju min barndomsvän Amanda till mig och ska sova här, gud vad jag har saknat dig gumman!! det va sjukt länge sen vi träffades :O Men vi ska ut och chilla med några kompisar ikväll så det kommer bli roligt. Är verkligen taggad nu!

Fick damp på min data igår för det gick åt helvete när jag skulle ladda ner photoshop -.- vill ha en ny data! :( Men ska nog in i duschen nu och börja fixa mig, ingen aning om när amanda kommer. Ses senare sötisar!


Har känt dig så länge gumman!


Svar på tal från frågestunden

Medans jag svarade på alla fråger fick jag några till fråger från Tina som hon heter så svara på dom här då.
Hoppas du/ni vart nöjda med era svar, både i förra inlägget och i det här :)

tina
Plattar du ditt hår varje dag kan du visa en bild på din plattång?
Svar; Det här är min plattång, jag plattar alltid mitt hår, går inte utanför dörren men lite vågit, hehe (a)
Vad andvänder du för schampo? visa gärna bild:)
Svar; Jag använder Toni&Guy

Kan du visa bild på dina favorit kläder?:)
Svar; här är några av mina favvo kläder, har så många, orkade inte ta kort på alla :)

Kan du göra ett video inlägg där man hör din röst?:)
Svar; Det skulle jag kunna göra men inte just nu, någon annan gång kanske :)

(klicak på bilderna för att få dom större)

Svar på Frågestunden!

Alla ni som kommenterar med Anonymt, varför? våga vara er själv och skriv era namn, skäms ni över vad ni frågar eller vadå? men aja, här får ni svar på alla frågorna :)

Anonym
Vart bor du exakt?
kan du visa din trädgård och hela ditt hus? :)
Svar; haha jag bor i Viby som ligger i Sollentuna, fråga mig istället om du vill veta mer :)

Anonym  
Är du bortskämd? :)
Svar; jag tycker inte det men det gör alla mina kompisar ;)

Anonym  
Va helt ärlig. Säg den kille du gillar(som du vill att nåt ska hända imellan er två)
Svar; jag gillar inte någon som sagt just nu och inte som jag skulle vilja att det skulle hända något mellan heller.

lisa
Är din familg rik?
Svar; ööh.. jag vet inte :S typ?

Viktoria
Bästa minne från sommarn? <3
Svar; det måste nog vart Gothia cup, saknar det sjukt!

Anonym
hur säger man att ett djur är tjockt? ett fetto djur? en tjock djur? en fet djur?
Svar; haha man säger väll att ett djur är tjockt, haha eller?

Pia 
Vad vill du helst ha? :)
Svar; ååh, jag vill ha.. ööh.. En ny dator, min moppe hem nu! Träffa justin bieber!

Jaaaaag
Gillar du nån?<3
Svar; nej jag gillar inte någon för tillfället :)

knasbanan
Varför är du så söt? :$<3
Svar; haha, fråga mina föräldrar ;)

duvet :)
ska vi leka? :D <3
Svar; Klart vi ska leka gustav :D 

"plutt"
träffas? :)
Svar; vi kan träffas om ajg får veta vem du är? ;)

Anooooonym
Är det något mellan dig och Einar igen?
Vilken person stör du dig på mest av folk i Sollentuna?
Vem gillar du mest av dina kompisar?
Puss
Svar; Nej det är inte något mellan oss igen :) Gustav Kjell, irriterande lite skit unge, men jag älskar honom ändå, han e som en bror för mig men jobbig som fan haha ;) Jag gillar alla mina kompisar lika mycket!!

C:
E du singel?:)
Svar; ja det är jag:)

emilia
1. hur många besökere har du på ett ungefär per dag ?
2. VARFÖR ÄR DU SÅ FIN FÖR ?! :o
Svar; 1. Jag har inte så många, runt 20-50 per dag typ :) 2. haha, född sån dör sån, nej men jag vet inte, det är ni som är söta! :)

BÖÖS!
Cassi, Hur stor P---s tror du jag har:D? du vet svaret:D?
Svar; haha tobbe, jag säger bara lillfinger.. ;)

Summer
Vilken butik är din favvo? och vilken mascara använder du? sötnöt!
Svar; Jag gillar många butiker, kan inte riktigt bestämma mig, men bland favoriterna är det nog NewYorker, Cubus, SALT, scorett o H&M :) Jag använder just nu Max Factor mascara lash extension.

STÄFFE
träffas? :3
Svar; visst kan vi det :)

Sara
Vad vill du bli när du blir "stor" ? <3 ;)
Svar; jag har ingen aning just nu faktiskt, tänker inte riktigt på det än :)

råger
hur mår du?
Svar; Jag mår jätte bra Jesper ;)

norahedin
har också frågestund :)
om du bara fick leva på en ända mat rätt vilken skulle det då vara? :)
varför är du så söt?
Svar; öööh.. jadu det va en bra fråga.. det skulle nog vara.. pannkakor, tröttnar man aldrig på :D och jadu, varför jag är så söt.. ingen aning.. ;)

Anonym
När fick du din mens ?? Älskar din blogg
Svar; hahah! jag kommer inte ihåg.

dendärpelle:
hade du sex med einar?
Svar; Tar inte upp mitt privatliv på bloggen, vill du veta får du fråga mig personligen :)


Laddar ner Adobe Photoshop CS5

Hejsan söta läsare, haft en bra dag trors vädret?
SJälv har min dag vartit ganska bra, börja klockan 12.00 och sluta klockan 14.00, det är nice!

Men just nu håller på att ladda ner en annan variant av adobe photoshop CS5 så jag får samma som karin. Det tar typ huuundra år, får damp! och så väntar jag på att Becca ska komma till mig också så ska vi se på film typ?? blir inget specielt ikväll, orkar typ inte haha! känner att jag blivit ganska lat om helgerna.. måste ändras på! kan ju inte bara sitta hemma hela tiden ju?

Idag va jag ju med Linus och någon till, haha kommer inte ihåg vad han heter, sämsta minnet fan (a) Men vi va typ bara ute? och gjorde inget så drog hem efter ett tag, finns inte så mycket att säga, vi gick runt och snacka typ. Pappa kom och hämta mig, jätte gulligt! skulle aldrig palla att åka hem från Bålsta, åka tåg i en timme, nej det är lugnt haha!

Har ingen ny bild på den här datan eftersom jag är inne på min gamla data för den jag brukar använda håller på att ladda ner photoshop som sagt och då får man typ inte göra något annat för annars laddar den inte ner, jätte konstigt.. Så ni får lite bilder jag tagit under veckan i studion lite senare och svar på frågestunden :)


Jag och Hugo, saknar dig :(


Nu sitter jag på tåget mot Bålsta, är kans...

Nu sitter jag på tåget mot Bålsta, är kanske framme om 10 min? Idag har jag och Karin lekt lite till med photoshop och fått lära mig lite mera saker :) det gillar vi! Och sen fick jag låna en tidning av Karin som bara handlar om photoshop så jag kan lära mig lite ur den också efter det va sista dagen idag på praoen. Har haft jätte roligt och trevligt dom här två veckorna! Men ha det så gött så ses vi när jag kommer hem, hejdå!


Godmorgon sötnosar!

Godmorgon sötisar!
Börjar klockan 12.00 idag, gud vad skönt! Längtar verkligen inte tillbaka till skolan.. usch!
På praoen idag vet jag faktiskt inte vad jag och Karin ska göra, kanske leka lite mer med photoshop? Men slutar klockan två så det är skönt, men det är bara för att jag måste ta kvart över två tåget mot Bålsta, eller aa måste och måste det är bäst att jag gör det eftersom det tar en halvtimme dit. Ni kanske undrar vad jag ska göra där? haha jo jag ska träffa Linus och någon vet inte vem haha! Men det ska bli trevligt, ingen aning om vad vi ska göra, kanske kolla film? blir nog bäst med tanke på det här vädret -.-
Bloggar mer senare sötisar, ska kolla lite bloggar, måste ju gå om tio min, pannnik! pusspuss.


Ska verkligen skärpa mig nu, ni får nya och fina bilder snart!

RSS 2.0