BILDER

Så nu har jag precis laddat upp bilderna från i lördags och nu lägger jag ut som här på bloggen :) Sjukt rolig Lördag faktiskt, men inte lika roligt på söndagen.. eller jo, lite ;) Men nu väntar sängen så måste sova :)
Love Cassi


 

(Klicka på bilden för större)


damp på youtube!

Seriöst, nu får jag damp på Youtube, går f*n inte att lägga in Videos på bloggen! blir galen. någon söt som vet något annat sätt så vore det jätte gulligt ? :)
Men ni får en länk istället så länge, vet att det är jobbit, what to do? ;)
http://www.youtube.com/watch?v=kAMRSZxksV4
Sen kan ni få en till från Engelskan för ett tag sen ;)
http://www.youtube.com/watch?v=QMyKSq6bhB8

I nästa inlägg får ni bilderna och det är snart ;)


duschen

Precis var med robin, eller precis och precis för 45 min kanske ;) Vi va mest ute men vi gick hem till mig en stund och kolla på tv. Har precis laddat över bilder från min kamera till min data från helgen som kommer upp på bloggen snart. Ska hoppa in i duschen nu, skönt att få duscha!! efter det får ni bilderna, promise ;)
Love Cassi


svar på tal

linn
Men hur länge var ni på g innan ni vart tsm då? :)

Svar; kanske 3 veckor? :)


hemma från Sollentuna C

Samma gamla tråkiga dag i skolan.. finns inte så mycket att berätta om, händer typ samma sak hela tiden :P Efter skolan åkte jag till Sollentuna C med Pauo och Jossan och va där ett tag, sen så när vi satt på waynes coffee så såg vi Ellen, Calle och ida genom fönstret ute och så ringde vi dom. Dom skulle till Hemmakväll så då gick vi också dit :) Ellen och Ida drog hem efter det men Jag, pauo, Jossa och Calle stanade kvar en stund och bara snacka och tjocka godis, hehe :D Sen tänkte vi skoja lite med en vuxen men så börja han skoja med oss och vi fatta ingenting haha, ni kan få video senare om youtube har slutat lagga annars får ni länk :) Sen åkte vi hem, tog bussen till Norrviken där jag och Calle fick skjuts av min Pappa upp till Viby. Så nu har jag precis ätit, hjälp mamma att ladda upp bilder från hennes kamera till datan, hon är inte så teknisk eller vad man kan säga haha ;) Nu ska jag ut och träffa Robin så får se vad som händer senare, kanske träffa några fler? vem vet :) Aja nu får Robin nog damp på mig, måste gå. (juste bilder från i lördags får ni ikväll) 
Love Cassi


Svar på tal

Mads Mikkelsen
Vad tycker du om mig?
Vad tycker du om allt som händer på dagarna av dagarna?

Svar: Jag känner inte dig :)
Det är olika från dag till dag.

jaoe
Hur långt har du och einar gått? :)

Svar; Mitt privat liv jag inte nämner på bloggen. Har nog inte så stor betydelse heller.

ANNNNNNNNNNNNA
vad tycker du om mig? hiihih
hur är det ha anna book som moster? xP
favorit färg? :D

Svar; Du är en snäll, söt och rolig tjej! och min bästavän! :)
Känns väll normalt antar jag? Precis som vilken moster som helst.

Anonym
bästa / sämsta ämnet i skolan ?
bästa med din pojkvän ? ;)
favorit land ?

Svar; Bästa ämnet är nog Matte och sämsta SO!
att han är jordens bästa pojkvän :)
Turkiet tror jag nog haha ;) 

Anonym
har du nåra syskon? :)

Svar; Nej jag är ensambarn.. Men har alla min kompisar så jag klarar mig :) 

Linn
Hur går det med din kille? ;)
vad har ni gjort för något ;)

Svar; Det går bra :)
Som sagt mitt privatliv :)

anonym
Hur gammal är du?

Svar; Jag är 15 år :)


dööööd

Har inte hunnit blogga idag, förlåt! Har varit helt död idag skojar inte!! har bara tjockat med Sabina, Jessica, Sandra, Tove o Einar idag haha (dom sov hos mig). Har kollat på film nu med Sandra och Jessica och ätit glass, mysigt :D Vart knas igår.. men det blev bättre sen tror jag.. Vart så arg att jag hade lust att slå sönder något men mina kompisar fick mig att lugna mig så vi gick en "promenad" och då vart allt bättre, la mig ner ett tag och bara kollade på stjärnorna och sen gick jag ner till Norrviken och mötte Einar och sen tillbaka. Ni får bilder sen, lovar :)
Till frukost blev det BACON så klart!
Love Cassi


Tjejmiddag

Nu sitter jag här med Mathilda och massa andra är här också :) Vi ska snart äta WOOK som Mathilda och Jessica gjort, jätte duktiga cheyer. Ikväll blire PARTY!! niice. Just nu väntar vi på att alla ska komma så vi kan äta och sen kommer resten, kommer nog inte blogga något mer under kvällen. HAHAHA jessica är duktig som damsugit hela huset ;) och det är jobbigt.. Jag har städat Badrummet inte så jobbigt men ändå :D Hahah nu måste jag gå, puuuuuss.


Jag och Moa för en stund sen.. skit sexiga ;)


städa!

Då har man precis varit och handlat :) Råka köpa stekfläsk istället för bacon, riktigt duktig jag vet ;) så nu är pappa och köper det hihi :) Nu ska jag och Jessica städa skit roligt -.- Men ska nog börja städa nu så man får det klart.
Love Cassi


handla..

Precis vaknat och fixat mig ska iväg och handla nu med päronen, Jessica och Sandra till ikväll. Hinner inte skriva mer måste åka nu.
Love Cassi


frågestund


Frågestund på g, ni får fråga exakt vad ni vill om mig, mina vänner, mitt liv m.m. det är bara att fråga på.
Love Cassi


kompisar

Har precis ätit just nu är jag med Sabina, Tove, Mathila, Moa och jack lite senare kommer Jessica, Sandra och Paulina :) Ska typ bara chilla ikväll och så.
Bion var jätte bra faktiskt! Efter bion försökte Jessica hitta en klänning men det gick inte så bra så vi åkte hem så träffa jag tove och så. Ska nog sola imorn igen, hehe (a) fats då blir det hemma. Ja jag har solarium hemma och varför jag inte sola där ikväll va för att dom rören är gammla och man blir inte lika brun men imorn orkar jag inte åka till Karlberg så det blir hemma, funkar lika bra :)
Love Cassi

Nu är jag och Tove på väg till karlberg oc...

Nu är jag och Tove på väg till karlberg och ska sola :) sen ska vi till sollentuna för Tove ska köpa ***** och sen ska vi hem till mig och träffa Moa och Mathilda och ha det mys :) ha en bra kväll :) PUSSAR


GODMORGON

Vakna för en timme sen kanske? av att mamma slänger upp hunden i min säng så hon får väcka mig, tror min morsa försökt väcka mig några timmar.. gick ju som sagt inte så bra. Blev inget Naturskolan idag, SKÖNT! Min fot är faktiskt bättre idag, jag kan gå normalt iallafall. Va nog bäst att jag inte följde med till naturskolan, den kanske hade blivit sämre då eftersom vi inte ska vara inne hela tiden och det är ju skog där och det är halt ute och då kan det vara lätt för MIG att halka, jag som har bästa balansen också.. eller inte.. kan liksom halka bara av att stå stilla, då är det alvar haha. Men ska på bio med mamma och Jessica idag och vi ska se Burlesque hoppas det blir roligt, och efter det ska jag iväg och sola med tove, Jessica, Sandra m.m. efter det ska jag ooch tove fixa en sak som är hemligt :) Sitter och dunkar musik i mitt rum just nu och mobbar alla som är i skolan, hihi. Måste städa mitt rum.. men jag orkar inte, jessica ska hjälpa mig hoppas jag men undra när hon kommer? får väll fråga henne. Ska nog sätta mig vid tven och tjocka en stund och sen klä på mig och städa o sånt :)
Love Cassi


Sommar 2011 skynda!!


godnatt

Har absolut inte gjort någonting i kväll som sagt, nu ska jag sova för har varit skit seg hela dan.. Måste upp imorn och städa tills på lördag.. Jessica ska komma och hjälpa mig också så det blir inte så jätte jobbigt :) Finns inte så mycket att skriva om idag så får väll säga godnatt alla :)


nyvaken

Party på Lördag!!


har precis vaknat.. hehe (a) När jag hade ätit så la jag mig i soffan och råka somna, skit skönt ju! Föräldrarna har fortrfarande inte kommit hem än, suuuck. Ska väll fortsätta sova, är fortfarande trött ;) Blir inget Naturskolan imorn, yees! delvis för min fot, kan ju knappt gå.. men det blir nog bättre snart hoppas jag :) Finns verkligen inget att göra när man är själv hemma hos mig, det är så himla tråkigt.
nu ringde mamma precis och sa att dom var på väg hem, men vad ska jag göra när dom kommer? dom är ju så roliga ;) Ska nog fortsätta kolla på CSI miami och ta något att dricka, sjukt törstig.
Love Cassi


TJOCKA

Har precis vart med Einar, han drog för 20 min sen? Han skulle på match så han kunde inte stanna länge, men vad ska man göra? ;) Funderar på att ta något gott att äta! är sjukt hungrig, haha.
Har fortfarande sjukt ont i foten från min och Jessicas lilla olycka igår, kan knappt gå.. haltar och ser ut som ett mongo.. Men nu ska jag ta något att äta och sätta mig vid tv!!
Ska troligen iväg och Sola med Sandra och Jessica annars blir det imorn med alla tjejer tror jag.
Imorgon är det Naturskolan, yippi -.- Fast ska nog inte gå, orkar inte.. Vad ska man göra där liksom? skit tråkigt, va där i våras tror jag och det va sjukt tråkigt!!
Love Cassi


hahah helt inne i spelet..


Hemkunskap

dsc05384 (MMS)

Har hemkunskap och gjort kycklingenchiladas med jessica och Paulina :) hoppas det bli gott! Nu ska jag äta, Puss


på väg t skolan

Drar till skolan nu, ska träffa Einar sen :) Men vi ses senare.
PUUUUUSSAR

@ youtube

Youtube cpar fortfarande så slänger in lite länkar istället ;) Hur en vanlig dag kan se ut, haha ;)
Första; http://www.youtube.com/watch?v=EFfEyrYhnlI Jag och Jossan i skolan, helt normala ;)
Andra; http://www.youtube.com/watch?v=MoSL7OH-SBo Jag och Jessica för några timmar sen, hör ni dunsen i slutet typ? Har fortfarande sjuuukt ont i foten!! Haltar fan när jag går, jävla unge!

planer inför helgen

Sitter och planerar inför helgen med Jessica :)
Ska ner i sängen snart och sova, eller ja "sova" ;)
Hoppas ni haft en bra dag!
Love Cassi §

HELVETE

FAAAAN!! sabina ska inte med till Turkiet :( helvete, jag som längtade så mycket.. men finns inte så mycket att göra åt saken.. ska ju åka men min mamma och sen kommer moster Sussi och kusin Daniella ner sista veckan :) blir lite mor och dotter semester haha ;) men det ska bli trevligt iallafall :) vi ska åka till varma källor och hälsa på alla som vi lärde känna förra gången :)
nu kom Jessica precis, hon ska sova här :) trevligt. Väntar på att pappa ska komma hem så vi kan beställa PIZZA :D haha tjockisar jag vet ;) skulle egentligen åka och sola med Sandra idag men hon har inte hört av sig så orkar inte ska ändå dit med tove på fredag och så :) Funderar på att träna imorn, vad tycker ni? haha ;)

Turkiet i sommras


@ hemma

Hemm från skolan, yeees!! fast sluta 15.00 :( Väntar på att Jessica och Moa ska komma, tröga som vanligt.. Har precis ätit stekt ägg, hehe :D har kollat på lejonkungen 2 i skola på min ipod hela dan, fick lite såhär MÅSTE SE panik!!
Får damp!! går inte att lägga in videos på bloggen från youtube? någon som vet vad som är fel eller är det bara min data som dampar 24/7???


@ Jessica gästbloggar

dsc05375 (MMS)

Tjena Cassandras blogg det är brammer här! Har ni haft en skön morgon? Det har inte jag iallafall och inte Cassandra heller. Nu sitter vi med tim i korridoren och pratar lite. Idag kommer Cassandra som vanligt och sova! Är så jävla trött så det finns inte. Det kanske brode på att jag hade en "mardröm" att jag bröt båda bena och min syster hade inga armar Haha. Hoppas alla kommer ha en toppen dag i tråkiga skolan! Love jessica brammer


DAGENS OUTFIT



Tröja - SALT
Linne - GINA TRICOT
Jeans - SALT


natti!

Har duschat för en timme sen, så känner mig ganska fräsch och ren, hihi :) men det kommer bli ett jobb att fixa håret imorn.. men sånt är livet, vill man vara fin får man lida pin, haha ;) Men nu ska jag SOVA! älskar fan att sova :D det är det bästa som finns, bara sova hur länge som hellst, åååh vad skönt!! fast då sover man bort hela dan :/ men aja, nu ska jag iallafall sova :) Ska upp om 7 timmar :(
Kanske slänger in dagens outfit imorn om jag hinner :)
PUSSAR!


(bjuder på bilden)


SVAR PÅ TAL

postat av; Lisa
hur får du så jävla snygga ögonbryn?

Svar; Tack så mycket men jag vet faktiskt inte, noppade dom hos någon som är duktig eller vad man kan säga sen så noppar jag bara bort där det växer ut och gjorde dom lite smalare bara :)


Love and other drogs

dsc05369 (MMS)

Nu sitter jag och becca och väntar på att bion ska börja :) Hihi (a) PUSSAR


now in Kista

dsc05360 (MMS)

Nu sitter jag och becca i kista och äter wook, mums :) ska kolla på bio om 45 min, ska kolla på love and other drogs :) vet att det blivit mycket mobil blogg idag Men har inte varit hemma på hela dagen.. :( Men nu ska jag och Becca kolla lite i affärer och sånt och hon ska försöka övertala sin mamma att få ta hål i örat, ni vet sådär lite längre upp? Haha ;) PUSS


hatar engelska..

dsc05345 (MMS)

Nu sitter jag på fitt engelskan med jessica (hon på bilden) Skit tråkigt! Kom lite försent Men det var Jackes fel för han höll fast mig, Hehe (a) våran lärare är sjukt knäpp seriöst hon får typ damp på hela klasse ;o Men aja, efter skolan ska jag till becca för vi ska ju på bio sen :) länge sen bara vi två gjorde något, ska bli roligt faktiskt :) slutar klockan tre, yippi -.- nu måste jag "jobba" ;) PUSSAR


väntar på sandra.. ;)

dsc05336 (MMS)

Så nu har jag precis fixat klart mig, ska gå till bussen så fort sandra är klar. Hinner inte gå in på datan så det blir lite mobil blogg ;) PUSSAR


Flickvän

Sitter nu i mitt rum och dunkar musik med Sandra http://nillperslife.blogg.se/ ja min flickvän haha ;) och har sjukt mysigt!! haha. Hart varti med Sandra, Robin och Jessica ikväll, trevligt :) länge sen man träffa robin.. haha :) Men aja, sandra ligger i min säng och tar kort och messar med min kille från min mobil haha, men aja. Som ni kanske fattat ska Sandra sova här! skit länge sen ju!!
 Imorn blir det skola som vanligt fan.. :( Men ska på bio senare på kvällen med underbara Becca :D hihi nej nu ska jag kolla vad sandra GÖR, haha. PUSSAR!


åååh.. saknar tiderna!!


PluggPluggPlugg

dsc05300 (MMS)

Nu sitter jag och pluggar med sandra och jessica ;) tråkigt! Seg dag, Skit trött. Har börjat bli mer när mer trött nu på sistone.. Men aja. Nu ska jag fortsätta plugga. Puss :)


nästa kista



Vakna nyss, ska snart dra till kista och shoppa!! bara pappa kan bli klar någon gång -.- men aja, ingen aning om vad jag ska göra sen, ta det lugnt nog efter två party kvällar haha :P
Är ganska trött, snacka med pelle, einar, crille och några igår till halv fyra haha.
puss cassandra


home



Kom precis hem drog ut iallafall :) va hos Mathilda idag igen va roligt! finns inte så mycket att säga, vart knas på slutet som vanligt haha :P Sitter och snackar i telefon men några haha :P
puuss


släkten

nu har nästan alla gått. har haft jätte roligt och roligt att träffa alla också :) fått lite saker och så, ni ser bilder längre ner i inlägget. Fixade Facebook till min kusin Antonio för en stund sen, och fick reda på att han har flickvän! så gulligt!! dom har snart vart tillsammans i ett år, jag dör, super söta! hon bloggar också, http://amberlove.blogg.se/ :) han satsar på seriösa förhållanden redan nu och är bara 10 år blir 11 snart :) mogen kille säger jag :)
Lägger in bilder på vad jag fått idag, mer bilder kommer sen :)


Lite spa saker,
en väska,
1900 kr,
solbrillor och
ett presentkort på Gina Tricot.

HÄNDER IKVÄLL?
Ingen aning om vad jag ska göra ikväll? :O orkar knappt göra något för har så ont i kroppen :) ska fråga alla vad som händer ikväll så får vi se om jag stannar hemma eller inte? ;) Nej nu ska jag vara lite social mot dom som är kvar, bara vuxna så det blir ju roligt ;) yipppi.
xoxo Cassandra


Antonio

sitter med släkten nu och har det trevligt :) fått lite presenter och sånt :) ni får bilder på det sen!
Nu sitter jag i mitt rum med min kusin Antonio och har det trevligt, snart blir det mat också, mummms :)


Jag och min underbara Kusin :)

ont i kroppen..

Vakna för ett tag sen, snygg som vanligt man är på morgonen.. tog en snabb dusch och precis ätit frukost :)
Släkten kommer som sagt om två timmar? orkar inte göra mig i ordning! är heeeelt slut, ont i hela kroppen och massa, va inte roligt att vakna :P tror det kan bero på idrotten igår.. det va faktiskt jobbigt..
Snacka men sabina igår om Turkiet och lite sånt :) roligt att träffa alla kompisar som man inte träffat på länge!
Nu måste jag bädda sänge.. göra mig i ordning och välja kläder och sånt :) pussar!


hemma..

nu är jag hemma. ville vara kvar :( men fick skjuts av Jossans mamma :) tog tyvär inga bilder ikväll :/ glömde kameran hemma... fick så sjukt bråttom till bussen när jag skulle dra. men vi hade sjukt roligt! i slutet vart det fett knas men sen blev det bättre :) jag vet min stavning är bäst ni behöver inte säga något haha ;) har sjukt ont i ögonen av någon anledning ;o funderar på att sova snart, släkten kommer ju imorn och allt.. :) efter det vill jag åka till KISTA!! :) blivit dö kär i en tröja på monki, hihi (a) men nu ska jag chilla lite på FB och sms med Einar och några :)
puuussar Cassi

Jag och Jacke i somras!
älskar dig bror!


hos Mathilda

Sitter hos mathilda nu och har det chill :D dunkar musik och allt :) skit nice!! är just nu med Stefan, becca, pauo, jossan och tove, är sjukt många till! nej nu ska jag vara social mot alla andra, puuuuuss

nästa Mathilda

har precis ätit och ska snart till Mathilda och chilla lite :) ska möta upp Jessica först, måste få min **** ;) Ska snart ringa Pauo och Jossan och kolla när dom är klara så vi kan dra snart :) pallar inte vara hemma hehe (a)
Har faktiskt inte hänt så mycket. Jag och Sandra flumma på donken typ men inget mer ;) ganska tråkig dag men kommer bli rolig kväll! :D

Kvällens outfit


ingen rubrik.

precis kommti hem från skolan/DONKEN hehe eller för typ en timme sen :D sluta ju halv två så drog t donken med Sandra innan hon åker till sin pappa i Uppsala :( sen åkte jag och mötte upp Jossan så åkte vi hem till mig, vi ska typ kolla på film snart eller något. jossan står och kollar i min garderob och får damp på mig hehe (a)
ikväll blir det PARTY! :D haha nej men vi ska träffa några kompisar :D
imorn kommer släkten och firar mig, yippi :D
men måste lugna ner jossan nu, haha ;)
slänger in en bild på mig och moster anna som kommer imorn :)


20/1 - 2011

gud vad klockan går fort ibland :O blir galen!! har haft sjuuukt mycket problem idag som bara gått hit och dit, nej jag vet inte vad. men det är över nu för mig iallafall. så inte vart på så bra humör men älsklingen gjorde mig gladare :)
ja jag har pojkvän, Einar Berglund. vi blev tsm idag ;$ har vart på ge ett tag och nu har vi gått längre :) så är väldigt lycklig iallafall. Kisses Cassi


hos sötnosen

sitter hos Einar nu :) kollar typ på tv haha, något på MTV. blev inget sola eller träna hehe, jag somna (a) så drog till sötnosen istället :) måste hem och plugga sen -.- hATAR SKOLAN! men aa :) nej nu ska jag vara social mot Einar, puuuss :)

Vikarie

HAHAHAHAHA jordens dummaste vikarie på Engelskan seriöst, han går på vad som helst, kan typ inte prata engelska ens och ser ut som.. jag vet inte vad! Han trodde jag och två kompisar hade grov ADHD (inget emot det) haha asso vi har haft honom hela veckan nu men den här lektionen slår alla, så jävla rolig. När jag får "anfall" så måste jag göra ett pappersflygplan och jossan en pappersloppa, hahahaha! vi driver sönder med honom asso gud va roligt det är! haha.

Men iallafall.. jag har precis ätit korv med curry, jätte gott! :D haha och jessica är osocial och sitter bara vid tvn, fast ska snart oxå gå dit, hihi (a) Lite senare ska vi till Karlberg och sola solarium men några sen ska jag hem och träna :)


bild från nyår


hatar skolan..

fan vad jag hatar skolan! seriöst! förstör fan mitt liv, vi har sjukt mycket läxor och allt! No prov till imorn, spanska läxa till imorn och fredag, so läxa till fredag och måndag, någon svencka redovisning till nästa vecka.. sen kommer vi ju säker få tusen till nästa vecka. varför äns få läxor? då kan man ju lika gärna stanna hemma och man ska göra läxor hemma, man borde göra sånt i skolan istället, det ska inte komma iväg för våran fritid, och läxor på måndagar är ju idiotiskt?! ofta man sitter på helgen och pluggar när man kan göra så mycket annat ROLIGT! nej nu ska jag sova! godnatt!


Turkiet, Alanya

Då va turkiter bokat för några dagar sen! yiiippi :D
Ska bli skit roligt, Bästavän Sabina följer med. gud har verkligen saknat henne. Vi har glidit isär som faaan men vi har byggt upp det igen och nu ska hon med till turkland, snacka om att jag är glad :D
Har verkligen saknat henne..



HAHAHAHHAHAHAH OMG!! idag när jag och jessica ligger i soffan med min lilla hund och mamma så hör vi en hög prutt och börja skylla på mig x) hahahha det här är roligt!
jessica; fan vad äcklig du är cassi :O
Jag; det var inte jag?? :O skyll på mig bara, det var ju du?!
Jessica; nej jag lovar det var inte jag!!
så lovade vi på vänskap och skit att det inte var vi så fråga vi mamma men det va inte hon heller.. då fans det bara en kvar.. HAHAHAHAHA HUNDEN! Jag och jessica dog seriöst av garv!! tänk er en liten chihuahua pruttar så man hör det tydligt! hahaha döööör!


Chokladbollar :)

så nu har jag och Jessica bakat chockladbollar, muuums :D jätte gott, har varit sugen på det hela dagen.. Så nu ska jag och jessica sätta oss i soffan, dricka mjölk och äta chokladbollar :)
sen måste vi plugga.. :/ men det ska ändå bli roligt, för första gånge?! :O Vi har prov på sex och samlevnad imorn, väldigt trevligt :) haha. Men nu måste jag vara social mot jessica. pusspuss :)

 

(klicka på bilden för att bli större)


sängen väntar..

nej nu ska jag hoppa ner i sänge och somna i tid!! har varit så svårt att somna på kvällarna nu på sista tiden eftersom man är vant sig vid att somna mellan 05:00-06:00 och vakna mellan 14:00-16:00, man har vänt på dygnet totalt! aja nu ska jag försöka sova så jag kan gå upp imorn.
xoxo


Saknar fan sommaren :( (bjuder på bilden)


Header

har tröttnat lite på min header, skulle vilja byta men jag är sääämst på sånt här med header, helt oteknisk haha. tänkte om någon söt skulle vilja fixa en fin header till mig? skulle vara super snällt :)
Maila till [email protected] eller så kan ni kontakta mig på facebook :)


in my eyes are you perfect


muusik

kom hem för hmm.. en timme sen? Har varit på resturang med mami o papi och käkat middag, väldigt mysigt hihi :) Jag åt fajitas med kyckling, väldigt gått :) men jag tycker det är mycket godare utomlands?! ;o är skiiiit mätt haha!
Sitter och tackar för alla gratulationer på facebook och så har släkten ringt hela kvällen typ, ganska stor släkt så det är nog inte så konstigt :)
Sitter och dunkar dom här låtarna i mitt rum just nu!!
Pitbull ft. T-Pain - Hey baby
Petter & September - Baksmälla




GRATTIS?

Skolan vart faktiskt lite roligar idag :) Man fyller år och allt, alla grattar en och så ;) stanna till och med kvar hela sista lektionen fast man fick gå hem och jobba, men orka inte göra det hemma så gjorde klart det i skolan, va ju sex och samlevnad så det var ganska roligt iallafall.
Kom hem för en timmen sen och ska snart plugga tror jag?! fast vet inte om jag orkar på min födelsedag ;) Släkten kommer i helgen och firar en också :)
Orkar inte blogga mer, pusspuss.


Dagens outfit

Dagens outfit!

 
Palla inte sätta på mig något specielt.
Jeans - Salt
Tröja - new yorker


15 år!

Då är man 15 år, BYXMYNDIG fan! :D
Vaknade som en helt vanlig morgon typ, tänkte inte ett dugg på det var bara så jävla trött som vanligt, sen ser jag att mamma har ställt fram frukost till mig och börjar gratta mig :) Fick tre prisenter nu på morgonen haha, väldigt "roliga" ;) Sen kommer pappa också, båda när man sitter och äter frukost haha :) Nu har jag fixat mig klart och sa åka iväg t skolan om 10 min? pappa skjutsar mig som alltid, yiiippi :D


Det här fick jag av min kära mor och far :) haha playboy saker ;)
och en moppe, jag får välja vilken jag vill! peugeot speedfight 3 me like ;)


länge sen..

Har inte bloggat på ett tag, jag vet... Men har inte orkat så mycket nu när skolan börjat och så.. har haft väldigt mycket att göra, fyller ju år imorgon också och varit sjuuuukt trött på sistone, men ska försöka komma igång igen. Kan berätta lite kort om Helgen bara.
Fredags;
efter skolan kom sötnosen Einar till mig och vi var ett tag, kolla på film och sånt :) Sen var han tvungen att dra, tråkigt :( Då la jag mig i soffan och bara chilla och tänkte ta en chill kväll men nejdå då ringer min mobil, då är det Robin som vill att jag ska komma ut och träffa honom och Gustav :P så snäll som jag är så klart jag gör det. Kom hem vid typ halv elva orka inte vara ute längre var sjukt trött.
Lördags;
Fick damp på päronen, först kommer mamma in och väcker mig och säger att dom ska iväg någon stans och typ kommer hem halv 5 sen kommer pappa in och väcker mig igen och säger att dom kommer hem halv 6 jag brydde mig inte och somna bara om :) Gick upp typ vad två tiden, satta mig vid tv och åt chips och cola, sååå gott!! hade inget bättre för mig var ändå hemma själv med en skällande hund, (fick lite damp på henne ibland) palla inte sitta hemma en lördags kväll så fråga Rebecca om hon vill göra något, så då var vi hemma hos Beccas mamma hela kvällen och parta :) skulle sova hos becca då fast hos hennes pappa, vi kom typ hem vid 01.00-01.30 tiden tror jag? satt typ bara vid datan sen vi orkade inte gör något :)
Söndag;
Börjar med goooood frukost, ägg, bacon och mackor tre på eftermiddagen, hehe vi vaknade då men gud vad gott det var! Sen gick vi över till Jessica för att kolla om hon var hemma för hon hade tydligen inte kommit hem inatt och svara inte på mobilen?! åkte hem lite senare och bara chilla typ. ganska skönt faktiskt, hade lite ont i huvudet också :( kunde inte somna på kvällen så var ganska trött i skolan..

Det var ungefär min helg :) Nu måste jag göra mig iordning för kvällen, fyller ju som sagt 15 år imorn :) yeeeah!
Lägger in lite bilder från i lördags :)

               


Rihanna ft David Guetta who's that chick

Dagens låt!


pluuggar

Han inte blogga i morse, vart för stressigt. Tråkig skol dag som vanligt :( höll till och med på att somna på svenska, duktigt!
Åkte till rotebro en snabbis med Jessica, Rebecca och Melissa efter skolan.
Hatar att 520 inte går via viby på eftermiddagen! :O
Har precis kommit hem nu och sitter med jessica och ska plugga, har prov på sex och samlevnad nästa vecka ;) eller prov och prov typ läxförhör. Behöver ju inte plugga så mycket ;) nej skoja bara haha :)
nu ska jag fortsätta plugga med jessica :)
xoxo Cassi


så söt gumman :)


Godnatt

Ska lägga mig i sängen nu och messa lite med alla söta. sjukt ont i kroppen av någon anledning och ganska trött så kommer nog gå ganska bra att somna. Godnatt
xoxo Cassandra


Hemma från jakan

Som rubriken säger har jag precis kommit hem från jakan (jakobsberg) eller aa för typ en timme sen. Var där med tove och träffa Linus och Casper iallfall, skit roligt att träffa dom igen, va evigheter sen!! Vi va typ bara hemma hos Casper och chilla lite :)
Linus och Casper är värsta mobbarna :( dom mobba mig hela tiden.. för att jag är kort.. inte roligt!
Men aa nu har jag precis ätit rester från igår, mamma palla inte laga någon mat för jag kom hem så sent (a)
Skolan va skiiiiit tråkig som vanligt :( Jag, Sandra, Tove och becca va lite busiga hehe ^^ Vad vi gjorde kan jag tyvär inte berätta här på bloggen.
Måste bara säga att Casper är sjuuuuukt snygg!! Linus är också snygg!! ;)

 
Linus                   söta små pöjkar                Casper


hos tove

Kom precis hem till tove :) jobbig dag i skolan! skojar inte, ussch! blir inget träffs linus och casper, pallar inte nu och dom har inte hört av sig heller som vanligt -.-
kändes skit konstigt att åka t skolan :O när man satt på bussen kändes det som om man var på väg t sollentuna eller något ;o
Vi började tydligen 8.20 -.- idiot lärare som aldrig kan skriva rätt på mailen, men sa bara att bussen var försenad och det var den ju också, vi hade ju ändå bara slöjd sådet spela inte så stor roll, ingen jobbade typ, alla snacka bara om lovet och så. Men nu ska jag och tove kolla film och käka kakor och dricka mjölk, tjoooockisar! :D

 
xoxo Cassandra


Morgon

Nu har jag precis fixat mig och ska snart till skolan, yeeppii! börjar bli förvirrad vet inte om vi börjar om 5 min eller 8.50? chansar på 8.50 då hehe (a) somna lite tidigt igår iallafall, runt två tiden tror jag. Är skit trött nu men det ska nog gå bra :)
efter skolan ska jag kanske träffa Linus och Casper, men bara kanske vet inte om dom kan än, men hoppas! skit länge sen jag träffa dom!!
men nu måste jag gå och fixa det sista så jag hinner med bussen :)
slänger in några bilder på mig nu på morgonen.



Kisses Cassandra


natti natti

Ska hoppa ner i sängen nu, är inte ett dugg trött! har vänt på dygnet helt.. försökt vända tbx dygnet senaste veckan men inte gått så bra. haha oj där ljög jag.. får väll se hur det går nu, ska försöka somna någorlunda tidigt så jag kommer upp imorn -.- HATAR SKOLAN! men det får man leva med :) ska ändå bli rolig att träffa alla kompisar man inte träffat under lovet.


xoxo Cassandra


mys kväll

Nu ska jag ta en kopp te och sätta mig i soffan och kolla på tv med mami, väldigt mysigt. Har precis duschat nu också så känner mig extra fräsch. Blir en liten tjej kväll inann skolan typ ;)
pappa är inte hemma, han kommer hem på fredag tror jag?
Men nu ska jag gå till mamma så kan inte blogga mer nu, kanske kommer ett inlägg innan jag lägger mig i sängen om jag inte är för trött.


Älskar dig mamma.


ny header

Nu har tim fixat min header :) väldigt fin tycker jag, vad tycker ni? :)


börja blogga

Hade tänk göra ett försök på att börja blogga och se hur det går :) tänkte inte skriva så mycket just nu, bara lite kort om min dag.
Vaknade typ vid 14:15, mamma försökte väcka mig och jessica sen kl ett tror jag. Blev lite sen igår, somna typ vid 05:00 :) jag har bara suttit framför datan idag och degat, hehe. Imorn börjar skolan igen.. vill inte :(
Får vi se hur det går, men nu ska jag ut med hund och få lite frisk luft. bloggar mer sen.
xoxo Cassi


jag och jessica

haha älskar bilden :) min hund.

RSS 2.0